- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp #60371 üzenetére
Jo leiras, koszi.
Par eszrevetel:
- nagyon sokat mentel konyoklon, ez nagyon jo -- ezek szerint a derekadat sikerult megerositeni rendesen.
- a bringan fajo combizmon lehet kicsit segiteni az ules dolesszogenek allitgatasaval, esetleg kiserletezz vele
- a neopren elsosorban egyebkent nem is a hideg miatt erdekes (bar amiatt is), hanem megemeli a fenekedet. Ha gyorsban uszol, akkor ez sokat szamit.
- az idoid alapjan valszeg futasban tudnal legtobbet javitani kovetkezo alkalomra -- az 50 p alatti uszashoz es a 3 ora koruli bringahoz meg fogsz tudni csinalni egy 1:50 koruli futast szerintem...Tenyleg gratula. Jovore remelem eljutunk egyutt a teljes tavra is
@bandus: privatban kerdeztel a bringarol, itt valaszolok: igazabol amatorkent nem kell atom bringa, a lenyeg, hogy kenyelmes legyen a merete. Foleg azert mondom ezt, mert a triatlonversenyeken altalaban sikon mesz, es nincs extrem erokifejtes, emiatt a bringa sulya es merevsege kevesebbet szamit, mint hegyi futamokon. Ami fontos, hogy legyen egy jo konyoklod es viszonylag sokat tudj rajta menni. konkret_hape ugye 75km-t ment -- en a legutobbi feltavumon kb. 60-at, es az nagyon nem mindegy, mert annyival kisebb a legellenallasod konyokolve. (En a sajat mereseim alapjan olyan +3 km/h-s atlagot tudok konyoklovel, az azert sulyos perceket jelent 90 km-en.)
> "plusz egy fél millát akkor bele kéne ölni"
Az a helyzet, hogy ez meglepo modon a legkevesebb. Az ido, amit beleraksz, sokkal tobb aldozat (egyebkent fel milla nem kell az indulashoz, 250k-bol el lehet indulni, es utana az megvan mar).
-
Integra
titán
válasz
gratula!
kukac:
öregem van nyakik benne sok-sok éve már a tájfutásban és a tájékozódási versenyben, imádja, most már ők is csinálnak pályákat hozzá, de inkább versenyezni szeret
én csak koca tájfutó vagyok a mezítlábas futás miatt, de ezt szeretem nagyon, nyílván itt nem is tudok így 20-30kmt- futni, de túrás tempóval már ez is megy
lehet valóban vitatkozni, hogy mi értelme a várost lezárni, hogy aszfalton fusson a nép, mikor nem arra lett megtervezve az ember, de ez pénz, így lehet csak eladni a sportágat.. -
válasz
jó kis beszámoló, rendesen meghozza az ember kedvét
milyen bringával tolod egyébként?
-
fokukac
nagyúr
válasz
soha nem értettem, hogymi vesz rá valakit erre. ez embertelen teljesítmény, le a kalappal.
Meg ez, hogy közben még tervezel és gondolkodsz is.. Nem tudom, ezt hogy lehet.Én évek óta nem futottam többet, mint 3 km, egyszerűen ennél több nem esik jól, meg utálok izzadni...
-
tbs
addikt
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest