Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomazzo
tag
Üdv emberek!
Ma este melóból haza felé váratlan dolog történt a kis F. astrámmal!
Egyik pillanatról a másikra elment a kuplung, magyarul hiába nyomom a pedált érzésre ugyan olyan kemény, csak mintha nem emelne ki. Váltani igy nem lehet.
Eddig semmi baja nem volt nem csúszott a kuplung, és a tárcsa sem volt kopott.
Bowden nincs elszakadva, érzésre olyan mintha minden működne csak a sebességet nem tom. váltani. Végülis szerencsével haza értem, legalább megtanultam érzéssel kuplung nélkül váltani.Vajon kuplung szerkezetet kell cserélni? Mivel hosszú hétvége, és jelenleg anyóséknál vagyok, jó lenne néhány tanács.
Ugyanis egy ismeretlen szerelőhöz kell vigyem, nem szeretném ha nagyon lehúzna anyagilag. Mennyibe fáj egy ilyen kuplung szett csere? Sokat kell vele pöcsölni? Nagyon szét kell bontani a mocit? Fingom nincs mivel jár a javítás........Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Autós topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest