Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Vesztor87
üzenetére
nagy szívás tud lenni, leginkább mert felduhíti az embert az hogy hülyének nézik, rabolják az idejét és a türelmét... Nyilván azért az se mindegy milyen kocsikat néz az ember tehát egy 400 ezres verdától nem szalonállapotot kell várni, nem új autó hanem 15-20 éves....
Én is mikor néztem kocsit, felhivtam állította hibátlan, rozsdamentes satöbbi... Odamegyünk szerelővel, ismerőssel, merő rohadás az egész autó de iszonyat nagy foltokban 20-25 cm-es területen, végig körbe az egész autó. Szóváteszem, hogy wazzeg arról volt szó rozsdamentes, és nem rohad, asszondja "áááá ez csak felületi korrozió, itt van a festő/lakatos műhely mire jön az autóért a srácok megcsinálják", csak a lakatolás, fényezés lett volna kb 400 ezer. Azt az autót max bontani volt érdemes, elrohadt az egész.
Na ezek után voltam úgy csak és kizárólag pesten nézek verdát, mert agyonverném az eladót ha azt mondja hibátlan, autózók 200+ km-t és kiderül ugyan így szétvon rohadva... szóval elég fárasztó tud lenni főleg ha adott típust keresel, összeírt elvárásokkal/felszereltséggel. Több hónap is lehet mire találsz megvételre alkalmas példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest