Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
HA kicserélték az alkatrészt, mutassa be a beszerzésről a számlát, ill. adja oda a régi alkatrészt.

Emellett hivatalos szerviz-óradíj táblázatot mutasson, és márkaszerviztől kérdezd meg, mennyi a normaideje annak az alkatrésznek a cseréje. Többet, ha pl. 2 óra, nem számlázhatnak. (vagy ha igen, és Te elfogadod, hogy egy balf@sz bandához van bizalmad, ez már a Te bajod)
DE!!! Mivel végülis a hibát nem hárították el, mire is fizetnél?
Ha még ragaszkodsz hozzájuk, hozd csak el nyugodtan az autót, a Te tulajdonod!
Jelezvén, hogy márpedig most szükséged van rá, és majd akkor fizetsz, ha legközelebb visszaviszed és megcsinálják, amivel megbíztad őket.
Ha pedig töltötték a klímát, de előtte nem ellenőrizték a szivárgást, az a kóklerség része, arról nem a javíttatást kérő tehet, tehát ha esetleg elszivárog valahol, az nem OK.
Előttem is írták, de Te csak azt hangoztatod "korrekt akarsz lenni" - ez OK, én is így teszek, amíg velem szemben is azok.
De ha gyanús, hogy át akarnak b@szni, akkor igenis az asztalra kell csapni, és megvédeni az igazad!Petyyyyy: riszpekt

Na ez meg a másik, ha pl. említem a szerelőnek, hogy "talán ezzel meg azzal is baj lehet, mert nem teljesen oké", akkor szó nélkül cseréli az "esetlegesen hibás" alkatrészt?
(vagyis jelen esetben csak takarítja, de az meg nem kerül ennyibe...
)
Én most a gumikkal jártam úgy, hogy nem totál frissek lesznek és talán az egyik pár hetes különbséggel készült, de ezeket ELŐRE tudatták és én mondtam rá, hogy ámen.
Cserébe spóroltam ~10K-t.
(szállítás+szerelés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Assetto Corsa
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Gumi és felni topik
- Autóhifi
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
(szállítás+szerelés)