Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

Kicsit kutakodtam (na jo nem is keveset :) ) es sok erdekeset talaltam külföldi forumokon a hibammal kapcsolatban.

Kiderült, hogy EML (engine management light nak) hivjak a kis lampat es az hogy utana nem megy a kocsi azt meg limp mode nak, ami egy biztonsagi üzemmod, nem engedi a motort 3000 föle pörögni.

Többen irtak ilyen hibat, hogy föleg autopalyan ha huzamosabb ideig 3000 fölött pörög a motor jön ez a hiba. Naluk is a kocsi ujrainditas segitett.

Hibakodot össze vissza irnak ilyenkor, van akinek nem lesz hibakod, van akinek valami CIM egyseget csereltek a kormanynal, de olyan is volt akinel a markaszerviz ramondta, h turbo csere....ugy latszik külföldön is hasonlo lelkesedessel dolgoznak a markaszervizek,mint itthon....valami nem jo? Ok kicsereljük az egesz motort meg a turbot 6000 euroert aztan az tuti segit.....jaaa hogy elg lett volna egy tömitest....ugyan kit erdekel.

Szoval most több helyen olvastam, hogy valami EGR szelepet, vacum csövet, motor olaj pumpat meg valami "throtle bode" dolgot kell megneni/tisztitani es az jo esellyel segit. Ezekröl tud valaki valamit mondani, hogy ne legyek ilyen tudatlan? :D fogalmam sincs mi fan teremnek ezek a dolgok es milyen macera vagy költseg ezeknek a tisztitasa :F

Volt olyan is amugy aki azt irta ilyen motortisztitott öntött a kocsiba, elöször 6 havonta, aztan 1 ev utan evente es neki ez megoldotta a gondot....ez mi lehet? motor olajba önthetö valami, vagy a gazolajhoz öntheti? Ha ilyen gondom van nekem is, azt okozhatta, hogy az elözö tulaj mondjuk valami nonem benzinkuton tankolt mindig?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés