Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Dízel témához én a saját példámat hoznám fel, elmegy egy hónapban alsó hangon 2000 km-t.
Átlag fogyasztásom 6 liter, ez hónapra levetítve azt jelenti hogy 2-szer tankolok tehát 120 liter gázolaj.
Benzinesből ugyan ilyen kategóriájú autó, ugyan ilyen vezetési stílusban simán megenne 10 litert de legyünk optimisták csak 9 literes fogyasztással számolva, akkor is 180 liter benzin. Ez már kapásból 60 liter üzemanyag különbség, ami nekem egy teli tank. Ez havi szinten nekem marhára nem éri meg.
Lehet hogy szopó egy dízel, de nem kell minden hónapban plusz egy tanknyi üzemanyagot kényszerből kifizetnem. Plusz megvan az autózás élménye, nincsen tojás a pedál alatt, és tudom bármennyire is tolom, akkor sem fogyaszt többet 6,5 liternél.... Benzinesnél simán tudnék sztem 12 literes fogyit is csinálni egy 2000 -es turbós motorral. Ez a nem mindegy legalábbis nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest