- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
ngabor2
nagyúr
Ma reggel úgy döntött az eső, hogy negyed órát esik. Természetesen szigorúan azt a negyed órát, amíg tekertem be a melóhelyre. Se előtte, se utána. A tempója is olyan volt, hogy épp bőrig ázzak, de a kertbe kb. semmit ne érjen.
-
fokukac
nagyúr
ó b+,
újraraktam az androidom, és utána jutott az eszembe, hogy nem kértem átmentő kódot a cib-mobil tokentől, hogy újra tudjam installálni...
Hogy dugja fel magának, aki kitalálta -
NoLF
veterán
Ma este batyamnal vagyok, es itt volt egy uzleti partnere megnezni a meccset a kertben. Alig tudott beszallni a taxiba, lehet holnap nem targyalasra mennek bratyoval hanem gyomormosasra
nem szokta a kocskemeti loret szegeny para... Hahahhahahahhahahahhahaaa
Szerk: ugy latom nekem se kell mar tobb barack, epp meg tudtam azerkeszteni 5 perc alatt hogy olvashato legyen
-
Viszlát
addikt
Bakker.
Ejj, nem veszi fel a telót, valszeg beszélni se nagyon tud már.
-
bobsys
veterán
4 gol kb 7 perc alatt
?
-
Mi folyik ott a pályán, 5 nyúl
-
válasz
Integra #59161 üzenetére
a keszulek fizikai merete. nagyon szivesen vennek pl. galaxy tab s-t, vagy meginkabb a bomba jo aru lg g-pad-et, aminek hiaba marha vekony a kavaja nekem mar nem kenyelmes a hasznalata. marad a mini, el is hozom gyorsan, mwrt maskor nem lenne idom. ha meg nem jon be szerencsere konnyu rajta tuladni nullszaldosan, akar minimalis veszteseggel. jol tartjak az arukat.
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #59119 üzenetére
Jaja, ott voltam, a Petofi szigeten a vendio mevezetu helyen ettem isteni es brutalgiga adag vegyes halaszlet (harcsa es ponty), mindenkepp dobogos a vilagbajnok kajak versenyeben. Kicsit talan sok volt benne a teszta, nem is ettem meg mindet, de le a kalappal. Es a vendeglatas is profi volt, ajanlom mindenkinek a helyet aki arra jar
Ismet bratyo jatszos autojaval jarok itthon, ez brutal... Kinyomom a szemet ahogy tudom es egyre kevesebbet fogyaszt, 4,1 lett a vege
-
nonsen5e
veterán
Hogy ma mit találtam a metróban (a föld alatt menő izében).
Van laptopom 2020M-el, így pontosan tudom, hogy az egy 2 magos 2.4ghz-es pentium.Aztán lehet a laptop.hu jobban informált mint az intel.
-
-
válasz
Integra #59157 üzenetére
8.9 az már megint nagy nekem. ha jó lenne, akkor már vettem volna egy kindle fire hd-t.
pohár:
olvasásra ez a legjobb, ehhez nem fér kétségMonti: már így is elég régóta húzom-halasztom a dolgot (ami azt is jelenti, hogy talán szükségem sincs rá, ugye
), most már nem akarok tovább várni.
-
Integra
titán
válasz
bandus #59155 üzenetére
várd már meg az n8-at
"The upcoming Nexus 8 features 8.9 inches display with a whopping 2,048 x 1,440 pixel screen resolution." ez milyen képátló?pohár:
jelenleg nem annyira jó, 8 előtt nem jövök ki a gyárból, és jó lenne még az esti meccs előtt elmenni vacsorázni is, mert a kocsmában csak pia van, kaja nem..de maradnom kell, meló az első
-
pohár
félisten
válasz
bandus #59155 üzenetére
a prototípus már járja a világot, az indiai vám épp nemrég könyvelte el az országba érkeztét, szóval szerintem pár hónap, és jön
most mondtam volna, hogy ott a Tab S 8.4", de az is 16:10 azt hiszem
amúgy mire fel szükséges ez a képarány annyira?
Integra... milyen az élet Degeczfalván?
-
régóta erre várok, de val'szeg ez is szélesvásznú lesz, mint a többi (asus memopad 8, dell venue 8), nekem meg 4:3 képarány kell.
integra:
ha annyira apple terméket akartam volna venni, akkor már itt figyelne az iphone 5s a zsebemben, kemény 100k-t kellett volna fizetnem értede nem. most sem ez volt a kiszemelt, hanem a slate 8, de túl bonyolult a beszerzése. egyelőre a mini tudja azt ami nekem kell.
-
EQMontoya
veterán
Milyen emberek hirdetnek itt, bakker? Ráírok, garipapír hiányában kérek SN-t (dell gép, okés lehet még), erre meg van sértődve, hogy nem bízom meg benne. Hát bazz, mit vártál? És ennek van jópár pozitív értékelése...
-
válasz
szőröscica #59149 üzenetére
ez szomorú, nem akarok sim kártyásat venni belőle :/
-
EQMontoya
veterán
válasz
Viszlát #59143 üzenetére
Fehér zokni szandállal az igazi. Úgy még akár divatdiktátor is lehetsz.
-
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #59137 üzenetére
Hiaba az oltony ha messzirol kiszurjak a makkos cipot meg a feher zoknit.
-
lenox
veterán
válasz
BlacKSouL #59126 üzenetére
Azt nem tudom, mit jelent, de nekem is szokott lenni. Ra szoktam jonni, hogy ilyenkor alszom. Es mar tobbszor volt, hogy na akkor felkelek, kiraly, kimegyek wc-re, faszom, hat nem atmentem a falon, tehat meg mindig alszom... Inception tok amatornek tunik a 'valosag'-hoz kepest.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #59139 üzenetére
Ez se rossz ötlet, de kevesebbet meg minek?
Most ért ide a eső. Mennyivel nyugodtabb vagyok így, hogy nem áll kint a szabad ég alatt a kocsi, hanem szépen a garázsban pihenget tető alatt.
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
Húúú, kimentem ebédelni, és persze szarrá áztam
Uui. Nem tudom, miről beszélgettek. nekem keresik a társaságomat a szép lányok a bkv-n.
sőt le is ülnek szemben a metrón, ilyen elemi ösztön-jellegű kisszoknyákban és mozdulatokkal... -
ngabor2
nagyúr
Az normális, hogy egy paprika 70 cm magasra nő az ablakban? Tenyérnyi levelek, és most kezd bimbózni. Fajtáját tekintve Naga Bhut Jolokia (a.k.a. ghost pepper). Fényhiányra tudok tippelni, de ezt leszámítva úgy tűnik, jól érzi magát. Mellette 2 kisebb tő (Trinidad scorpion), azok kb. fele akkorák.
-
BlacKSouL
addikt
Mit jelent, ha álmomban lebegek? Általában szobában, és saját akaratból, csak arra gondolok, hogy felemelkedem, és tényleg. Aztán lebegek a szobában, és utána lassan visszasüllyedek.
Ennek extrémebb változata, mikor jó magasan vagyok valahol, egy rúdon, vagy toronyban, de sosem épületen, csak egy különálló építményen, és onnan általában tudom, hogy le fogok zuhanni, és aztán úgy is történik, és a szabadesés érzése jön elő, de földetérés szinte sosincs. Néha eldől alattam a torony, vagy még néha fa is szokott lenni. -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #59113 üzenetére
Pontosan, koztereseknel minden jarda ami szintbeli kulonbseggel van elvalasztva az uttol. Fuves terulet pedig minden ami nem aszfaltozott megha egy darab fuszal sincs rajta. Azon a reszen egyebkent tenyleg mindig mindenki parkolonak hasznalta hisz gyalogos oda nem megy a semmi kozepebe, emlekszem evekkel ezelott (2006 kornyeken) is parkolo volt es biztos, hogy volt tabla hozza.
-
nike_
addikt
Basszus, 4 napja hőemelkedésem vagy lázam van folyamatosan, és semmi bajom a gyengeségen kívül... nem tudom mi lehet ez.
-
EQMontoya
veterán
Eső, szél: most már jöhet.
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #59111 üzenetére
Neem, bar lehet elavult mar az informaciom, meg kozepiskolas korombol remlett fel egy-ket ilyen beszelgetes. Egy szoke bombazo osztalytarsammal utaztam nap mint nap, kifejezetten utalta amikor nem egyutt mentunk, rengeteg negativ elmenye volt nyomulos, eroszakos fickokkal. Nyilvan nem szep dolog altalanositani, de valahol azert ertheto, hogy kialakult egy reflex benne.
-
válasz
Integra #59108 üzenetére
manapság már úgy látszik ez is baj
mondjuk erősen növesztem a szakállat, lehet ez a probléma.
joa:
kíváncsian várom a fejleményeket. nem tudod véletlenül, hogy az okos appok offline is működnek-e?végre pontot teszek a tablet vásárlásomra, szerinte már legalább fél éve rugózok rajta. múlt héten megtaláltam a tökéletes androidos gépet, de az annyira csak tengerentúlon kapható (hp slate 8 pro), hogy még az asszony se tudott szeretni belőle. aztán megtaláltam az itthon is kapható legjobb droidosat, de végül feladtam mindent, amiben hiszek, és veszek egy retinás ipad minit
jó lenne ilyen hasznos dolgokra is használni. -
válasz
fokukac #59106 üzenetére
A középen lévő területre gondolsz gondolom. Az mitől lenne járda ?, nem tudom, hogyan funkcionálhat járdaként, hiszen nem vezet sehova sem, csak az út közepén van egy elkülönített rész.
UI: Mellém se nagyon szoktak ülni, lehet pont azért, mert én is nézegetem az embereket, mikor felszállnak, pedig én se vagyok az a baltás gyilkos fajzat.
-
fokukac
nagyúr
az normális, hogy ilyen helyen megbüntetnek a közteresek, mondván, hogy járda?
Amikor parkolóként funkcionál, mióta az eszemet tudom, még van kis oszlopocska is, hogy meddig állhatsz fel?
Szerintem régen kint volt az engedélyező tábla is, csak levették a köcsögök, jól jön az a napi 15x 10000 ft a felügyeletnek... -
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #59102 üzenetére
Nem mondasz hülyeséget, ez valami globális jelenség.
Én annakidején míg Starján-Bpest vonalon buszoztam, ugyanezt vettem észre. Lassan telítődik a busz, elfogynak az ablak mellettiek, jönnek a belsők, kis fiatal ropogós leánykák szállnak felfelé, végignéznek a buszon, leülnek teljesen máshol. És mikor már csak mellettem van hely, akkor is tovább nézelődnek, keresik a helyet, hátramennek, visszajönnek, na és addigra már ül mellettem egy idős, kissé már hízásnak indult, hidegben is izzadós, enyhén borgőzös légkörrel, és enyhe asztmás szuszogással rendelkező úriember.
Durván 100 utazásra ha összesen 1 olyan jutott, akinek kifejezetten örültem, De a 200-ból 2-ből csak az egyik volt hajlandó szóba is állni velem, a másik/többi inkább füldugót nyomott és a telefonját babrálta.
Egy jó eset volt, akkor a lányzó a vállamra aludt, aztán 10 perc után nagyon vörösen nagyon zavarban próbált minél távolabb húzódni, és nem tudtam meggyőzni, hogy bátran használjon kispárnának.
És én sem hiszem hogy perverz erőszakos orgyilkos ábrázatom lett volna. Lehet hogy ez volt a baj? Mert a rosszfiúk a sztárok?Mondjuk én kifejezetten a fiatal(vagy korombeli) lányokra építettem a statisztikát, de valóban, mivel rendszerint a végén maradtam, mellém is ritkábban ültek le még mások is.
-
azt figyeltem meg, hogy amikor a hév első megállójában elkezdik az utasok feltölteni a 4-es ülőhelyeket (a végállomásról indulva ugye aki tud az egyedül ül), akkor az esetek 95%-ában én vagyok az utolsó ember aki mellé leül valaki.
pedig nem vagyok se koszos, se büdös, ellenben ápolt, jól öltözött és persze jóképű isszóval ha nő lennék, tuti magam mellé ülnék le legelőször. valószínűleg valami irtó negatív, taszító kisugárzással rendelkezhetem
(vagy nem a héven kéne szalonnát meg kolbászt falatozni reggel, lehet ez a probléma
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest