Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
A legtöbb G Cabrio-nál - legalábbi mikor mi vadásztunk - nem nagyon adnak meg felszereltségi szintet, lehet nincs is.
A Linea Rossa a piros-fekete börbelsös típusok neve Volt, emellett Volt Line Blue is, ott kék-fekete börbelsövel. Illetve egy Edition 90 Jahre kiadás. Ezen felül nem nagyon láttam mást.Sok rosszat nem olvastam a tetöröl, azt kell megnézni, hogy rendesen, egyenletes tempóban nyíljon-záródjon, az olcsóbbaknál gyakran kiderül, hogy nem jó. Hátul a csomagtérben a jobb oldali rekesz fedele mögé benézve van elvileg a hidraulikaegysége, ott pl. hogy mennyi olaj van a rendszerben, azt érdemes lehet megnézni.
Elég sok Cabriot bontanak is mostanában, szóval ha bármi is kellhet hozzá, akkor nem nehéz szerezni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest