Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
javorszky
üzenetére
Biztos hogy cseres a hidrotoke?
Nekem is csatogott mikor megvettem a mostani g astramat de szepen el is mult.
Korabban kb. 1 eve volt errol szo itt a topikban.
Az elozo tulaj varosban hasznalta kis tavokra. Meg 10w40 es olajat rakott bele. (szervizkonyv szerint 2x , ez volt az oka hogy vezerlest is cserelnem kellett)
Tele volt olajsarral a szelepfedel. Azota (4eve) minden olajcserenel ontok bele motorter tisztitot es kap rendes 5w40 es eneos olajat.Nekem is volt 1.4 h astram es a vezermulanc kinyult csatogott. (Opelnel azt mondtak hogy tipushiba)
Volt olyan szerelo aki azt mondta ra hogy hidrotoke lehet mert nagyon hasonlitott ra a hiba elejen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest