Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie88
csendes tag
hát figy,nekem ki lehet a váltóból"cuppantani"
ott két dolog lehet,amibe a spirál megy bele műanyag kocka vég van kikopva(nekem ez volt)vagy az a rész ami belemegy a váltóhoz megdarálva(ilyet még nem láttam)csak következtetek,de nem értek hozzá, de amúgy ha szét tudod kapni a műszaregységet mármint annyira kivenni h egy egyenes úton tudj pár métert menni aztis megnézheted h a spirál forog e(tehát kihúzni a műszercsoportbol,te mész előre pl másodikba felteszed valaki meg megfogja a spirál végét és ha érzi h erősen forog akkor a műszerben van a gebasz,okééé tudom kókli de hamar megvan tesztnek nemrossz
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott két dolog lehet,amibe a spirál megy bele műanyag kocka vég van kikopva(nekem ez volt)vagy az a rész ami belemegy a váltóhoz megdarálva(ilyet még nem láttam)csak következtetek,de nem értek hozzá, de amúgy ha szét tudod kapni a műszaregységet mármint annyira kivenni h egy egyenes úton tudj pár métert menni aztis megnézheted h a spirál forog e(tehát kihúzni a műszercsoportbol,te mész előre pl másodikba felteszed valaki meg megfogja a spirál végét és ha érzi h erősen forog akkor a műszerben van a gebasz,okééé tudom kókli de hamar megvan tesztnek nemrossz
)