Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Te is ird hozza hogy szerintem, mint en
en a J töl nem vagyok elajulva, a km ora, amit meg ugye les az ember folyamatosan, azzal a müanyag szürka nagy kerettel, szamomra remisztö....mar irtam a 90 es evek vw polo classicban volt valami hasonlo förmedveny 
De ugye nem vagyunk egyformak....mi meg plane nem
....nekem a J Gtc kivülröl nagyon tetszik, belülröl so-so, egy H hoz kepest picit jobb összesegeben, föleg a vizhöfokmerö miatt, de kb ennyi. Viszont cserebe a + suly es buta automatika miatt nalam teljesen kihuzta magat a listarol.....innentöl kezdve egyeni merlegeles kinek mi fontos/tetszik/nemtetszik stb 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 26
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Vírusirtó topic
- Milyen routert?
- kreténtehén: Első lengyel túra
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
en a J töl nem vagyok elajulva, a km ora, amit meg ugye les az ember folyamatosan, azzal a müanyag szürka nagy kerettel, szamomra remisztö....mar irtam a 90 es evek vw polo classicban volt valami hasonlo förmedveny
....nekem a J Gtc kivülröl nagyon tetszik, belülröl so-so, egy H hoz kepest picit jobb összesegeben, föleg a vizhöfokmerö miatt, de kb ennyi. Viszont cserebe a + suly es buta automatika miatt nalam teljesen kihuzta magat a listarol.....innentöl kezdve egyeni merlegeles kinek mi fontos/tetszik/nemtetszik stb