- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
üzenetére
Fél perc múlva ahogy bekapcsoltam már deres a pofikám.

A kocsin két cucc kivételével minden működik. Az egyik hogy a fűtés állító részen nincs háttérvilágítás valszeg kiégtek az izzók illetve az ell ablak az úgy működött mikor megvettem hogy az anyós oldalit lehúzta teljesen amint két mp-ig tartottam nyomva a gombot illetve vissza felhúzta is szintén így. A sofőr oldali nem csinálta ezt. De ahogy leesett az első hó megjavult a sofőr oldali is.
Viszont ha a zárba behelyezem a kulcsot akkor érdekes dolgot tapasztalok. Lehúzni lehúzza az ablakokat csak épp akkor ha zárásra fordítom a kulcsot és hagyom úgy. Ha a másik irányba fordítom azaz nyitásra akkor nem húzza le az ablakot de még fel sem húzza hogy ha már bezárásra húzza le.

Tehát ez a két dolog az ami nem úgy működik ahogy kéne. Minden más igen.
Szerk.: Még egy valami van amit majdnem elfelejtettem az pedig az ABS ami szintén nem működik jelenleg. Mert a jobb hátsó keréknél a jeladó bele lett törve a helyére. És azt kell kicserélni. Ezért egy kicsit keményebb is a fék.
Tehát alapvetően pár apróság az ami annyira nem zavar. Mert ezek mind javíthatóak egyszerűen. Vagy (mint pl az ablak lehúzásos dolog) nem is érdekel annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest