Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz emvy #60382 üzenetére

jah kb. én is így gondolom ezeket :)

most kezdtem rendes gyorsúszást is tanulni :)
    arányaiban bringán vagyok a legerősebb, régen is sokat bringáztam, meg most is azt edzettem a legtöbbet.
    könyöklőt igazából a tél óta próbálom folyamatosan használni, 1-1 órás görgőzésekkel kezdtem ugye fokozatosan :) de még kell erősíteni bőven a törzsizmot, 6 órát nem tudnék még ülni a bringán úgy, hoyg utáan ne legyen minden bajom :D

neoprént vágom, úgy voltam vele, hoyg majd a télen szerzek valahonnan akciósan, mert azért tényleg nem olcsó + még nem tudom mennyit változik a testalkatom, kb. most gondolom, hogy annyit nem fog, hoyg méret problémát okozzon.

többin is lehet fejlődni, de ja futáson is lehetne még bőven, csak hát idő kell hozzá ugye :) meg általában a bringázásra 1 perc rávenni magam, a futásra meg sokkal több :C (uszodáról meg ne is beszéljünk :D)

bandus fél misi nem kell egyből azért, de a szum total a végére át fogj alépni, ha mindent beleszámolsz. én 120k-ért vettem a bringát, tulaj bevallása szerint picivel 5K km alatt, amit hozzáértő emberek megerősítettek, hoyg hihető. de ilyen pár ezres tételekből is nagyon hamar tud gyűlni. tolsz 1 kis fehérjét, vitamint, veszel 1-1 ruhát, futócipő, óra (az mondjuk megint enm olcsó) ésatöbbi :D de a legtöbb mindent amúgy külföldről olcsóbban be lehet szerezni a hazai áraknál.

szerk: a 75km azért csak egy kb. becslés, és azt is vegyük bele, hogy a várba fel-le + a fordítókon kívül nagyjából nyílegyenes volt a pálya :) lehet hoyg csak 70 az a 75 a fene tudja, volt más bajom is :D (a fordító előtt mondjuk mindig figyeltem, hoyg a hátszélben igyak még / majd :D

jah az ülést sajna ki kell szednem, hogy be tudjam tenni a verdába a bringát, legutóbb nem jól szorítottam be a nyerget és lecsúszott így kb. 2 hete beállítottam, de már nem mentem vele sokat, felraktam a matricát, akkor néztem, hoyg hogy kéne majd visszarakni a nyeregcsövet, kb. 5mm-el alacsonyabbra sikerült, szerencsére nem lett vészes, ill. ha komoylabb lett volna, nyilván megállok megcisnálni.

• bandus

veterán

válasz emvy #60382 üzenetére

köszi az infókat. ha még februárban is megmarad a lelkesedés, akkor szerintem veszek egy bringát is :) egy futócipőbe már beruháztam hétvégén, elég jónak tűnik. úszó cuccom meg szerencsére van, illetve azzal amúgy sincs gond, kis edzéssel ez a része megvan 30-32 perc környékén. a futásra kell magam rávenni valahogy, illetve felfejlődni a 0-ról.

Új hozzászólás Aktív témák