Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
FoLey-v #103669 üzenetére
A piros Spurit a lányom kb. 4 éve használja a Z14XEP Meriva A-hoz. Ő heti rendszerességgel járta a Győr - Mohács útvonalat autópályán. Minden tankolását és fogyasztásokat vezeti kockás füzetbe. Meglepő módon a Spuritól kb. 3-4dl-el kevesebbet eszik az autója és kicsit pörgősebb is lett. Az átlagfogyasztásain meglepődtem mert 5,6 - 6,9 liter között vannak, attól függően mennyire kellett tapossa a pedált. Haláli, mert a tankolásai mellett ott vannak a megjegyzések a forgalomról, dugóról és a tempóról
Én is kipróbáltam, és szerintem is kicsit pörgősebb az autó tőle. Én fogyasztás változásról nem tudok nyilatkozni, mert nincs összehasonlítási alapom mint neki. Most úgy vagyok vele, hogyha hosszú útra megyek akkor teszek bele (ha el nem felejtem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- További aktív témák...
- Eladó ienyrid m4 pro s+max kiváló állapotban riasztoval plusz ledel !!!!!!!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ - Új, egyszer kipróbált
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- Güde Inverteres áramfejlesztő ISG 2000-2
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest