Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Én értem és elhiszem, hogy jó csak sokan versenyautóban képzelik magukat a lefingott 100 éves szarjukban és nem lehet nekik megmagyarázni, hogy az minden csak nem sportos autó.

Szada85: ++1

Declare: És ettől a nyomatéktól vannak elájulva emberek mert hogy hű de megy. Persze mert olcsón meglehet venni és elhiszik, hogy ez valami. Amikor meg elmondom, hogy a világ összes pénzéért sem kellene dízel autó mert szar a hangja, használtan nagy részük egy időzített bomba és nekem egy normális 2 literes szívóbenzin kéne akkor én vagyok a hülye mert "de hát az sokat eszik, ez meg csak 5 litert". 5 litert a kamrás ketten golf evett esetleg, azt meg végképp nem tudják felfogni, hogy ha az autóm 10 litert eszik de nincs benne se kettőstömegű se turbó akkor az a többletfogyasztás egy tervezhető költség. A villanyautók remélem még sokára érnek ide nagy volumenben mert az egyik legálszentebb dolog ami jelenleg megy az autóiparban. Majd ha a maersk összes hajóját villanymotor hajtja akkor tettünk valami a környezetért.

Az 550d pedig nem az én világom ahogyan az összes bangle óta gyártott. Nem vagyok öreg de az én szememnek egyik sem tetszik. Annyi pénzért nekem egy rs6 5 literes v10-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest