Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem Sony usb/bt/aux fejem van és szintén 8 gigára pakolom a zenét (micro sd hc ugyan és egy kb 2x akkora olvasóban van mint a kártya így nem lóg ki nagyon és nem néz ki idétlenül) és valóban jobb mint cdzni...
BT kihangosítás ha jól látom ezen valami külső egységgel van megoldva ezt a részét nem ismerem. Nekem a fejen van egy mikrofon a hangszórók adottak és csak csatlakoztatni kell a telefont már át is veszi a fej az irányítást, ha hívnak elhalkul és elég a fejen megnyomni egy gombot a felvesz-lerak műveletekhez és a hangerő is állítható természetesen.
Nekem ilyen van: ezt tudom ajánlani: [link]
Távirányító, 3 pár rca kimenet, rengeteg beállítás, BT gain control, mappák-fájlok tallózása, kellemes hangzás... és a coraban ha még tart az akció akkor csak 40e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest