Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Azt mondta, hogy a hibátlan elem fújása 30.000, ha javítani kell, rozsdás akkor több. Megnéztem, szép állapotú csomagtérajtó ott indult, hogy 35.000 forint. Ez eddig 65.000 + futár mire ideér, + csomagtérajtó motor, + szerelés. Nem célom nekem lehúzni senkit, szerintem már akkor is látható volt mikor össze festékezték az autómat.

gban: Nekem a biztosító már 4 évvel ezelőtt sem fizetett semmit. Papírt leadtam, elvittem kasztnishoz az autót, ott megnézte a kárszakértő és megmondta mennyit fizetnek rá, ha attól többe kerül a helyreállítás akkor gtk. Kasztnis megcsinálta, számlát leadta a biztosítónak, az meg kifizette neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- BMW topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- AMD FX
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sarok íróasztal
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest