- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gerner1
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Amúgy ez bosszantó. Már csak ezért is mert, sem a híradóban sem sehol nem írják. Persze net már tele van vele. És aki napi szinten netet bújja az értesül róla.
De ma én szóltam a fél családnak hogy erről ki , és mit tudd. Hát gondolhatod.. mint egy ufóra úgy néztek hogy miről is beszélek.
Kiderült hogy apunak így már le is járt, és pont ma ment volna kettő fontos tárgyalásra, és most nem mer útra kelni, így vihetem öt is.AMD Power
Nagyon szép az Opel Grandland ,főleg ebben a színben. A corsa annyira nem hoz lázba. De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest