Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
sziku69
üzenetére
Ez nem tudom mikori gyártás (nyilván nem olyan masszív, mint anno a keleti autóké), de mondom nekem nem tűnik pillekönnyűnek.

Amiket tapiztam, azok könnyebbnek tűntek.
(emlékeim szerint, bár ugye az érzékek becsaphatják az embert) 
Nekem annyi elég ezzel kapcsolatosan, hogy a szél ne borítsa majd föl.

MÁS
OBD-olvasó szerint 13,8-13,9V a töltésem, az akksi nyugalmi feszültsége meg assz'em 12,4V körüli, ez nekem kicsit soványka, nem?

Igaz az autó indul pöcc-röff, ez így volt kemény mínuszokban is, tehát lehet csak a kábelezés vesztesége miatt alacsonyabb az ideális 13V körülihez képest?
Most sajnos nincs nálam a multiméter, hogy rámérjek az akkunál, csak eszembe jutott mit látok OBD alapján.
A másik egyre erősödő gyanúm, hogy hamarosan futómű-beállításra kell vinnem a verdát, mert elkezdett "kúszni" az autó, az egyenestől kicsit el-eltér jobbra, ezt eddig nem vettem rajta észre ill. nem csinálta
Kerékdőlést mondott egy kedves ismerősöm, hogy azt nézessem meg, remélem csak ennyi a baja tényleg, de az meg most mitől ment el, amikor kerülgetem serényen a kátyúkat, és a téligumi felrakásakor még szépen futott egyenesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(emlékeim szerint, bár ugye az érzékek becsaphatják az embert)