- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #53395 üzenetére
ezt én sosem értettem, barátnőmét ugyanúgy használjuk, mintha saját lenne. nincs széthajtva, max kéthetente tiptop kitakarítva. a korábbi focusát bármikor meg mertem volna venni, aki hozzájutott az szerintem olyan állapotú kocsit, annyi pénzért egész biztosan nem kap a mai használtautó piacon, és ezt előre ki merem jelenteni a mostani kocsiról is. bár még csak 11k km van benne, szóval egy darabig ez még marad
nálunk is potom pénzért adják most a régi céges kocsikat, de azokat 200k+ km után adják el, a focusban meg mondjuk 90k volt.
-
szőröscica
addikt
válasz
Voltam a hétvégén vezetéstechnikai tréningen, előttem egy skodákból és opel astrákból álló csoportot volt szerencsém végignézni. Gondoltam, hogy ez tuti céges rendezvény. Tolták is neki mint az állat, tipikus területi képviselő fittipaldik voltak, 1-2-t leszámítva úgy forogtak a fellocsolt műgyantán, hogy öröm volt nézni.
Egyébként néhány kivételt leszámítva tényleg kitapossák ezeknek a céges kocsiknak a belét, látom a környezetemben. Amit nem gyilkolnak, azt meg jó eséllyel megveszik majd saját használatra később a munkavállalók.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
aha meg a mo-imarkaszervizek persze Kicscsoka, akaorm ondani VakVarnyu ogyne foleg a vlasag ota, persze...
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Ford topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest