Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitu
aktív tag
válasz
Findzs
üzenetére
Utána kérdezek, mielőtt jobban nekiesek.
Remélem nem fogom a központi kábelét elszakítani, a hangszórókábel van megtörve és azt szeretném orvosolni.Hidrotőkés téma: megfelelő gondoskodás mellett szerintem sem kellene problémának lenni. Nálam a korábbi szerelőm olajszivattyú töréses ügyeskedése vágta tönkre a tőkéket v. az előző tulaj nem megfelelő olajhasználata. Egyik jóbarátomnak 1.2 65le-s g astra van, 160 ezer km-nél még a gyári tőkék üzemelnek megfelelően. A vezérműlánc nyúlása viszont nevetséges, mikor megláttam a gyári lánc vastagságát, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.
/
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem nem fogom a központi kábelét elszakítani, a hangszórókábel van megtörve és azt szeretném orvosolni.