- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Tegnap néztem egy autót nagyon kis aranyosnak tűnt, persze pár dolgot rendbe kell majd tenni. 320 ezer km van benne ezt még reálisnak is tartom B2-es kombi Vectra 1998-as évjárat, 2000 köbcentis dízel autó. A hátulja törve volt ez biztos, viszont azt nem tudom mennyire...
A tetőlemez szép, de két oldalról mindkét ablak keret (hátsó ajtó utáni ablak keret) és egy picit a lemez olyan mintha felpolírozták volna, és elrontották volna és bemattult a felület. Bent egy kolegám a képet nézve azt mondta szerinte eltűnt a kocsi a hátulja úgy összetörték, és a fényezésnél rosszul lakkozták. Egyrészt szerintem ennek lenne nyoma, másrészt meg oké hogy rosszul lakkozták de csak ennyire kis felületen, és szabályosan mindkét oldalt, ugyan ott?
Másik kérdésem, ha valóban eltűnt volna karambolnál a kocsi hátulja, annak milyen nyoma lenne ha megcsinálták volna?
Őszintén szólva nekem tetszik az autó, nem rohad sehol, kivéve a csomagtér ajtót, de az úgyis horpadt, cserélem egybe az egészet. Viszont nem szeretnék olyan autót venni amit 100% totálkárra összetörtek...
Viszont a kasztni rendben van, vonóhorgos az autó, az is rendben van, egyedül a festék olyan amit furcsálltam.
Tehát ha tényleg összetörték mint állat azt miből vehetem észre?
Pénteken ha ráér az autószerelőm ő is megnézi az autót, de remélem azt mondja rendben van, mert akkor meg is venném, csak most bogarat ültettek a fülembe, hogy mi van ha teljesen új hátulja van...
Na de bakker 14 éves autóról beszélünk, csak teljesen roncsot sem szeretnék.Bocsi ha hosszú lett, de sose volt még autóm

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- További aktív témák...
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest