- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
na, csak, hogy megtörjem a jeget. (BlackSoul helyett)
Elegem van a munkahelyemből, a munkámból, az idióta főnökeimből, kollegáimból, és abból, hogy az életemet egy irodában töltöm, zajban stresszben. Elegem van továbbá a lakásomból és szomszédaimból is, akik nem hagynak pihenni. Szintén elegem van az idióta emberekből az utcán, továbbá a magyar gazdaság perspektíva nélküli vergődéséből is (ami miatt minimálisak itthon a lehetőségek, hála a politikusainknak).Álmos vagyok és a tököm tele van már elég régóta. El akarok menni kb. fél év szabadságra, mondjuk egy adriai vagy inkább egy karibi szigetre, és nem akarok semmi mást csinálni, csak gitározni, napozni, fürödni, biciklizni, helgyet mászni, filmet nézni, továbbá mindenféle csalfa dolgokat művelni a bennszülött fűszoknyás lányokkal.
Ehhez már csak két nullával hosszabb banksázmla kéne…Ennyit akartam mondani, köszönöm, leülök magamtól.
Most már sokkal jobb.
üdv
-
Ma is egetrengető információ tengerrel kell itten feldolgozva lenni. (na ezt jól megaszondtam
)
Szép napot mindegykinek
-
lujó55
addikt
hú, ez jó sok téma volt...
-
-
bnss
veterán
Fantasztikus. Tapsikolok örömömben. Inni kellene, nem is keveset, de holnap reggel munka...
-
VW
aktív tag
Üdv
Tudom ,hogy utópia a kérdésem,de hátha akad megbízható,segítőkész emberke aki segítene nettó áron vásárolni egy HD7850-et.Természetesen a számlát megtarthatná,leírhatná költségnek,és az áfát visszaigényelhetné. üzenjen PM-be -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #27966 üzenetére
Itt is lenne mit nezned, az tuti
ugyanazon nap ugyanazon percében a városközpontban láthatsz furdogatyas félmeztelen pasit, kezénfogva maszkalni egy nagykabatos, KESZTYŰS-salas-sapkás lánnyal... Vagy fiúval. Meg millió olyan dolgot amit sosem kepzelnel, én szerintem hamarosan agyfaszt fogok itt kapni.
Annyi biztos , ha elérjük a 18 fokot és neadjisten még a nap is kisüt, én nem vagyok hajlandó másban maszkalni, csakis rövidnadrág, rovidujju/ujjatlan. Otthon meg megdoglenek, az ziher
-
Mawyx
őstag
A posta oldalán már megszűnt a díjkalkulátor? Nem találom.
-
fokukac
nagyúr
Hol van Blacksoul?
Szerintem valós esélye van annak, hogy lehet, hogy reggel megfagyott, ISten nyugosztalja szegényt...
Nógrád a legjobb hely.
-
válasz
Bjørgersson #27951 üzenetére
Betörtem vele egy üveget
.
#27973 fokukac: Nem lehet hogy egy Microsoft féle csoda volt neked, Intelli vagy Wheel Mouse
? Azokat nagyon nem érdemes lecserélgetni, nekem üveg padon is No#1-es rágcsálók azok
. Ebay-n meg lehet venni újat is, és a mókus kolléga biztos segít
.
#27966 kételkedem: Ma reggel elég volt eg póló és egy rövid gatya.
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem #27980 üzenetére
engem az érint a legrosszabbul, hogy ez műár nem az a forró szél ami egy hete fújt napközben
hanem sokkal hidegebb -
kételkedem
addikt
Egészséges felnőtt embernek manapság teljesen megfelel egy farmer, póló és kora reggelre egy pulcsi, vagy egyéb könnyű felső!
Napközben 25-28 fok körül van az egész országban és hét ágra süt a nap, a reggeli hűvös miatt kellemetlen lehet a strandpapucs, térdnadrág és ujjatlan póló öltözet. A déli meleg miatt pedig tök felesleges a prémes kabát meg a sál! -
Dylen
senior tag
válasz
Tényleg összezavarodtak kicsit, én is láttam
Én persze tudtam, hogy ma is jó meleg lesz, nem tudott senki félrevezetni -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló #27968 üzenetére
Fene. Biztos szexi lettél volna.
-
fokukac
nagyúr
ja igen, tegnap, az este megkoronázásaként meghalt otthon az egerem, igazából örülök is neki, mert egy microfosh volt, és mióta megvan, idegesített...
Ajánljatok már nekem egy egeret, amivel halkan lehet kattintani, kényelmes, van görgője (ami működik oldalra is), az oldalán oda-vissza gomb, és, ami a legfontosabb, nincs a hátulján olyan szép piros led, ami bevilágítja az egész nappalit (mert a mostanin volt, ezzel idegesített a legjobban, beültem filmet nézni a fotelba, és mindig pont belevilágított a szemembe)
Előre is köszi
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #27971 üzenetére
mert olvasta, hogy motkány a világ ura..!
-
Winner_hun
félisten
Felhív valaki hogy ki lett tiltva és szóljak Kalandornak hogy engedje vissza egy 10 percre. Eddig csak e-mailbe találtak meg ilyen miatt. De hogy miért pont engem
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #27968 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
Basszus, pedig megfordult a fejemben, hogy mégsem kellene szoknyában jönnöm.
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #27965 üzenetére
így van, én túl korán ideértem, de legalább kiolvastam az újságot
ma kapok kulcsot meg az elődöm tegnap du elvileg elvitte, ami kellett neki, de kb 5 szekrényt kell kipakolnom és belakonom, mert iszonyú kupit hagyott maga után
mondjuk itt legalább lesz szekrényem, nem úgy mint amott, hogy egy hátizsákból "éltem" mint egy csöves
remélem a kisvirágért már nem jön vissza, ez kell nekem -
kételkedem
addikt
Jött egy kis reggeli hűvös idő és az emberek teljesen összezavarodtak öltözködés terén!
A vasútállomáson a következőket láttam reggel fél nyolckor:
bőrkabát sállal, prémgalléros kapucnis kabát, farmerdzseki, pulcsi, rövid ujjú póló.
Mindezek kombinálva rövidnadrággal, térdnadrággal vagy hosszú nadrággal. -
lujó55
addikt
jó reggelt! munka ON
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun #27962 üzenetére
tapasztalat?
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jó éjszakát emberek!
Holnap megint meló van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #27954 üzenetére
Legyen igazad, pótlom:
.
(#27955) Agostino: Debrecenben tudnék segíteni.
-
Agostino
addikt
üdv
ha budapesten szeretnék angoltanárt keresni, merrefelé induljak el? egyetemisták között keressek, hol hirdetnek stb... középszinten vagyok autodidakta módon, de fejlődnöm kell, be kell lássam
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #27953 üzenetére
Vicc végére nem árt egy smiley.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #27952 üzenetére
Mert most erre mit lehet mondani? Viccelni próbáltam, nem értetted, egyből megy a kekeckedés, nem tudom miért nem férsz el tőlem. Megfelel?
Remélem szereztem neked egy jó estét.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #27951 üzenetére
Ehhehe, értelmes válasz nincs, inkább kopjak le. Világos, sokan szeretnek hárítani normális válasz helyett
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Tothgera30 #27946 üzenetére
Mit csináltál a kezeddel?
Szerintem csak nem akart kapni ő is egy pofont (?).(#27948) Winner_hun: Most komolyan muszáj ezt? Nincs jobb dolgod? Hagyjál már inkább, keress valaki mást helyettem..
-
lujó55
addikt
na jó én tényleg megyek, mert kivan mindenki.
dögőjetek meg, hogy a szaros problémáitokat magyarázom, kultúráltan, finoman, cizelláltan, de a szaros szolárlámpámhoz nem tudtatok hozzászólni
még mindig villog. -
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #27935 üzenetére
Az észrevétel meg a felesleges uszító duma között hatalmas különbség van. Bár ebbe még biztosan nem gondoltál bele. Szóval mire jó ez a felesleges agresszió?
-
lujó55
addikt
válasz
Bjørgersson #27944 üzenetére
hú, ezt ne így mondd, mert azt hiszik, hogy puszilkodni fogunk ha majd arra járok.
Na jó, megyek zuhanyozni. Aztán még elolvasom mit írt nekem az Orbán Viktor (ma kaptam egy levelet, biztos megint kölcsön akar kérnihát szarom én a pénzt?
)
Na Tschüss -
-
lujó55
addikt
válasz
Bjørgersson #27940 üzenetére
dehogyis!
szar napjuk van.
motkánynak lehet, hogy kiömlött a gyanta, vagy dekopírral belevágott a bútorlapba.
Gerának fáj a keze, nem tud vele recskázni.
a kis hölgyet nem ismerem (még) őt nem tudom mi bántja. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Bjørgersson #27940 üzenetére
erről eszembe jut egy bash-es post, bár az első jobban be fog illeni ide, de ne vedd a szívedre.
"-vazze. 5 perce vagyok IRC-n de már 4 köcsög belémkötött.
- nem lehet hogy nem velük van a baj?
- már 5 köcsög..." -
Bjørgersson
félisten
Oszt most akkor menjek innen? Utál mindenki?
-
válasz
Biztos komolyan gondoltam amúgy.. - Monitor mögött mindenki halálosan komoly!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #27934 üzenetére
Nekem tetszett
Mindjárt áthívom Vodát, hogy rúgdossa meg őketLujó: ingen, jól látod. elegem van úgy általában az emberekből, mert tahók. Legszívesebben egy erdő közepén laknék, de még gyűjtenem kell hozzá pár milliárdot...
Na mindegy, raktam be black sabbathot és nyitottam egy edelweiss-t,, úgyhogy tőlem most már fúrhatnak is, Dio-tól nem hallom
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
ne kekeckedj a mókussal.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #27934 üzenetére
És te minek szólsz bele mindenbe? Komolyan. Én vagyok monitorharcos?
Biztos komolyan gondoltam amúgy..
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #27933 üzenetére
Monitorharcosként biztos hogy ilyen tanácsokat kell osztogatnod? Minek keménykedsz?
-
fokukac
nagyúr
új szomszédom van (a buzik a két kutyával elköltöztek), és bazzeg, most költözik.
Hetente két-háromszor idejön este 9-10 körül, és hoz pár bútort, majd elkezdi összeszerelni a fejemtől fél méterre.
Komolyan nem értem, miért nem lehet ezt nappal csinálni? vagy legalábbis mondjuk 8-9 előtt. -
-
VoDaFoNe
aktív tag
Nem kell beszólni!
Egyre közelebb érek minden nappal a 20 felé.Gondolj bele, még 12 évesen is PH!-tam.
Amúgy fogadnék viszont hogy testileg nagyobb roncs vagyok mint te.Winner: nem hiszem hogy lehetne 1 hónap múlva saját avatárom. Szerintem nincs meg hozzá az elég hsz-em. De miből gondolod hogy lehet?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #27921 üzenetére
Jól hangzik, de előbb térd.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #27858 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #27917 üzenetére
Pirosban én is dőltem már el, mint egy fa. (Kontrolláltan, jobbra le az útról.) Összeakadt a cipőm és a pedál. Amíg tekerni kellett, addig nem volt gond, csak utána nem tudtam megtámasztani magam, amikor megálltam.
Itthon nem az a baj, hogy engedik, hanem az, hogy 0 kultúrája van mind a bicajozásnak, mind az autózásnak.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #27916 üzenetére
istenkirály vagy. mi a címed, hova küldje a vas megyei rendőrkapitányság a csekket?
ui. nem tudtam, hogy eleve csak 30-cal mehetnek, de akkor a kérdésem még aktuálisabb.
Ki találta ki, hogy az úttesten közlekedjenek? FEssenek fel nekik plusz sávokat, de ne úgy, mint a margit-hídon!
Legyen nálunk Koppenhága, vagy MAlmö, azzal kibékülnék.
Ami most van, az a káosz, attól rettegek, hogy egy szép napon átmegyek egy nagyszerű biciklistán, és életem hátralévő részét a sitten töltöm. (vágódott már el előttem bicilis az úttesten, az volt a mákja, hogy pont már piros volt a lámpa, csak gurultam.) -
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #27915 üzenetére
Én tudok 45-tel menni, erre a sebességre 30-40 méteren belül gyorsulok, és elég szar biciklim van. Bár a múltkor 52-vel mért be a trafi, de szerintem az kamu. (Ez mondjuk százezres nagyságrendű büntetést jelentene.)
Azt ugye tudod, hogy a kresz szerint településen belül, közúton 30 a sebességkorlát a cangára?Mint írtam, aki nem tartja be a szabályokat, az ne menjen útra. Közveszélyes.
Mellesleg a Hungáriát egészségügyi okokból érdemes elkerülni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #27912 üzenetére
naponta 10 bicilkist ütök el majdnem, úgy, hogy nem rajtuk múlik, hogy életben maradtak.
persze, vigyázunk rájuk, igen.szerintem nem útravalóak, mivel nem tudják felvenni a forgalom ritmusát, nem tudnak 50-nel menni, és a zömüknek bizonytalan a mozgáskoordinációja.
ezen túl pedig a 90%-uk semmilyen szabályt nem tart be, legyen az pirospámpa v. bármi más.
ennyi. -
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #27910 üzenetére
A Hungárián a bicajút káosz és szenvedés. Sok helyen olyan keskeny, hogy a gyalogos nem fér el egyedül az osztott gyalog+bicajúton, nemhogy a bicajos. Ezen felül tele van gödörrel és keresztül-kasul átvezet a Hungária másik oldalára 300 méterenként.
Én mondjuk elvből nem iszom alkoholt cangázás előtt, de szerintem az ítélőképességet és a reakcióidőt egy pohár bor még nem rontja veszélyes szintig bicajon.
Aki viszont nem tud 30-as átlaggal tekerni, zenét akar közben hallgatni, vagy esetleg át szokott menni a piroson, az ne pofátlankodjon kerékpárral az útra...
Egyik munkatársam mondása, hogy a bicajút arra jó, hogy azon menjenek a gyalogosok és a nagymamik. Először még elleneztem, mert a kerékpár út Pécs környékén elég ritka, és itt Pesten áldásnak éreztem. Aztán 1-2 évet jártam napi rendszerességgel melóba a Lágymányosi és a Petőfi hídon (felváltva). Egy 2x5 kilométeres úton napi átlag másfélszer kerültem önhibámon kívül olyan helyzetbe, hogy ha nem korrigálok, akkor balesetet okoz egy autós... Azóta azt vallom, hogy teljesen igaza van: aki tudja rendesen hajtani a cangát és ismeri a kreszt, az sokkal biztonságosabb, ha a műúton megy. Ott legalább figyelnek rá az autósok.
(Mivel a Lágymányosi hídon van egy 70-es tábla, ezért inkább a Petőfin szeretek közlekedni. Ha kicsi a gyalogos forgalom, akkor meg inkább a gyalogos részén, mert úgy spórolok egy 3 perces lámpát.)
Mellékes megjegyzés: a ZP újranyitása óta a Lágymányosi híd biciklis sávjának 80%-a üvegcserepekkel borított. Az én kevláros külsőm nem zavarja, de ezzel kevesen vannak így.
-
Viszlát
addikt
Hejhó!
Egy jóbarátom laptop szerelőt keres, a felvázolt tünetek szerint valószínűleg csak ki kéne ganyézni kicsit a ventilátort meg a légutakat. Mivel én nem vagyok elérhető távolságban, kellene valaki aki megbízható, nem akar vele 40ezres alkatrészt cseréltetni, meg 30 munkaórát kiszámlázni egy kis porszívózással megoldható probléma miatt. Ja és lehetőleg 13. kerület környékén, de mindenképpen Pesten.
Ha esetleg tudtok valakit, ne kíméljetek! Előre is köszi.
-
fokukac
nagyúr
http://www.origo.hu/utazas/steg/toplesz/20120827-egy-froccsot-ihatnak-a-biciklisek.html
Csak, hogy tudjátok. kicsit farizeus (mint mostanában minden kormányhatározat), de ez van.
mert pl. egy autós mondjuk még két sör után sem dőlhet el véletlenül, csak úgy.
A pesti városi biciklisták 80%-a viszont józanul is úgy teker, mintha legalábbis részeg lenne, és még a fülük is be van dugva, nehogy hallják a forgalmat...Ui. Én mondjuk kiegészíteném azzal, hogy főótra józanul sem engedném őket, de hát ez nem trendi manapság, kimondottan pénisznövelő vagány dolog az alsó rakparton vagy a hungárián biciklizni... (pláne, ha ott van 10 méterre a bicikliút)
-
fokukac
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #27904 üzenetére
Persze, emlékszem Rád, meg az is rémlik, hogy a Te bátyád volt a harcmesterünk, ugye?
De arra, hogy Te is tékvandóztál, arra nem.Nem is szólok be neked...
Ui. bár már kezdem megszokni, a b.nejem is kung-fuzik, és legalább két szamurájkardot tart a lakásomban, szóval az élet tele van veszélyekkel, neki se merek beszólni, mert még a végén úgy járok, mint az imádkozó sáskák...
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #27893 üzenetére
Elfogadták a reklamációmat. Az üzletben nem volt másik ilyen szemüveg, de állítólag tudnak rendelni, majd telefonálnak, ha megjön a cseredarab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest