Új hozzászólás Aktív témák

• Calogero

addikt

válasz JanR #27634 üzenetére

Az Opelek már csak ilyenek tegnap még jó volt, másnap már nem.....

Én szívtam az elektromos cuccokkal, pedig 0 km-sen vettem át az autót.....

Sorolom:

- Ha leállítás után nem maradt cd a fejegységbe akkor egy idő után bekapcsolt a rádió, és nem is kapcsolt ki magától, így szépen lemerítette az akksit (fejegység csere garanciába, már 9 gombosra)

- Ha égett a tompított akkor nem szólt duda.( CIM modul sw frisstés, majd CIM modul csere garanciába)

- Ha nyomtam a dudát úgy hangosodott a rádió (kormányba vezeték köteg csere)

-Nem mindig indult az autó, nem ismerte fel a kulcsot, ilyenkor ki kellett szállni a kocsitól, bezárni, majd úja be szállni. Vicces volt amikor a benzinkúton ezt eljátszottam vagy ötször (CIM modul csere újból)

Majd jött egy gyári visszahívás hogy gyárilag rosszak a CIM modulok csatlakozója, kilazulnak a forrasztások a rázkódástól, kaptak egy szorító bilincset. Ezzel meg is szűntek a CIM modullal kapcsolatos problémák.

- Egyszer elromlott a bal első oldali indexem. Csak pusztán ment oda a vezeték aminek az egyik szálát elette az idő. Ezt kellett újra húzni, illetve egyúttal a jobb oldalt is megcsináltattam. (egy gégecsőbe mennek most oda a vezetékek.

Új hozzászólás Aktív témák