- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya80
tag
Szevasztok,
Z14XEP Astra G a páciens. Tavaly augusztusban vettem, vétel után vittem olajcserére, majd csere utáni napon nekiállt bevillanni az olajlámpa teljesen random. Visszavittem olajgomba csere és rendben is volt egy héttel ezelőttig.
Elkezdett picit dízelesebb lenni a motor, na nem vészesen de aki mindennap megy vele az kihallja. És ezzel egy időben újra előjött a random olajlámpa bevillanás.
Visszavittem a sráchoz aki az olajcserét is végezte, bíztam benn, hogy megint egy gomba csere és ok, de nem. Tegnap hívott, hogy sajnos nem ez a gond.
Mi okozhatja még ennél a típusnál ezt a hibát ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest