Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #28694 üzenetére
Mi már évek óta itthon sütjük. Sütőben. Mondjuk azért mert spéci, gluténmentes illeve alacsony GI-jű kenyereket süt párom.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #28697 üzenetére
Láttam, nem is azért linkeltem be, hogy elkedvetlenítselek, vagy azt jelezzem, hogy felesleges lenne a Te cikked. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy lehet-e, érdemes-e egyáltalán "nagy" Logout-os cikket kihozni ebből. (Szerintem nem.)
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #28694 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Höhöö egyre olcsóbb a home-made kenyér. Azt hiszem majd elszöszölög egy logoutos írással. Simán ki lehet hozni bolti ár feléért - vagy még kevesebbért - 1 kg kenyeret.
-
válasz
kételkedem #28688 üzenetére
-
Minden alkalommal sikerul megallapitanom, hogy a MAV-nal valoszinuleg az egesz vilagon sem letezik szerencsetlenebb, benabb ceg... el sem tudom kepzelni kik dolgoznak itt felelos,szakmai poziciokban..
-
tildy
nagyúr
Joetvagyat mindenkinek
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #28683 üzenetére
Eddig se kotekedtek se a reptereken sem a police officer mikor kihivtuk, mert hatulrol osszetortek a berelt autot. Megmutattam a green cardomat es maris kedvesen mosolyogtak
-
bobsys
veterán
Ma voltam jogsit csinaltatni. Nyitasra odamentem az irodaba, vittem a papirokat amiket kernek. Amig irtak a gepbe az adataimat, mondtak csinalhatom a szamitogepes tesztet (2x20 kerdes). 5 perc alatt vegeztem, addig a holgy is vegzett. Gratulalt majd mondta, hogy sajnos naluk nem lehet gyakorlati vizsgat tenni, de a 15 percre levo masik irodaban igen. Menjek at nyugodtan, ok mar letni fogjak, hogy sikerult itt a teszt.
Atkocsikaztam a masik helyre, bemutatkoztam, vartam 20 percet, jott a vizsgaztato. Papirtoltogetes, majd egy 10 perces gyakorlati vizsga a parkoloban!. 15 mph limit, par kanyar, orral elore parkolas, 15 meter tolatas es ennyi. -
NoLF
veterán
válasz
Viszlát #28666 üzenetére
erről eszembe jut az egyik régi kedves edzőm, Misi bácsi. nem volt rossz edző, mindenesetre szigorúan vezette az edzéseket. amiért nagyon szerettük viszont, az az a tulajdonsága, hogy mindig mindent kétszer mondott. egyik kedvenc idézetem tőle:
"Pajtások, pajtásoook! Nem mondom kétszer, nem mondom kétszeeer!"
)
-
válasz
Pisztillus #28673 üzenetére
Akkor jól rémlett
.
#28674 Viszlát: Biztos vagyok benne hogy nem feszítenek még keresztre
.
ui.: Jó reggelt mindenkinek, bár titokban remélem hogy ha ma esik, akkor már nem fog a szél is fújni
.
-
concret_hp
addikt
miért sötétül meg a zöld tea ha benne hagyjuk a filtert?
-
tildy
nagyúr
Na Mawyx orulhet, holnap megint munka helyett egesz nap facebookozom
Igaz eleg kocka modon.
-
Viszlát
addikt
Köszi mindenkinek, remélem ittatok is az egészségemre legalább egy málnaszörpöt.
Gera: azaz, de neki ez már a végét jelentette, remélem nekem azért még megadatik pár év.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Tothgera30 #28672 üzenetére
De igen, ez a krisztusi kor.
-
-
-
-
Viszlát
addikt
Ökör iszik magában, úgyhogy egészségetekre! 33, oo yeah...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #28652 üzenetére
a notit én mindig hibernálom, de azt hittem, olyankor nem fogyaszt áramot...
Az SSD-vel kb. 4-5-ször gyorsabb a boot a hibernálásból, mint a régi vinyóról.
Ui. a sleep-ből az asztali gépem meg szeret nem visszajönni, így azt az opciót ki is szoktam kapcsolni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #28650 üzenetére
SSD mint rendszermeghajtó esetén ez hogy realizálódik?
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap este 7 óta megállás és szünet nélkül esik.
Ezt csak úgy mondom.
Jövő szombaton meg a Balatonon leszek...28-29 fok lesz...Sleep és Hibernate között mi a különbség?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #28647 üzenetére
Köszi mindenkinek,sikerült lementenem a zenét.
-
kételkedem
addikt
Ismerősömnek megszületett Csenge nevű kislánya! 51 cm és 3,5 kg.
Úgy látszik a hidegfront hatással van az anyukára! -
ToBeY
nagyúr
Youtube-os videoból hogyan lehet lementeni a hangot mondjuk mp3-ba?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #28611 üzenetére
hát ez kész
remélem, bóknak vetted
-
BlacKSouL
addikt
létezik olyan alkoholos ital(vodka/whiskey/cognac/...), aminek a címkéjén (logójában) szerepel a '34' -es szám? Esetleg az 1978-as évszám?
-
FehérHolló
veterán
[link] !!!!!!
Bocs, hogy telespamolom a topicot.
-
FehérHolló
veterán
Hátha valaki értékeli: [link]
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #28627 üzenetére
Nyári utunkon úgy tapasztaltuk, igen erősen támogatják Romániában az ortodox vallást. Egy rakat új vagy annak kinéző ortodox templomot láttunk!
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #28627 üzenetére
eh
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #28626 üzenetére
Romániában, vagyis Bukarestben valószínűleg a Nép megváltásának katedrálisa projekt lesz ilyen, az ortodox egyház (természetesen nagyrészt közpénzből) gigantikus katedrálist akar építeni: 11 hektáros terület, épület alapterülete 38 000 négyzetméter, 5000 férőhely, kint hely további 125 000 embernek, 400 milliós eurós tervezett ár - utóbbi nyilván több lesz.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #28623 üzenetére
Nem sok mindenre, ahogyan az eletem elnezem
-
mérnöki, gyakornoki munka, 4 munkanap/hét, és ráadásul nem csak olyan projektem dolgozhatnék ami közel áll a szívemhez, de ráadásul ez a legnagyobb is, ami Magyarországon úgy az elkövetkező 50-60 évben megvalósulhat
szóval nagy kihívás, sé remélem nem lesz gond az utolsó körön sem
-
nos, fehér ing szépen kivasalva, cipő, öltöny előkészítve. már csak nem kellene átaludni a holnapi interjút
gl
-
tildy
nagyúr
Nem hinnem , hogy valaha szuksegem lesz ra, de meg tudna valaki mondani, hogy tenyleg felsofokra honosithato-e az ESOL skills for life Level 2 vizsgam? Ez alapjan igen...
Egyelore az allam keresem, mert a jelenlegi tudasommal szerintem Rigo kozeprol meg kihajitananak, mint macskat a dolgat vegezni.
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28616 üzenetére
gute nacht
nincs harag, csak vicceltem -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28614 üzenetére
nem, nem, engem nem zavar, csak tegnap kimoderáltak. pedig semmi durvát nem írtam. csak azért az egy szóért, hogy ci...
én sem értettem, ezért próbáltam ezzel viccelni, de látom nem úgy jött le. -
Winner_hun
félisten
válasz
lujó55 #28613 üzenetére
minden olyan hozzászólást, amely faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért.
Amit írtam abban van valami sértő? Ha valaki bele akarja magyarázni lehet bele tudja de kár a gőzért. Ha meg moderálva lesz (bár nem tudom miért kéne) akkor ez van.
Attól mert a cigány szó le van írva nem lesz egyből hovatartozást sértő. Vagy igen?
Ennyi erővel ha valaki azt írja hogy magyar ugyanúgy mehet neki a kickbankill... -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #28611 üzenetére
ájjájjáj!
ne mondd kik voltak, mert e is ki leszel moderálva.
mondd úgy, hogy érdeklődő roma fiatalok.
most ez így divatos -
válasz
venember83 #28610 üzenetére
Meg mindenki mással, aki a pénzére utazik. - Én nem az a luxus prostituált vagyok
. Azt lehet hogy nem ezen a fórumon kellene üzenetekbe rejtett jelekkel keresni
.
#28613 lujó55: Dehogy, csak simán hátrányos helyzetűek is bőven megteszi
.
-
Winner_hun
félisten
Lomtalanítás van a héten, ma este kipakoltam a dolgokat. Egy része már kint volt, kocsi megáll, kiszáll 2 cigány, néznék hogy mi van kint, szólok nekik hogy csak műanyag van, a dolgok már ki vannak herélve. Kérdezi a TV is? Mondom igen, bár a képcső az benne van. Erre ezt válaszolta: rosszabb vagy mint a cigányok
Volt még néhány elmés megjegyzése amiken jókat mosolyogtam aztán rájött hogy a kidobált cuccainkból nem fognak meggazdagodni aztán elmentek.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28609 üzenetére
Ne vedd magadra, neki alapvetően a NAV és villamos művek intézményekkel van baja. Meg mindenki mással, aki a pénzére utazik.
-
válasz
fokukac #28608 üzenetére
Nem érteni kell, amúgy sem lehet, zakkant vagyok
. Azért kezdtem mert mint ha megnézed, egy korábbi képemen nagyon lassú volt a net, most meg aránylag helyreállt, ezt akartam csak posztolni
. Erre írta lujó, hogy úgy is lealáznak, tehát most én nem értem hogy mi a problémád
. Ismerem azt hogy nem a méret a lényeg, szerencsére számomra ilyen problémák nem állnak fent, kivéve hogy néha nagyon belassul a net, és egy tetves google alig tölt be
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28607 üzenetére
nem értelek, Te kezdted azzal, hgoy mutogatni kezdted a saját e-péniszed...
P
Ui. "nem a méret a lényeg, hanem, hogy játékos legyen!"
Uui. én anno 14400-as modemmel kezdtem...
-
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28605 üzenetére
mindjárt jön Winner és lealáz
-
válasz
Tothgera30 #28593 üzenetére
Nah, csak helyreállt az univerzum rendje...
-
BlacKSouL
addikt
aszondja: */friss.htm
de nem látom az 5:50:57 utáni új hozzászólásokat.. -
lujó55
addikt
reggelt, fáradtan ébredőset.
indulnom kell, de sz@r, hogy egész éjjel csak forgolódtam
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Politika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen switch-et vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest