Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Ablakos: egy ideje piszokul ráfeküdtem a motorfék témára, de mióta nálam van a kocsi, a cserélt tárcsákon/betéteken alig látszódik a használat... Szóval, ne ma motorfék a gond.
trassher: ott van, h egy darab... Szerintem. Mindegy, meg kell kérdezni. Garnitúráért jó ár, ha meg neked tetszik, akkor pláne jó

KLÍMA ->
Ha nincs belsőlevegő keringetőm, akkor ezzel az aeroszollal ki tudom pucoválni a rendszert? Tehát radiátor, légbeömlők stb? Azaz nem hab kellene. Meg nem is a "bomba". Tavaly egy ilyen eksön volt a klímásnál 5k, azért kérdem. Mert egy flakon sztem 2x-re elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest