Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
bzoley
üzenetére
Ha már évente egy valamit is ki kell cserélni, akkor az már folyamatos gondoskodást jelent.
Ha így érted, az rendben van, akkor valóban folyamatos gondoskodást igényel.
Viszont hidd el, nem igazán jellemző hogy mindig tönkremegy valami.
Szerintem az ilyen korú autók tulajainál 10-ből 9 meg lenne elégedve ha csak évente és csak 1 cuccot kellene cserélni - szóval a modell ebből a szempontból nyugodtan ki merem jelenteni (tapasztalat, nem elmélet alapján), átlagon jóval felüli megbízhatóságilag, és átlagon felül kicsi a meghibásodási aránya.
Természetesen mindez egy korrekt kiinduló állapotot feltételez.
Viszont az általad is említett tömegcikk mivolta miatt nem lehetetlen ilyen állapotút kifogni.
Én nem véletlenül nem cserélem le újabbra, egyszerűen semmi nem indokolja (már ha nem vesszük figyelembe hogy évente 1x - 2x jól jönne valóban több ló, de ez nem elég indok nekem).
Elmondtam, gyári a kuplung, az összes lengéscsillapító, gumiharangok, lambda szonda, és nem azért mert kellene, de nem lettek kicserélve.
Mindezek cseréje várható - de várható már 50 ezer km és jópár év óta...
Mélgsem kellett ezidáig megtenni.
Nekem is furcsa, nem ehhez voltam a Kadettnál hozzászokva, rendszeresen nézetem is a szerelővel az autót, de mindig azt mondja, még jó minden, és a vizsgán sem mondtak mást.
Teljesen igazad van, sokminden tönkremehet, oda is kell rá figyelni vásárláskor, de ez minden modellre igaz, 6-8 év és 100 - 120e km fölött.
De ha ezek rendben vannak, hidd el, nem jellemző szerencsére hogy folyton a lista egyik eleme tönkremenne.
De mást mondok, ha az én esetemet relatíve ritkának is tekintjük, az feltételezi hogy egy másik, jó állapotú autónál már kijöttek ezek a hibák, és orvosova lettek, az meg még jobb.Összefoglalva a mondanivalóm: lényeg hogy jó állapotút kell venni, ez a legfontosabb, és nem lehetetle, tapasztalatból mondom.
Másrészt, jóval kisebb arányban kell meghibásodás miatt az autóra költeni mint a legtöbb modellnél.
Harmadrészt, mindezt tapasztalatból írom, nem gond ha valaki máshogy gondolja, a kérdező legalább több vélemény alapján tud dönteni - az enyém hosszú távú, a kérdéses modellre vonatkozó saját tapasztalat, a másik oldal meg a nagy számok törvénye alapján alkotott vélemény, mindkettőnek van igazságtartalma.Más: 1.4 8v és 1.6 8v volt a két kérdezett modell, én bevallom örülnék a 16v-nek, az ereje miatt.
De ez van, ezt kell szeretni, és szeretem is, többek között a fent részletezett megbízhatósága miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest