Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  fokukac

üzenetére fokukac

üzenetéreA középen lévő területre gondolsz gondolom. Az mitől lenne járda ?, nem tudom, hogyan funkcionálhat járdaként, hiszen nem vezet sehova sem, csak az út közepén van egy elkülönített rész. UI: Mellém se nagyon szoktak ülni, lehet pont azért, mert én is nézegetem az embereket, mikor felszállnak, pedig én se vagyok az a baltás gyilkos fajzat. 
Új hozzászólás Aktív témák
		Téma tudnivalók

● Tilos a politizálás!
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest