- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #28172 üzenetére
rosszul értelmezed. egészséges a barátnődnek, neked pedig jól indul a nap!
-
NoLF
veterán
köszönöm urak-hölgyek, s mindenkinek egészségére akivel virtuálisan koccintok
-
FehérHolló
veterán
-
bobsys
veterán
Kezdok szerencseje. Feleseg leult a rulett asztalhoz es csinalt $180at egy $5 tettel. En meg jol elvesztettem egy huszast a gyumis gepen
-
NoLF
veterán
imádok itthon lenni
ettől még eljött a nagy nap, úgyhogy beszálltam a 30asok táborába, köszönöm leülök. este olyat főzök anyuéknak hogy kettéáll a fülük
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bandus #28170 üzenetére
Jó marketinggel mindent el lehet adni.
Szerintem tömény méreg az összes energiaital. Évente ha 2-t megiszok.
Amúgy én sem hiszem hogy azzal kell menni suliba de mégis gondolj az o fejukkel. Mennyivel menőbb ezt inni reggel mint bevallani hogy otthon elindulás előtt kakaót isznak. Én belelátok a mostani 14 évesekbe. Gólyatáborban is voltam. Hát meglepően sznobok és 20 évesnek érzik magukat. -
AMD Power
titán
Az nem beteges,hogy ülök a szobába , nézem a híradót , 24-25 fokban és ver a víz?
Nem vagyok beteg se lázas stb...
-
ro_bert17
őstag
válasz
Ezt nem tudtam. Valamire konkrétan jó hatással van? Kimutattak valami mértéket is, hogy mennyi az egészséges mennyiség? Esetleg minőség?
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Miért a haltej mi?
Más, mondjuk sok fiatal tényleg orba-szájba vedeli az energiaitalokat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bjørgersson #28171 üzenetére
Én is max az íze véget iszom energiaitalt nem a hatása miatt.
-
ro_bert17
őstag
válasz
BlacKSouL #28166 üzenetére
Nyár elején költöztem, abszolút kis költségvetéssel párosulva. A legolcsóbb mikrót kerestem, aztán pár ezressel drágábban (ami az egész árához képest azért jelentős százalék arány) samsungot vettem. Ez nyomkodós, mert jobban szeretem mint a tekerőset, 2 év garancia van rá, és fél perc alatt szerintem egy fél méteres síndarabot is meglangyosít. Abban bízom, hogy nem 1-2 évre veszi az ember....
Szerk:
(#28168) VoDaFoNe: a britttudósokk szerint a kávé kis mértékben rendkívül egészséges. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bandus #28155 üzenetére
Csak a lényegét nem fogtad annak amit mondtam. Nagyon szeretem a Melange ízét. Kizárólag rendes főzött kávét iszom csak. Ha épp nem telik rá, bem iszom kávét.
Kólát energiaitalt nem iszom. Szerintem a kávé nem csak arra jó hogy ébren legyen az ember. Én sem azért iszom.Btw suli és suli között is van különbség. Az enyém nagyon hajtós és,kemény.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #28164 üzenetére
A 13 éves mondhatni márkás Moulinex mikrónk a maga 800W-jával kb. feleannyi idő alatt melegíti fel kívül-belül a kaját, mint itt bent a cégnél a "noname" márkájú, vagy valami ismeretlen márkájú teszkógazdaságos vackok a ráírt 800W-al. Igaz, előbbi annakidején került 25k-ba, ezek meg 1-2 éve 9900 körül.
De amire otthon elég 2 perc melegítés, ahhoz idebent minimum 3-4 kell. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28161 üzenetére
Feljavítottat nem szabad megvenni.
-
válasz
Tothgera30 #28161 üzenetére
köszi mindkettőtöknek az ötleteket. közben sikerült műszaki outletben talűlni több félét is 9-10k-ért. egy félév időtartamra lesz koliba, drágát venni felesleges
-
-
látott valaki, valamerre 10k körüli mikrosütőt? rájöttem, hogy felesleges drágábbat venni, és elkélne ide a szobába egy
ha esetleg valaki jár tescoban megnézhetné, hogy ott kb mennyi pénz egy ilyen. -
Apika
addikt
válasz
kételkedem #28154 üzenetére
Szép mutatvány lehetett!
-
kételkedem
addikt
Vasútállomáson a jegypénztárnál vettem bérletet. Míg én a bankkártyával, bérlettel, számlával voltam elfoglalva, mögém állt egy idős nő. A bőröndjeit letette közvetlenül a sarkamhoz, majd úgy állt mellém, hogy csak a bőröndjei irányába tudjak mozdulni. Próbáltam hátra lépni egy fél lépést, de ugye a bőrönd nem engedte. Helyből ugorva és fordulva sikerült megúsznom az esést!
Ma mindenki vigyázzon a bőröndös idős hölgyekkel!
-
tildy
nagyúr
Otthon edes otthon. Meg vissza kell razodni
Tegnap egesz nap chillout zene ment a melohelyen.
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Tothgera30 #28146 üzenetére
gyakszi nyáron meg volt.
meló is utána.Suli közben is dolgoztam és dolgozom.
Tanulás pipa.Hallgatlak
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
egy hónap múlva osztályozó.
két hónap múlva érettségi.
három hónap múlva szalagavató.szép is a középiskolás élet.. :S
-
fokukac
nagyúr
válasz
zoltanz #28141 üzenetére
Erről jut eszembe, ma reggel hallottam a petőfin Norah egyik új számának, a "she's 22"-nak valami remixét, ilyen elektro-borzasztó stílusban, annyira disszonáns volt, hogy égnek állt a szőr a hátamon... hogy hogy lehet azt a szép fülbemászó dallamot így elkúrni...
Ezúton küldenék egy ordenáré nagy pofont a petőfi rádió zenei szerkesztőjének, hogy még a jó kurrens zenék helyett is képesek azoknak ilyen eltorzított feldolgozását játszani, vérlázító.
Ha egyszer milliárdos leszek, veszek már egy rádiót, mert katasztrófa, ami itt van.
-
zoltanz
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #28139 üzenetére
Nem kötelességed elfogadni a cserét, csak ugyanolyanra.
-
Ha garanciában egy drágább alaplapot egy olcsóbbra cserélnek, és M-ATX helyet ATX-et adnak, akkor mit tehetek ilyen esetben
? Ráadásul nem csak a mérettel volna probléma, de ebben még integrált VGA sincs
.
#28140 FehérHolló: Garanciafutár hozta ki. Csak átvétel után szembesültem hogy ez más lap.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #28134 üzenetére
-
ro_bert17
őstag
válasz
kételkedem #28134 üzenetére
Ezt pont az egyik ismerősöm fotózta: [link]
A hétvégén le is megyek a kutyával megnézni. -
fokukac
nagyúr
a hirdetési algoritmusnak van érzéke az iróniához...
-
kételkedem
addikt
A Tiszán Tiszabecsnél például tegnap reggel -269 centimétert mértek, ami 7 centivel alacsonyabb az eddigi, 1992-ben mért „mélycsúcsnál”. Tivadarnál a 2000-es negatív rekord dőlt meg (-293 cm), ahol kedd reggel -304 centi volt a vízállás, Záhonynál pedig 10 centivel alacsonyabb a Tisza, mint volt 1992-ben. A Szamoson is a 2000-es rekord dőlt meg, hisz a jelenlegi vízállás Csengernél -124 cm, ami 21 centivel kevesebb az eddig valaha mért mélyrekordnál.Jellemző a folyók mederteltségére, hogy például a Tiszán Tiszabecsnél, Tivadarnál, a Szamos Csengernél 0 százalékos, de nem haladja meg az 1 százalékot Vásárosnaménynál és Záhonynál sem.
[link]Mondtam én, hogy nagyon alacsony a folyók felső szakaszánál a vízállás....
-
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28128 üzenetére
HI!
csak mexokasbol:- )
udv
neduddki
-
válasz
neduddki #28127 üzenetére
Gyilkolgatunk
?
Egész nap utaztam, hulla vagyok. Bezzeg holnap reggel már meló, délután meg egyik ismerőssel menni kéne úszni. Alig várom már a hétvégét, közben még csak hétfő van.
Combichrist - Throat Full Of Glass c. számát már nem tudom hanyadjára hallgatom, de annyira beteg hogy szinte már kellemesen jól esik
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #28124 üzenetére
16 k megabit? 16 gigabit?
akkor lenyomtad a foltosmacskát..! :-) -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #28124 üzenetére
HI!
hogy ott menyi komoceculas vagyon kapajtok egymasaset:- )))
udv
neduddki
mod: fokukac: ja igymar ertem, a legy is csak hagofovgavl mert repulni:- ))) disszidalnod kene az orokszokhaoz hatha azzal elgedett enenl:- )
-
parandroid
félisten
Ha valakit érdekel, én is megkaptam ma a 16k megabitemet az eddigi 2k helyett. De nem linkelek, képzeljétek el.
A cicca meg bekaphassa...
p
-
Dylen
senior tag
Megjött az indiaink! This is the beginning of a...
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #28116 üzenetére
Puffer túlcsorduláskor a legrégebbi munka felülíródik, és nyoma sem marad. Esetleg valami védelem esetén a legújabb már nem kerül bele.
A bajodon segíthet, ha esetleg prohardver, vagy logout alól nézed a fórumot. Ezeknél nem annyira elütő a mozis cucc.
bandus: Ne aggódj, addigra rég koffein mérgezést kapnak és megpunnyadnak.
-
jövök vissza a koliba reggel, a móriczon tele van a meki, meg a meki előtti járta kis pöcsökkel, mindegyik szívja a cigit, tolja a kávét ezerrel. hatalmas megrázkódtatás nekik ez az iskolakezdés, fel kell rá pörögni rendesen
mi lesz velük, ha dolgozni kell majd...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #28115 üzenetére
PH-n csak arra használok amire nagyon muszáj. Támogassuk a kapitalista fórumpiacgazdaságot. De az ilyen színvilágban a környezetétől nagyon elütő izékre rá kell izzítanom.
A munkám meg olyan amilyen. Csak most puffertúlcsordulás van, úgyhogy minden, azaz minden munka 2 azaz kettő napot fog csúszni. Minimum. A sürgősek még többet. Mert a sürgős addig sürgős míg meg nem csináljuk. Utána hetekig porosodik a téma. Amikor meg valóban sürgős, már ugyanúgy leszarjuk, akkor meg megy a fejetlen kapkodás. Na mindegy, ez a szervezetlenség kérdése, nem a beszerzésé. -
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #28110 üzenetére
HI'
nem kellsiman keyyel vegyem a dogat:- )))
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
Egyrészt: 5 napig nem vagyok melóban, és 195 olvasatlan emailem rottyan össze. Kérdem én: mennyi ideig tart végigolvasni és megérteni mind, illetve fejben tartani, hogy az adott témában akkor most végülis mi a végső konklúzió, teendő, stb. Mondjuk legyen 30% amire válaszolni is kell. Mennyi ideig tart megírni akár csak egy 3 mondatos választ? És akkor ez az effektív munkának csak a 30-40%-a. A többit ezzel párhuzamosan kéne csinálni.
Másrészt: mi a lfsz ez a mozireklám körbe a kereten? Ez így krvra nem munkahely barát megjelenítési mód. Nem lehetne olyan keret/háttér, ahol nem ordít a képernyőről, hogy NEM DOLGOZOM!! ?? Így akkor napközben nem fogok PH-zni, és nem jelenítem meg a reklámokat, és akkor az bevételkiesést jelent, és ezzel pont ellentétes hatást váltanak ki. Na.
-
NoLF
veterán
Én pedig holnap repülők haza.
-
E-penis lavina
.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28103 üzenetére
neduddki:A Tied nem ér
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bjørgersson #28104 üzenetére
HI!
es engem szereccc???:- )))
udv
neduddki
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Tothgera30 #28103 üzenetére
Utállak!
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
hazudunk hazudun es hazudunk: bof, meg 1x kerdem, minke is van hetfo /aug27/ reggel ota rendorposzt az azerbajganok elott???
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest