- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
FoLey-v #103669 üzenetére
A piros Spurit a lányom kb. 4 éve használja a Z14XEP Meriva A-hoz. Ő heti rendszerességgel járta a Győr - Mohács útvonalat autópályán. Minden tankolását és fogyasztásokat vezeti kockás füzetbe. Meglepő módon a Spuritól kb. 3-4dl-el kevesebbet eszik az autója és kicsit pörgősebb is lett. Az átlagfogyasztásain meglepődtem mert 5,6 - 6,9 liter között vannak, attól függően mennyire kellett tapossa a pedált. Haláli, mert a tankolásai mellett ott vannak a megjegyzések a forgalomról, dugóról és a tempóról
Én is kipróbáltam, és szerintem is kicsit pörgősebb az autó tőle. Én fogyasztás változásról nem tudok nyilatkozni, mert nincs összehasonlítási alapom mint neki. Most úgy vagyok vele, hogyha hosszú útra megyek akkor teszek bele (ha el nem felejtem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest