- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Ablakos: egy ideje piszokul ráfeküdtem a motorfék témára, de mióta nálam van a kocsi, a cserélt tárcsákon/betéteken alig látszódik a használat... Szóval, ne ma motorfék a gond.
trassher: ott van, h egy darab... Szerintem. Mindegy, meg kell kérdezni. Garnitúráért jó ár, ha meg neked tetszik, akkor pláne jó

KLÍMA ->
Ha nincs belsőlevegő keringetőm, akkor ezzel az aeroszollal ki tudom pucoválni a rendszert? Tehát radiátor, légbeömlők stb? Azaz nem hab kellene. Meg nem is a "bomba". Tavaly egy ilyen eksön volt a klímásnál 5k, azért kérdem. Mert egy flakon sztem 2x-re elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Ford topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest