Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz w333 #58716 üzenetére

"Így már érthető, Focust én sem vennék"

Az egyik rokonomnak volt első generációs Focus az 1.6-os benzinessel (nem tudom pontosan melyikkel) egyszerűen kiment volna a világból, ha nem rohad szét a hátulja. Belekerült 380 ezer kilométer és soha nem prüszkölt komolyabbat (mondjuk törődtek is vele). Csak rohadt a hátsó kerékívek felől, de azt nagyon. Hiába van vezetési élményben az Astra G fölött, a csúnya korróziós hajlam miatt mégis az Astra felé hajlok. A szomszédomnak van egy szép Focus Mk1-ese nulla rozsdával, gondolom ő előre gondolkodott és még új korában megcsináltatta a korrózióvédelmet. De az ilyen ritka, mint a fehér holló.

"na meg az a belső középkonzol egy ocsmányság"

A korabeli Fordok mind ilyenek, ezt lehet szeretni meg nagyon utálni. Cserébe az Astra G beltere is elképesztően ronda, de az meg máshogyan. Azt is szidták már a maga idejében, hogy öreges és nincs mit szépíteni, tényleg az. Múltkor ültem egy K Astrában, onnan visszanézve a G és F Astra beltere mintha ikrek lennének.

"Vezetési élményben egy ilyen is megállja a helyét"

Egy Vectra B? Én még nem vezettem, nem is ítélkeznék felette, de valamennyi tesztben a teljesen döglött kormányt, meg a családi autósan sima futóművet emelik ki. Pontosan mit értesz az alatt, hogy megállja a helyét vezetési élményben? Mert ha kell valahogy kipróbálom, de ezeknél is félek kicsit a korróziótól.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés