Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BlacKSouL addikt válasz  bandus

üzenetére bandus

üzenetéreNem mondasz hülyeséget, ez valami globális jelenség. 
 Én annakidején míg Starján-Bpest vonalon buszoztam, ugyanezt vettem észre. Lassan telítődik a busz, elfogynak az ablak mellettiek, jönnek a belsők, kis fiatal ropogós leánykák szállnak felfelé, végignéznek a buszon, leülnek teljesen máshol. És mikor már csak mellettem van hely, akkor is tovább nézelődnek, keresik a helyet, hátramennek, visszajönnek, na és addigra már ül mellettem egy idős, kissé már hízásnak indult, hidegben is izzadós, enyhén borgőzös légkörrel, és enyhe asztmás szuszogással rendelkező úriember.
 Durván 100 utazásra ha összesen 1 olyan jutott, akinek kifejezetten örültem, De a 200-ból 2-ből csak az egyik volt hajlandó szóba is állni velem, a másik/többi inkább füldugót nyomott és a telefonját babrálta.
 Egy jó eset volt, akkor a lányzó a vállamra aludt, aztán 10 perc után nagyon vörösen nagyon zavarban próbált minél távolabb húzódni, és nem tudtam meggyőzni, hogy bátran használjon kispárnának. 
 És én sem hiszem hogy perverz erőszakos orgyilkos ábrázatom lett volna. Lehet hogy ez volt a baj? Mert a rosszfiúk a sztárok?Mondjuk én kifejezetten a fiatal(vagy korombeli) lányokra építettem a statisztikát, de valóban, mivel rendszerint a végén maradtam, mellém is ritkábban ültek le még mások is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest