- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Okuyama
üzenetére
vectra c az alany, rendelni lehetne, de most annyira nincs kedvem szerelni, hogy besírok rajta! nem kizárt, hogy javító szellemiségben odab@szok egyet a termosztátnak, hátha csak valami felakadt benne, de nem kizárt, hogy tavaszra hagyom az ic cserével egybekötöm a dolgot, bár akkor is fog fájni, de hidegben az ember keze sem úgy mozog.....

mod: 14500-ért hoznák amúgy, láttam a bárdiéknál 13500-ért is, de Jani szerint csak a gyári a jó, ahhoz meg 25k-t adni felér egy heréléssel nálam!

mod2: tegnap láttam a bontóban egy ugyanilyen angol verdát, jó volna piri pénzér megszerezni belőle a termosztátot, hátha..... bár az új árán 35k-s ic-t ők 25k-ért adnák, nem túl biztató!
ha valakit érdekel van egy vectra c kormányom kapcsolókkal, ideális lehet bőrözési alapnak! olcsóér megszámítom!

apropó, valaki mondta, hogy a tekerős kormánykapcsoló nem jó a 6 gombos helyett, hát kipróbálni nem mertem, de a csatija azonos, elvileg rárakható!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest