Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Én is azt gondolom, hogy ki kell tapasztalni, hogy Neked, a Te vezetési stílusodhoz, kényelmi igényeknek melyik keréknyomás felel meg, az a tuti, a többi csak kuruzslás.

A kerékőr sosem árt, én is hiszek benne, hogy az ilyen egyszerűbb védelmi megoldások az amatőr, alkalomszülte tolvajokat elriaszthatja, és keresnek egy könnyebb prédát.
De ha meg konkrétan( vagy rendelésre ) kinézték azt a bizonyos dolgot maguknak, akkor körbe is falazhatod, az sem fog segíteni.
Én Magyarországra hazautazva a Vectrát, és a Gsi-t is megkínálom egy egyszerű kormányzárral ( hasonló céllal, mint a kerékőr ), a Gsi-n kerékőr is van, a Vectrára is folyamatban a beszerzése.Plusz nincsenek tricsilliárdos, sztenszcambershowendsájn lavórok sem az autók alatt, egy gyári felni pedig talán nem képvisel akkora értéket, hogy megérje megpukkantani.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen routert?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest