- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
akkor sorban:
1. Olyan LED-et kell venni amiben gyárilag van ilyen.
2. Fogyasztás szempontjából azért egy LED jóval kevesebbet eszik és egy teljes belső világítás cserével sokat meg lehet spórolni, ez akkor jön jól ha pl sokszor van az hogy nyitva a kocsi és pakolsz, ilyenkor az akksit kíméled a LED-es világítással.
3. Igen.
4. Igen, tehát ami gyárilag halogén izzóval van oda szabály szerint nem tehetsz be LED-et. Nekem csak a helyzetjelzőm az (OSRAM és nem valami gagyi kinai az ebay-ről) 5 éve van bent sose szóltak még érte.
5. Persze, különböző színhőmérsékletű LED-ek vannak, igazából a sárga az ami szabályos, pl a kék már nem az. Nekem jégfehér van.
6. Én ebay-ről rendeltem, szerintem onnan a legolcsóbb és ugyan azt a minőséget kapod mintha bárhol máshol megvennéd.
7. Nem rossz, de ugyan úgy az ebay-es terméket kapod csak többszörös áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest