- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Olajdokik! Kettő (vagy már 3?) periódus óta Mobil1 ESP 0W-40 ment a Z16XER -be. Szereti, én is szeretem, semmi gond vele, olajétvágy sem nőtt, sőt csökkent talán.
Puszta kiváncsiságból megnéznék valami mást is, ezt megtartva mint biztos pont amihez bármikor visszajöhetek.
Pl. Mobil1 New-Life 0W-40. Árban és márkában is azonos, nagy eltérés nem lehet, picit olcsóbban tudnék hozzájutni mert ebből van 4Literes kanna, míg az ESP 0W-40 ből nincs. Viszont erre a Dexos2 -őt nem írták rá, csak a GM LL A-025,GM LL B-025 -ket. Az én véleményem az, hogy kb. pont ugyanaz, ua. márka, árfekvés stb. Ott van rajta a 2 GM tanusítvány, Dexos2 pont nicns valamiért. Szerintetek? Belemehet? Azt nagyon erősen kétlem, hogy bármi baja lenne tőle a mocinak, de jobb lenne mégis az ESP 0W-40, amin ott a Dexos2?
Másik ami feljött a múltkor is, most is, a Liqui Molly Top Tec 4600. Dexos2 van rajta, viszont "csak" 5W-30. Nem a nagy fagy miatt "kell" nekem a 0W, hanem mert az még később fagy, a fagyás pedig egy folyamatos dolog, következésképpen a 0W kis hidegben már hidegen folyékonyabb, finomabb, mint az 5W. Ugyanígy a -40 végződés meg azért "kell" nekem, mert a "-30" -at azért "Ügyes lábbal" szerintem fel lehet forralni ebben a borzalmas nyári hőségben ami már hazánkat is elérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NIOH 3
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest