Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M_o_g_y_i

őstag

válasz F_Gergely #59166 üzenetére

HA kicserélték az alkatrészt, mutassa be a beszerzésről a számlát, ill. adja oda a régi alkatrészt. :K :U
    Emellett hivatalos szerviz-óradíj táblázatot mutasson, és márkaszerviztől kérdezd meg, mennyi a normaideje annak az alkatrésznek a cseréje. Többet, ha pl. 2 óra, nem számlázhatnak. (vagy ha igen, és Te elfogadod, hogy egy balf@sz bandához van bizalmad, ez már a Te bajod)
    DE!!! Mivel végülis a hibát nem hárították el, mire is fizetnél? :F
    Ha még ragaszkodsz hozzájuk, hozd csak el nyugodtan az autót, a Te tulajdonod!
    Jelezvén, hogy márpedig most szükséged van rá, és majd akkor fizetsz, ha legközelebb visszaviszed és megcsinálják, amivel megbíztad őket.
    Ha pedig töltötték a klímát, de előtte nem ellenőrizték a szivárgást, az a kóklerség része, arról nem a javíttatást kérő tehet, tehát ha esetleg elszivárog valahol, az nem OK. :(
    Előttem is írták, de Te csak azt hangoztatod "korrekt akarsz lenni" - ez OK, én is így teszek, amíg velem szemben is azok. :K
    De ha gyanús, hogy át akarnak b@szni, akkor igenis az asztalra kell csapni, és megvédeni az igazad!

Petyyyyy: riszpekt :DDD :R
    Na ez meg a másik, ha pl. említem a szerelőnek, hogy "talán ezzel meg azzal is baj lehet, mert nem teljesen oké", akkor szó nélkül cseréli az "esetlegesen hibás" alkatrészt? :F (vagyis jelen esetben csak takarítja, de az meg nem kerül ennyibe... :N :o)
    Én most a gumikkal jártam úgy, hogy nem totál frissek lesznek és talán az egyik pár hetes különbséggel készült, de ezeket ELŐRE tudatták és én mondtam rá, hogy ámen. :))
    Cserébe spóroltam ~10K-t. :C (szállítás+szerelés)

Új hozzászólás Aktív témák