Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

Sziasztok,

Tegnap néztem egy autót nagyon kis aranyosnak tűnt, persze pár dolgot rendbe kell majd tenni. 320 ezer km van benne ezt még reálisnak is tartom B2-es kombi Vectra 1998-as évjárat, 2000 köbcentis dízel autó. A hátulja törve volt ez biztos, viszont azt nem tudom mennyire...
    A tetőlemez szép, de két oldalról mindkét ablak keret (hátsó ajtó utáni ablak keret) és egy picit a lemez olyan mintha felpolírozták volna, és elrontották volna és bemattult a felület. Bent egy kolegám a képet nézve azt mondta szerinte eltűnt a kocsi a hátulja úgy összetörték, és a fényezésnél rosszul lakkozták. Egyrészt szerintem ennek lenne nyoma, másrészt meg oké hogy rosszul lakkozták de csak ennyire kis felületen, és szabályosan mindkét oldalt, ugyan ott?
    Másik kérdésem, ha valóban eltűnt volna karambolnál a kocsi hátulja, annak milyen nyoma lenne ha megcsinálták volna?
    Őszintén szólva nekem tetszik az autó, nem rohad sehol, kivéve a csomagtér ajtót, de az úgyis horpadt, cserélem egybe az egészet. Viszont nem szeretnék olyan autót venni amit 100% totálkárra összetörtek...
    Viszont a kasztni rendben van, vonóhorgos az autó, az is rendben van, egyedül a festék olyan amit furcsálltam.
    Tehát ha tényleg összetörték mint állat azt miből vehetem észre?
    Pénteken ha ráér az autószerelőm ő is megnézi az autót, de remélem azt mondja rendben van, mert akkor meg is venném, csak most bogarat ültettek a fülembe, hogy mi van ha teljesen új hátulja van...
    Na de bakker 14 éves autóról beszélünk, csak teljesen roncsot sem szeretnék.

Bocsi ha hosszú lett, de sose volt még autóm :B

Új hozzászólás Aktív témák