Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Nem immobiliseres.
A következő történt. Elindultunk a 31-esen múlt péntek este autót venni. Mende után megállt az autó. Picivel később próbáltuk indítani. Elindult. Mentünk 500 métert, majd ismét leállt. Épp egy kanyarban. Utána már nem indult el. Trélert hívtunk.
Közben a helyünkbe hozták azt az autót (oda a kanyarba) amit meg akartunk venni. (előző nap már megnéztük nappali fénynél)
A tréler Elvitte a kis corsát a szerelőhöz, aki csak szerdán tudott először foglalkozni vele. (ugye hosszú hétvége volt)
Hívogattam napközben telefonon. Azt mondta nézegetik, de még nem találnak semmit. Ez ment estig. Csütörtökön délelőtt aztán felhívott telefonon, hogy megvan a hiba. Computer. Valahonnan szereztek egy felújítottat, belerakták, és ezzel megy. 50k + munkadíj. Persze asszony dobott egy hátast. Én azt hittem, hogy valami dugulás lesz a hiba. Ebben állítólag nincs ac pumpa, hanem az adagoló szívja fel az üzemanyadot.Ja..2002/12 corsa 1.7 isuzu dízel.
Végül péntek este hoztam el. Mentem asszonyért a belvárosba, mert osztálytalálkozójuk volt. A szerelő azt mondta, hogy így friss computer cserével ne nagyon menjek első körben hosszú távra.
Egyébként most nagyon jól megy. Jól húz. Jó a turbója. Jó kis autó.
Csak az volt a furcsa, hogy be tudtam kapcsolni a rádiót. Nem kért kódot.
Tavaly nyáron elvittük klímáshoz. Megnézte az autót. Azt mondta, semmi baj a klímával, csak az autó "elfelejtette" hogy van neki. Elvittük egy autóvillamosságis guruhoz, aki 10 perc alatt rávarázsolta a klímát.
Beleírta az agyába. Na....ezután mondta, hogy a rádió kódját majd be kell ütni. Pedig ugye akkor csak átprogramozott rajta valamit. Ezt nem értem.Ja, egyébként valami tényleg nem stimmelt a computerrel, mert a rádiója néha önálló életet élt. Néha csak úgy magától felhangosodott. A kis "Hörbi"

Asszony már el akarta adni most a hiba miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Autós topik
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest