Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Én azt mondom a saját tapasztalataim alapján,hogy elég ez a motor úgy is. Mi bejártuk már az egész országot, sőt sokat járunk a Mátrában is,és soha nem volt olyan érzésem,hogy ez lepkefing ide,amikor egyedül vezetem,vagy amikor 6-7en megyünk vele. Kellemes az ereje, van elég tartalék a hétköznapokon előforduló helyzetekre,pályán is be lehet állni a belső sávba,amikor sodornak a céges dízelek

Persze,üresen jobban megy,de ez más autóra is igaz.
Fogyasztásban sem nagyon érzékelem hogy gazdasági katasztrófa közelít
Nekem nagyon bejött vele a számításom,igaz én eleve csak 1.8-at kerestem (mert tudtam,hogy mire számíthatok), mindenki hülyének nézett,hogy miért nem dízelt,de hát van nekem elég bajom anélkül is, nemhogy még azzal is kínlódjak ugye 
A Zafira majd húsz centivel magasabb,mint egy C Vectra, az azért nem kevés 1634mm vs. 1460mm,ott már tolni kell a levegőt

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem nagyon bejött vele a számításom,igaz én eleve csak 1.8-at kerestem (mert tudtam,hogy mire számíthatok), mindenki hülyének nézett,hogy miért nem dízelt,de hát van nekem elég bajom anélkül is, nemhogy még azzal is kínlódjak ugye