Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

Olajdokik! Kettő (vagy már 3?) periódus óta Mobil1 ESP 0W-40 ment a Z16XER -be. Szereti, én is szeretem, semmi gond vele, olajétvágy sem nőtt, sőt csökkent talán.
    Puszta kiváncsiságból megnéznék valami mást is, ezt megtartva mint biztos pont amihez bármikor visszajöhetek.
    Pl. Mobil1 New-Life 0W-40. Árban és márkában is azonos, nagy eltérés nem lehet, picit olcsóbban tudnék hozzájutni mert ebből van 4Literes kanna, míg az ESP 0W-40 ből nincs. Viszont erre a Dexos2 -őt nem írták rá, csak a GM LL A-025,GM LL B-025 -ket. Az én véleményem az, hogy kb. pont ugyanaz, ua. márka, árfekvés stb. Ott van rajta a 2 GM tanusítvány, Dexos2 pont nicns valamiért. Szerintetek? Belemehet? Azt nagyon erősen kétlem, hogy bármi baja lenne tőle a mocinak, de jobb lenne mégis az ESP 0W-40, amin ott a Dexos2?
    Másik ami feljött a múltkor is, most is, a Liqui Molly Top Tec 4600. Dexos2 van rajta, viszont "csak" 5W-30. Nem a nagy fagy miatt "kell" nekem a 0W, hanem mert az még később fagy, a fagyás pedig egy folyamatos dolog, következésképpen a 0W kis hidegben már hidegen folyékonyabb, finomabb, mint az 5W. Ugyanígy a -40 végződés meg azért "kell" nekem, mert a "-30" -at azért "Ügyes lábbal" szerintem fel lehet forralni ebben a borzalmas nyári hőségben ami már hazánkat is elérte.

Új hozzászólás Aktív témák