Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #58198 üzenetére
Vissza is térek a gyógyszeremhez, ki kell kúráljam a megfázást
Tegnap jött csomag a gyárból, a sztahanovista éremrend helyett ezt hozta a futár:
[link]
Nagyon jól dolgozik, pucolja a rendszert elég szépen -
Viszlát
addikt
Mi történt már megint otthon? 379-ért váltották a fontot...
-
válasz
Integra #58183 üzenetére
nem terelek, de - lázárral ellentétben - nem szokásom csak úgy belebarmolni olyasmibe, amivel eddig nem én foglalkoztam. előbb kérdezni szoktam, hogy ki, mit, miért csinált, mielőtt véleményt tudok formálni. akkor is, ha valaki szerint a dolog triviális. én még annyira sem vagyok képben az ilyen fórumos ügyeket illetően, mint te, szóval nem döntök el most semmit
jó éjt, ne csörtézzetek egymással szerintem, semmi értelme. békében fórumozni annál inkább
-
-
válasz
Integra #58181 üzenetére
nem helyezem át, mert fogalmam sincs, hogy ki és miért csinálta, de gondolom megvolt rá az oka. nem nyúlok bele csak úgy a modok munkájába, mert nem vagyok napi szinten része a rendszernek, amiben működnek. de jelezd kalandornak, és biztos meglesz rá a magyarázat, amin aztán megint lehet jókat vitatkozni.
és persze áthelyezem, ha hiba történt, de nem hiszem, hogy csak úgy véletlenül átvándorolt.
-
Integra
titán
akkor gondolom semmi akadálya, hogy áthelyezd a fáradt gőzbe, ahol eddig is volt a topic és ahova tartozik, ugye? előre is köszönöm
megmondom miért van ott, mert sokkal kevesebben tudják, hogy ott van. mert nincsen logika abban, hogy ott van, főleg ha elolvasod, hogy a fáradt gőz és a lokál alá mi van írva. nem véletlenül volt a fáradt gőzben a kezdetek óta. tehát igen, az a logika a legvégén mégis megvan, csak nem úgy, ahogy kellene
nem pörög úgy a topic, jobba nyomon követhető moderátori szemmel, mintha a fáradt gőzben lenne. nézd meg a kettő látogatottságát.
-
válasz
Integra #58178 üzenetére
lyézusom, ne haragudj, de nekem erre nincs időm, végre elaludt a gyerek..
csak úgy röpködnek az általános lózungok. elbírjuk a normális kritikát, milliószor bizonyítottuk már, komplett site-okat vontunk vissza vagy variáltunk át stb. a dolog sokkal egyszerűbb: egyszerűen csak nem értünk egyet veled most ebben a kérdésben.
de nem akkora ügy ez, hogy akár csak ennyit kéne rugózni ezen, az élet megy tovább, ti is itt vagytok mind és ugyanúgy tudtok beszélgetni, ahogy az elmúlt 10 évben. mindenki végzi a dolgát a legjobb tudása szerint, ennyi. páran pedig nem vagytok elégedettek a moderátorokkal. ezzel együtt érvényesül az élni hagyni elv.
és ha már a jelenlegi hatalommal próbálsz rokonítani minket..: akkor lennénk olyanok, ha megadóztatnánk a nickjeiteket, külön szabályokat gyártanánk rátok, bíróság elé citálnánk titeket, kiplakátolnánk a fórumot, hogy több tiszteletet a moderátoroknak stb. stb. szóval, ne már, ez pláne abszurd...
-
Integra
titán
legyek sunyi júdás? ugye te sem gondolod ezt.... lehet, hogy ez nálatok divat, nálam nem és soha nem is lesz. mindig is kiálltam az igazamért és ha hibáztam, akkor oda is álltam, hogy hibáztam (megtörtént már párszor, itt a fórumon is), szóval ettől kímélj meg.
az anonim felnyomó rendszeretkeről nem is beszélve. gondolom nem vagy tudatában, hogy ezzel is milyen kárt okoztatok az alapvető ember-ember közötti kommunikációban. lehet anonim felnyomogatni a másikat, ha nem tetszik valami. egy internet fórumban. szerinted ez normális?! legalább régen megtudta írni az egyik a másinak, privátban, hogy anyád köcsög. az sem volt szép, de legalább valami maradt a régi rendezzük le a dolgot hozzá állásból. mi van most? álszent képmutatás.... ha szerinted ez jó.....
kivesznek alapvető emberi értéketk, mint gerinc, becsület, adott szó. még akkor is, ha nem csíped a másikat, de ezek olyan értékek, amikért akkor is tiszteled a másikat, mert érték, amiből nem enged...
és akkor megpróbáltok megfenyegetni?ne minősítse senki a moderátorkodást és a moderátorokat? miért? kik ők? istenek? és kritizálni sem lehet, észrevételt tenni? ugye ezt te sem gondolod komolyan.... de látom, ugyanoda lyukadunk ki, amit írtam, mikor párhuzamot vontam az aktuális hatalom és a moderátori viselkedés között. és ahogy írsz, az ezt támasztja alá. sajnos a normális hangnemű kritikát sem bírjátok el. mert itt semmi olyasmi nem történt, ami bármilyen szabályba ütközött volna.
amúgy áruld el nekem, ha valaki túlbuzgó, akkor azt nem szabad leírni? ez milyen szabályt sért? a túlbuzgó egy teljesen szabadon használható szó, sosem sértett és mai napig nem sért semmilyen szabályt! mi a bajod vele? ha valkai túlbuzgó, akkor túlbuzgó, milyen szóval helyettesítsem? ez a megfelelő szó rá. ennyit sem bírtok már elviselni? miközben ráadásul teljesen jogos? hova jut ez a világ? elhallgattattok valakit a szánalmas és a túlbuzgó szó használata miatt? ja, halgattassuk el, problem solved.
értékek, emberi értékek... ha még rémlik az előző bekezdésből valami.4632 napja vagyok itt. nem kevés. te 4908. szóval mondhatom azt is, hogy szinte a kezdetek óta.
hiszed vagy sem, elég sokat láttam már, olvastam már és ismerek sok mindenkit, véleményt és gondolatot. nem tudsz manipulálni, bár tudom, hogy nem teszed és te csak a saját oldalad írod le. ezt teszem én is. én is tiszteletben tartom a tied, te is tartsd az enyémet tiszteletben.arról nem tehetek, hogy jogos észrevételt te lekelezélsnek fordítod le magadban, ez a te dolgod, nem tartozik rám. elmondom, hogy ez csak ego kérdése. majd ha komolyan kíváncsi vagy dolgokra, akkor megkérdezed, miért gondolom ezt és nem ezt a lekezelőnek minősítő álláspontot fogod képviselni. addig pedig marad nyílván ez.
arról sem tehetek, hogy határon járásnak fordítod le azt, hogy valaki egyenesen, becsülettel kiáll és elmondja a frankót.a bejegyzéseim.
nos, ennyi nap alatt szerintem, ha leosztod, rájössz magad is, hogy nem is olyan sok és bőven rendben van. arról nem is beszélve, hogy a fele konkrétan az én bejegyzéseimnek személyes bosszú. hidd el, minden ilyen alkalom az én malmomra hajtja a vizet, nem azért mert ezt akarom, hanem mert teljesen természetes és törvényszerű.azt pedig megnézem, hogyan moderáltok naponta ezernyi szánalmas szót... sajnos az írásod megint csak annyit tartalmaz: neked van igazad és más elő sem fordulhat, mert te, ti vagytok a moderátorok és kuss van mindenki másnak. semmi olyat nem írtam, amit ne vállalnék és ne lenne normális hangnemű és kellően diplomatikus vagy bármilyen szabályba ütközne. te is tudod, én is. akkor mit feszkóztok állandóan?! mire jó ez?
csak remélni tudom, hogy ezek a párbeszédek itt maradnak és majd 10 év múlva el lehet olvasni ezeket, lehet, hogy másképpen fogod már gondolni azt, amit most leírtál, lehet, hogy én is, bár nem hiszem, mivel mindig úgy és azt írok, amiért kiállok és később is vállalom, nincsen szégyenkezni valóm. remélem, hogy ezeket olvasva majd jókat tudunk röhögni sör mellett vagy netán tovább vitázni rajta.
-
válasz
concret_hp #58175 üzenetére
Azert mara itt is 35 fok koruli homersekletet irtak, de szerencsere kevesebb lett, igy oltonyben is ki lehetett birni
-
válasz
Integra #58172 üzenetére
olyan nagyon azért ne éld bele magad ebbe a verzióba. a moderálást és a moderátorokat ne minősítgesse senki, pláne nem konkrét vagy burkolt lekezeléssel. a régi tagok ugyanúgy nem engedhetnek meg többet maguknak, mint egy újonc -- maximum a moderátor dönthet úgy, hogy többet elnéz nekik, ha amúgy produktív, amit csinálnak.
egy páran vagytok, akik ugyanezt mondták 5 évvel ezelőtt is, akkor is szar volt a fórum, a ph, a moderálás, minden. elég sok megjegyzés van már mindannyiótok adatlapján. szóval visszadobnám a labdát, inkább ti vagytok páran, akik jobban tudják, hogy hogy kéne csinálni, akik folyamatosan a határon balanszíroznak.
ha nem szóltok be egy moderátornak, nincs ügy sem. ha túlbuzgó, ne álljatok le vele kötekedni, pláne ne személyeskedni, jelezzétek higgadtan, a megfelelő csatornákon. és bizony az is elő fog fordulni, hogy csak szerintetek túlbuzgó az a mod, a többiek ránéznek a topikra és megállapítják, hogy helyesen járt el.
hát ennyi. uff!
-
Integra
titán
válasz
fokukac #58169 üzenetére
én csak röhögök rajtuk, azt még lehet talán
kalandor is valszeg némileg érzékeny volt aznap, mert nevetséges már, hogy hova süllyed az egész moderátorkodás..kitilt téged is azért, mert a szánalmas szót használtad.. de tényleg. mintha nem használnák naponta a fórumban ezt a szót ezerszer legalább. nem félek tőle, hogy ezért megint kapok pár órát, nem személyeskedek, akkor sem tettem, teljesen tárgyilagos voltam akkor is, ahogy most is, csak persze ő mindent a szívére vesz, meg persze az is biztos, hogy ez az ollie nevű nyomhatott fel, mert kalandor alapvetően sosem olvassa a topicot, az meg, hogy nézne ki, hogy az tilt ki, aki gyáva hozzám szólni egy teljesen jogos vitában, vagy bárki máshoz és ő maga tiltana ki... ehelyett ment megkérni mást rá. nem vagyok hülye.. szóval lement ez a kis kabaré a háttérben... szóval kalandornak, mint az egyik főfőfőnek kellene a moderátorok között szétcsapni, de nem képes rá, ehelyett védi azt, amit nem lehet. ő is tudja ezt, csak már ő is túl sokat változott, nem ilyen volt régen, sokat beszéltem privátban vele és alapvetően egy nagyon rendes srác, de már nem a régi... és a színvonal pedig süllyed és süllyed tovább. nem beszél egy moderátor sem erről nyíltan, de privátban az összes leírja és egymásra mutogatnak...
szóval jelenleg igazából ugyanazt csinálják, mint az aktuális hatalom, csak kicsiben. nem tetszik a vélemény? puff, pár óra ban, elhallgattatjuk. így megy ez, semmiben sem különbek.
szóval a kitiltás nem téged vagy engem minősít, hanem ebben az esetben csak és kizárólag őt és ezt mindenki tudja, látta, olvasta. nincsen miért szégyenkeznem, ahogy neked sem.
és ha valaki erre azt mondja, hogy személyeskedtem, akkor annál súlyos szövegértelmezési gondok vannak, illetve bizonyíthatóan indulatból moderátorkodik. ahogy egyébként tette ő is amikor téged is, és engem is kitiltott.. nálam már rég megbuktak. tisztelet a maroknyi kivételnek. a legtöbb moderátor pedig, aki valóban emberileg is jó gyerek volt, már rég távozott, pontosan azért mert hányingerük lett attól, ami megy és már nem vállaltak közösséget az újakkal.. -
válasz
concret_hp #58166 üzenetére
En megusztam, pont a lehulesre erek haza
-
ToBeY
nagyúr
Én bírom ezt az időjárást,el tudnám viselni hosszútávon is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #58166 üzenetére
Neeem válogatunk. tessék szeretni ami van.
Vagy el kell költözni - mondogatja nekem is mindenki.
-
-
Integra
titán
14-ből 12....
azért valljuk be, meg is lepődtünk volna, ha 14-ből 1 vagy 2 lett volnanolf:
valóban nem voltam sosem nagy balatonos -
BlacKSouL
addikt
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #58150 üzenetére
neeeee, ilyet tényleg felvettek emberek??
-
-
válasz
Tothgera30 #58150 üzenetére
Nagy divat volt, amikor gyerek voltam.
(*nosztalgiazik*)
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
#33253120 #58148 üzenetére
Szerencsére nem dohányzom.
tbs: Mivel még évekig szeretném beltérben (is) használni, és van benne egy szivacsos rész belül, ezért bentre nem szeretném, ha bármilyen nedvesség bejutna.
föccer: Ezt a mosogatószeres dolgot megpróbálom, köszi.Remélem nem a velúrszerű oldalon lyukas, azt nem szeretném összehabozni, mert nehéz lemosni.
-
válasz
concret_hp #58115 üzenetére
Ugy nezem egyebkent, hogy usznom kell(ett volna), az tesz a legjobbat a hatamnak. Tegnap toltam 3k-t medenceben (semmi orultkodes, 76 perc), ahhoz kepest, hogy az utobbi 4 evben asszem konkretan hetszer vagy hatszor voltam uszni, nem rossz, es tok jol erzem magam utana, kiveve hogy ket napig tusszogok a klor miatt). A folyoban is lehetne itt uszni, de kicsit huvos, most 17 fokos, de par napja meg 14 volt..
-
ngabor2
nagyúr
Van egy felfújható kétszemélyes matracom, ami valahol ereszt. Hogyan lehet egyszerűen, házilag kivitelezhető módon megkeresni a lyukat rajta? Az egészet vízbe nem tudom tenni, mert ahhoz nagy kád kellene, ráadásul nem szívesen vizezném be az egészet.
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica #58138 üzenetére
Amúgy pont a cipő az, ahol ha tudod, hogy mit, milyet keresel, akkor a "tavalyi modelleken", vagy egy-egy szezonvégi kiárusításon elég nagyokat lehet spórolni, ahogy néztem. Persze kell hozzá mák is, meg jó időben lenni a jó helyen, de amúgy is egyetértek a félprofikkal, hogy nulla futótapasztalattal rögtön futni nekiállni nem biztos, hogy jó ötlet - én is ezzel magyarázom ki a lustaságom, hogy futás helyett miért mindig csak nagyokat túrázás, meg napi legalább egy (jó esetben kettő) hosszú (minimum 3-5 km) séta a kutyával.
A heti 3-4 alkalommal 'játszott' xboxos ugrabugraprogrammal egyébként 2-3 hónap alatt nagyjából rendbetettem az erőnlétemet (nem dőlök el levegőért kapkodva egy kisebb domb tetején, sőt!), lassan kéne vennem a bátorságot, hogy elnézzek egy edzőterembe is. Vettem ugyan egy készlet súlyzót, de mivel fogalmam sincs, mit kellene vele csinálni, rosszat meg nem akarok magamnak, muszáj lesz összeszednni a bátorságomat.
p
-
gaborbol
őstag
"Ecco Biom" ilyen cipot hordok ket eve( ez a masodik szezon) munkaba nyaron ill utcara es baromi kenyelmes/ konnyu, most is ilyet fogok venni, de ez azert $170 dollar itt a markaboltba, lehet feletek olcsobb mivel, hogy made in Slovakia.
joamilestoné: Itt kerdezd meg : Szoktak tuni ajanlani valamit, ami mar hasznalhato 10-15K korul?
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58138 üzenetére
na, akkor go oda és bekukkant
én csak a váci úti boltot ismertem
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #58133 üzenetére
ejjj, azok aztán.... :-/
pesten gondolom nem jársz egyhamar... ahogy emvy, én is a spurit mondtam volna kapásból, hogy rendes szakmai tanácsot és jó csukát kapj. nem is tudok másról hirtelen.
sportrekreációs barátnőm van egy, aki összerakja az embereket futni etc... érti a dolgát.
meg eszembe jutott, hogy ha teheted, kezdésnek miért nem kirándulsz? vagy kisebb teljesítmény túrákat vállalsz be? szépen fokozatosan terhelsz és szoktatod hozzá a szalagokat, izületeket, izomzatot és keringést is. futással valóban rendesen kárt lehet okozni, ha nem megfelelő a futás technikája maga és a cipő is vacak. mezítlábas futás más kérdés, ott ösztönösen jól fogsz talajt fogni, ellenben ott is figyelni kell a helyes testtartásra.
meg érdemes lehet esetleg valami funkcionális edzésbe fognod ha teheted, ami nem feltétlen a futás. nem lebeszélni akarlak, csak szeretném kiemelni a fontosságát én is, hogy a helyes technikájú futás nagyon fontos. meg a csuka, ha már csuka -
válasz
aizen92 #58129 üzenetére
a repülőteret meg a szállodát
talán holnap lesz idő városnézni kicsit, itt ugye egészen sokéig világos van. de szerdán meg a konferenciáról egyből megyek is a reptérre. közbe meg azért esténként is dolgozgatni kell.
Integra: ebben lehet valami. millió gyrosos, az alexanderplatz környéke meg tiszta deák tér
rengeteg kiülős helyet láttam ott meg a folyóparton is, tetszetős. kár, hogy érdemben ezeket nem fogom tudni élvezni.
-
válasz
szőröscica #58133 üzenetére
Azok nem lesznek annyira jok, nem fognak erteni hozza. Pl. a Spuriban elvileg van rendes bekamerazott futopad (kamera nem biztos).
-
válasz
szőröscica #58131 üzenetére
Attol fugg, hogy neked milyen a tartasod/labad, nincs univerzalis recept. Erdemes elmenni egy futoboltba, es kozolni veluk, h te a leheto legolcsobbat szeretned azokbol, amik stimmelnek a tartasodhoz. Tuti fognak segiteni.
-
válasz
szőröscica #58123 üzenetére
Meg fogod banni, a szokasos kezdo futo szoveget tolod
"Ah, minek nekem speci cipo, alig futok". Valasz: epp azert. En siman elfutok 10-15 km-t egy Ecco Biom-ban, nulla parnazassal, nulla tamasztassal, pont azert, mert sokat futok, nincs bokasullyedesem, viszonylag eros a harantboltozat, mittudomen.
Van egyebkent mas utja a dolognak, az az, hogy veszel egy viszonylag minimal cipot, ami lehet, hogy nem tartja a bokad, de legalabb nem kifejezetten rossz. Ezutan mondjuk egy evig gyalogolsz benne, esetleg fel ev mulva kicsit kocogsz, de nem elobb; illetve direkt arra jatszol, hogy erosodjon a harantboltozatod, az achillesed, meg a tobbi ott a kornyeken. Ehhez nagy onfegyelem, sok utanaolvasas (esetleg egy edzo) kell, de megsporolhatod az elejen a draga cipot
.
Ha ugy gondolod, hogy aki mar regota nyomja ezt a sportot, az mind hulyeseget beszel, illetve sznoboskodik, akkor javaslom, hogy futas helyett tenyleg vegyel inkabb porszivot, azzal nem teszed tonkre a labad (meg a hatad). A 'mindig csak csucsminoseget' dolog csomo mindenre nem igaz, de a cipore arra igen, foleg, ha kezdo vagy. Tobbszor nem tudom elmondani.
Csak tenyleg nem jo, hogy 'mire rendezodnek a dolgaid', addigra mar leserulsz, es hiaba vennel egy jo cipot...
Azt meg vegkepp nem ertem, hogy mibol gondolod, hogy a lidlis akciosban nem fog fajni az a boka, ami a mostaniban faj. Tisztara olyan vagy, mint apam, csak neki idaig szerencseje volt, es sose volt lenyegi serulese, de ugyanezt a hozzaallas nyomta meg az elejen.
-
hát eddig nem nyerő ez a berlin. gondoltam jófej leszek és mivel tök egyszerű bebuszozni a belvárosba a reptérről ezért nem taxival megyek. hát nem volt nyerő ötlet. fel van túrva az egész város, rohadt lassan lehetett haladni. ráadásul a buszban nem volt bekapcsolva a klíma és a persze nyitható ablak sem volt, brutál szauna. de hogy még a szállodai szobámban se legyen klíma ez így kicsit sok. bár nem néztem foglaláskor, de azt gondoltam, hogy ez egy 4*-os belvárosi hotelben alapvető kellene, hogy legyen.
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL #58125 üzenetére
Többször próbálkoztam már az úszással, sajnos nem bírja a bőröm, mindig antibiotikumos kezelés lett a vége.
Konditeremben szoktam bohóckodni, itthon tekerek a szobabiciklin, néha rendes bringán is, most pedig a futásba kezdtem bele, kicsit a kardiovaszkuláris rendszerem fejlesztése céljából.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Úszógatya és egy kopaszra beretválás olcsóbb, bár az uszodabérlet nem annyira.
-
concret_hp
addikt
válasz
mondjuk felépítésre gondoltam, de mindegy, hajrá
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #58122 üzenetére
Nem maratont fogok futni, ne aggódj.
Én elhiszem, hogy mindig mindenből csak az ultraübercsúcsot szabad venni, sőt általában én is a legjobb minőséget keresem, de heti 10km futásra nem fogok venni 30-40 rugós cipőt, ha abból tudok venni porszívót, vagy egyéb dolgot a lakásomba.Majd ha rendeződnek a dolgaim ÉS még mindig lelkesen fogok futni, akkor veszek normális cipőt.
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58121 üzenetére
ha tönkreb@szod az izületeid az még több erőforrást el tud vonni , csak mondom
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp #58120 üzenetére
Lidlis akciósat fogok venni, többre nincs pénz most, az építkezés eléggé elvonja a forrásokat.
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58119 üzenetére
vmi szakival nézesd meg, hoyg milyet kéne venned.
-
szőröscica
addikt
Ma elkezdtem futó karrierem.
A héten kell vegyek egy rendes cipőt, mert a mostani nike sportcipőben fáj a bokám. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #58109 üzenetére
-
jol sikerult a helyfoglalas, egy szazotven kilos zsirkoca melle... jo, hogy csak masfel orat kell nyomorognom. az ilyen fel tud huzni.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #58109 üzenetére
A lakossag kb 4-5 millio ember a kornyeken, nemtudom mennyire nem egeszseges olyan mint egy erdoruz, marmint szagra, mert a mocsar azert messze van az epuletekre nem fog atterjedni.. Most beszeltem feleseggel es az ablakok otthon becsukva es ugy nem gaz, de setalni nem fognak menni.
-
válasz
concret_hp #58113 üzenetére
En a becsi maratont 171 avg-vel futottam
, de nekem eleve eleg magas a max pulzusom is (205-208).
Az a bajom a hosszu bringaval, hogy elfarad a derekam. 60 km-en en is tudok 30-as atlagot 155-160-as pulzussal, de 90 km korul mar nagyon ficergek a bringan.
-
concret_hp
addikt
nem mentem olyan hosszúakat, mint kellett volna, 100 felett 1x se mentem idén, de elég erősnek érzem magam. ilyen 26-27el végigcsorognék gond nélkül szerintem, csak kérdés, hogy az elég spórolás lenne-e. de szerintme megvár a célvonal jövőre is. ill a pulzusom még szerintem mehetne lentebb is. tegnap egy 70km / 29.7es átlag 400pár m szintnél volt 155 az avg, ami azért elég sok
-
válasz
concret_hp #58111 üzenetére
Bringa hogy megy?
-
concret_hp
addikt
ja én elég nagy dilemmában vagyok a hetekben, szerintem ilyen 15 óra alatt végig tudnék érni, egy kényelmes tempójú bringázás után (6.5-7 óra közt) még el tudnék kezdeni futni azt meg már valahogy csak megoldja az ember
, de nem biztos, hoyg sok értelmét látom, bár kétségtelen, hogy jó esélyeim lennének sokat javítani utána
földút outival általában jó
én még nem futottam maratonthó végén lesz kaposváron féltáv, de 1000m szint vna a bringapályán, jó lesz
sztem totál meg fogok halni, a full ironman meg megvár jövőre. bp 70.3-at viszont akkor lehet hoyg tolom aug végén, bár picit drágának tartom, de ettől nem lesz olcsóbb.
-
fasyrt
őstag
válasz
bobsys #58108 üzenetére
Tegnap nálunk a szomszéd kukái gyulladtak ki, ami a házunktól kb 3 méterre vannak. A pláne az egészben, hogy ez egy zsákutca vége, 11-kor már nincs senki az utcán, de ha lenne is, hallanánk a tárva-nyitva tartanánk ablak mellett. A szomszéd meg szabin valahol a bajoroknál.
-
bobsys
veterán
Tegnap delutan kigyulladt a mocsar. Az egesz kornyeken (30+ merfold) mintha kod lenne a fusttol.
-
válasz
concret_hp #58104 üzenetére
Egyebkent Atad nem hiszem, hogy menni fog. Nem alltam a dologhoz eleg alazattal szerintem, tegnap bringaztam egy kort, es bar volt benne eleg sok szint (1000 korul) meg murva (eltevedtem, 8 km-t mentem karbon bringaval es 8 barra fujt Conti Grand Prix gumikkal lenyegeben folduton, rossz volt), illetve nem vittem kajat magammal, de total kiutottem magam 120 km utan. A labaim abszolut birjak, de a hatam es a vallam nem annyira.
Ket het mulva tolok egy 70.3-at a haverokkal, majd kiderul, hogy hogy megy. De mondjuk januar ota nem usztam
, es a maratoni idom se volt fenyes multkor (4 ora, vegig esoben mondjuk, de az ezelotti 3:41-tol elmarad).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest