Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltee87
csendes tag
Köszi szépen...
C20XEről vélemény? Szerintem überfrankó motor. Én szeretem. Nem egy turbó meg egy nem V6 de megy ha kell és enni sem eszik túl sokat ahhoz képest ahogy halad vele a kocsim. Hengerfejet még nem néztem hogy milyen gyártmány, semmi bajom nem volt még vele ( kopp-kopp ). Most lesz a télen egy kisebb felújításon átesni a hengerfej ( is ). szelepszárszimeringeket kell cserélnem mert picit csipegeti az olajat, de egyébként tökéletes. Féltem amikor megvettem a kocsit mert ha a motor nem jó akkor az sok pénzbe kerül, de úgynézki sikerült kifognom egy jó állapotút. Hidegen kicsit kopog, de ha bemelegszik szépen elhalgat... Hidegen nem kell túrni neki és akkor gyakorlatilag semmi baja nem lehet. Következő olajcserénél 10W40-es Metabond Speed motorolaj fog belekerülni, az állítólag még halkít egy kicsit a hidrotőkéken is és jót tesz a mocinak. Aztán majd kiderül. Én szeretem, tökéletesen elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest