Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #78157 üzenetére
Szokott lenni a LIDL ben keréktároló állvány. Nagyon jó megoldás ;-)
-
törölt tag
válasz
mohabá 007 #78155 üzenetére
Kínomba szétszettem a legszűrőháztól a pillangószelepig mindent. Meg átnéztem a vákum csöveket hátha van valamin repedés de semmi. A csatlakorókat meg a légtömeg mérőt ki fújkáltam contact tisztítóval. Az az érdekesség, hogy én ebből a nyomaték problémával kapcsoltban nem veszek észre semmit. Az autó tökéletesen megy. Ennek szerelő lesz a vége. Találtam Zsámbokon egy jónak tűnő szakit opel-autodiagnosztika.com . Tesóm már volt nála egyszer még X20DTL turbó problémával. Állítólag profi az élő adat diagnózisban.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon #78157 üzenetére
Nem olvasztjuk be, ha erre gondolsz.
Most épp egy salgó polcon, kartonpapíron pihennek fektetve.
-
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy ti milyen formában tároljátok az alufelniket? -
Szada85
aktív tag
válasz
AMD Power #78154 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam, bár utcán még nem nagyon szaladgál szériában GSi, csak a hivatalos újságírói fotók vannak, most mutogatják az autószalonokon is, emiatt lehet. Vagy B lehetöség, mégis lesz OPC, és ahhoz reszelik a techikát.
Igazából nálunk is a legtöbb "tesztautóval" ugyanilyen álcafóliával mennek a tesztpályán is, és az utcán is hardware-software közben, függetlenül attól, hogy már futó típus, vagy még bemutatás elött állók.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
#51970304 #78150 üzenetére
Nem mondom,hogy az a jó,amit én állítok,csak megpróbálom,mert lehet...
A hibakód táblázat összeállítását szabvány rögzíti,amit minden gyártó köteles betartani:[kép]
Ha a hibakód táblázatot nézem,a gyártó által megadott hibakód:
P1112= IAT, Circ Interm szenzorok, alacsony feszültségGyártó független hibakód: P0112=Szívólevegőhőmérséklet-jeladó jel kicsi
A kettő egyet beszél.
A motorok többségében a beszívott levegő hőmérséklet érzékelő külön van a MAF-MAP tól.[kép]
A te motorodnál meg sehol nem találni:[kép]
Ekkor kezdtem nem érteni,hogy lehet az,hogy hibakód van,IAT meg nincs?Beletúrtam az okosomba,
és láttam meg,hogy va olyan MAF amibe bele van építve a beszívott levegő hőméséklet érzékelő.A tiéd is ilyen.(eddig én se tudtam,hogy van ilyen is)
Még az is elképzelhető, hogy az egész mizéria a másik hibakód miatt van:
P1606 = Replace Electronic Control Unit (ECU) C-02
P0606=ECU mikroprocesszor meghibásodás (gyártó független hibakód) -
törölt tag
válasz
mohabá 007 #78147 üzenetére
Bocs a hülye kérdésért de az IAT sensor a légtömeg mérőben van jól tudom?
-
törölt tag
válasz
mohabá 007 #78147 üzenetére
Itt egy leírás. Ettől függetlenül lehet a te észjárásod a helyes
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Hol a legérdemesebb,és legolcsóbb Astra G-be alkatrészeket vásárolni?
-
törölt tag
válasz
Feenyx #78146 üzenetére
Mindenképp a levegő beáramlás körül gondolkodom az én észjárásom szerint. Gyanakodok a légtömegmérőre is. Lehet az ad rossz értéket és az produkálja a hibát. Érdekes játék lesz az biztos.
A tempomat tuti, hogy azért oldja a gáz és teszi vész üzemmódba a dolgokat mert rossz nyomatékot érzékel.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
#51970304 #78144 üzenetére
Én másképp látom
P1112 = IAT, Circ Interm szenzorok, alacsony feszültség
lAT (Intake Air Temperature) – A beszívott levegő hőmérséklete
" Az érzékelő meghibásodása P0112 vagy P0113 diagnosztikai hibakódot eredményez.
(P0112 = Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő 1 áramkör alacsony jelszintű bemenet)"Ha a szívócsatornába áramló levegő hideg, az IAT-érzékelő a gyújtásidőzítésben is szerepet játszik.(rossz gyujtásidőzítés = nem megfelelő nyomaték)
-
Feenyx
aktív tag
válasz
#51970304 #78145 üzenetére
Nekem akkor dobta ezt a P1112-es kódot, amikor a Twinport szelepvezérlésről lehúztam a vákuumcsövet. Nekem ez rosszalkodik, ki is mérték, hogy nem mindig tudja éppen hol áll. Nekem az a jelenségem, hogy 3000-es fordulat körül ha intenzíven gyorsítok akkor torpan egy pillanatra az autó, miután lehúzom a vákuumcsövet nyitott állapotban maradnak a twinport szelepek és akkor nem produkálja ezt viszont a P1112-es hibakódot kapom. Azt megnéztétek, hogy nincs-e kicsúszva/elrepedve/elszakadva? Ha nincs én lehet egy teszt erejéig lehúznám a csövet róla (a végét a csőnek egy csavar el lehet dugaszolni), hogy akkor is prdoukálna-e ilyet. Csak tipp de mondjuk engem még aggaszt ez a P1606-os kód is.
-
-
törölt tag
válasz
mohabá 007 #78143 üzenetére
Tudom, hogy segíteni akart. Meg is köszöntem neki. P1112 a twinport szívósor hibára utal. Semmi rosszindulat nem volt a hozzászólásomban.
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #78136 üzenetére
Köszi szépen hibakód leírását...Ezt eddig is tudtam mert kiírta az autocom. Nem a hibakód leírására vagyok kíváncsi.
Ebből semmi nem derül ki...Csak annyi, hogy nem jó a nyomaték és nyilván ettől dob twinport is hibát. Ahogy írtam a jeladó ki van mérve és tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest