Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kassadin #29193 üzenetére
HI!
kanada az ahol el lennek honapokat mig bajarom /a tobbitol mar volt szo/, egy regi esmeros apja utan megkapta a kanadai allampolgarsagot ment volna egy erdo kozepen levo tonal levo szallodaba dolgozni, mar ki sis volt talalva mikro megyek utanna par hetre, erre gyutt a szerelm es itthon maradt:- (
udv
neduddki
mod: ex-foktoanduszuk evente 2-3 szor juropaban van tobbnyire haz is gyun, es legalbb ennyirer kinaban a nok utan:- ) /melborbol/
-
bobsys
veterán
válasz
Kassadin #29197 üzenetére
Nem evente parszor, hanem 2-3 evente egyszer, 2-2 nap az ut, ha az ember nincs eleresztve. Sokan szenvednek a honvagytol akik aztan ragjak magukat, mert nem olyan egyszeru Magyarorszagra atugrani.
En mindig azt mondtam, hogy meg mindig gyorsabb mint 100 eve hajoval
Elsore arrafele venni az iranyt sok embert probara tesz es nem is olyan egyszeru bevandorolni, sok ido mig eldontik az ottani hivatalok, hogy jovagy nekik es adnak megfelelo papirt.off2: USAkokkal sincsen am semmi baj
-
VoDaFoNe
aktív tag
agyrobbanás.
OFF.jóéjt.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Tothgera30 #29183 üzenetére
A laptopos topicban ajánlottak pedig...
-
Zewa
senior tag
Srácok?!
Van egy olyan oldal ami step by step bemutatja hogy kell használni a google-t egy előre megadott címszóval. Keresem, keresem de nem találom. Tudna valaki segíteni?
Köszii!
-
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29177 üzenetére
Property cuccoknal alap az ujjlenyomat. Szabadsag erzet meg nemtudom. Ausztraliaban mar vettek ujjlenyomtatot meg teljes tenyernyomatot a PRhoz. USAkoknal eloszor a kovetsegen. Aztan minden egyes belepesnel az orszagba, plussz fenykep.
De egy sima jogositvany csinalashoz is kell mindenfele migration papir, zoldkartya biz basz es utanna meg atfuttatjak az adataidat a bevandorlasiak adatbazisan is.
Ezekhez kepest egy background check amit megcsinal a ceg es neked semmi dolgod vele nem nagy cucc. Az adatokat amiket kernek a lakcimeiden kivul tartalmazza az oneletrajzod. Mas vilag az teny, de megszokhato (az egeszsegugyi ellatorendszert meg mindig tanulmanyozom)szerk: ertem en amit mondasz, de ez van. Peldaul bankszamla nyitashoz elvileg nem kell a Social Security Number, a bank kerheti, de nem kotelezhetnek, hogy megmond (a torveny szerint) oszt megse nyitnak neked szamlat ha nem mondod meg.
(#29179) bandus: gondolom csak azert, mert nincs munkavallalasi vizuma
-
AMD Power
titán
válasz
Tothgera30 #29180 üzenetére
Jaja...
WD40 lehet,hogy ártana neki?
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #29175 üzenetére
hát nem tudom, én nem vagyok ehhez hozzászokva, egyszerűen derogál, a szabadságérzetem súlyosan sérül az ilyenektől....
amúgy egy property investment analyst álláshoz volt odaírva.
Ui. tényleg, azt nem is írtam, hogy eggyel lejjebb meg volt egy link, hogy az applicationhoz oldj meg egy házi feladatot, érdekesen működnek ezek a dolgok.De tök mindegy, úgyse tudnék legálisan dolgozni az amcsiknál.
-
AMD Power
titán
Ma sikeresen rafolyattam egy kis
kavet a laptopra. Azota egy gomb
nem mukodik! De olyan sem
amire nem is folyt ra a kave!??? Mit
lehet ezzel tenni? WD40 szabad ra
fujni -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29170 üzenetére
background check (7 evre visszamenoleg) es a drug teszt mindenhol van. Kormanyzatis meloknak/illetve cege valogatja ha nem kernek secret clearencet akkor minimum teljes az egesz edddigi eletedre kiterjedo background check es drug teszt + bizonyos munkakoroknel - pl ingatlan ugynok - ujjlenyomat
BTW a background check semmi extra, 7 evre visszamenoleg az osszes eddigi lakcimed, munkaltatoid + ha valtoztattal nevet akkor a nevvaltoztatas datuma illetve az elozo neved. Aztan majd a ceg lefuttatja ott ahol akarja. Pont tegnap toltottem ki egyet -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #29172 üzenetére
Arab. Szemre.
-
zoltanz
nagyúr
Szegény soproniak is ha anno eleve Ausztriát választják (háború után), most nem kéne kijárkálni melózni
-
fokukac
nagyúr
a monster.hu-n véletlenül oda keveredtem, hogy elkezdtem nézni amcsi állásokat. Hát nem semmi, ami ott van, ilyeneket kérnek:
"The position will require good time management skills as many projects will occur simultaneously. If chosen, the candidate must complete a background check and have their fingerprints taken before completing the hiring process."
azért...
tiszta mák, hogy úgyse dolgozhatok az usa-ban.
-
válasz
concret_hp #29167 üzenetére
akkor ezzel pont átbasztak
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #29163 üzenetére
Probalunk, tuti erdekes lesz. Meg kalandos. Mindig kalandos a hazaut. Raadasul - Nolf is biztos tapasztalta- ide kell menni, oda kell menni, szulok videken, masik csalad is, olyan hamar elmegy az egy het, csak lesunk.
Mondjuk en iden mar 4.jere vagyok otthon, igaz ebbol 2 short city break volt, 1 meg atutazoban a gorogokhoz , 1-1 nap. De szulok azert orultek annak is. Legkozelebb Januarban megyek, 3 napra.
-
tildy
nagyúr
No , masfel het Magyarorszag. Holnaptol.
Bandus: home az itt van.Itt vagyok itthon. Magyarorszag meg otthon
Azt a csodaszep magyar nyelv mindenit.
-
ha valaki pierre cardin inget venne, ne vegyen, egyszerűen nem tudom kivasalni, akárhogy is erőlködök
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #29152 üzenetére
-
-
jeges
senior tag
ez az ellentét valszeg minden szegény, turizmusból élő országra jellemző. dominikán a túristák gyakorlatilag hermetikusan vannak elzárva a helyiektől (eltekintve a hotelekben dolgozó szerencsésektől). a legtöbb látványosság körül demarkációs zóna van húzva, volt, ahol a busz 5 percig kanyargott a bejárat és a parkoló között. ott aztán nem hogy éjjel, nappal sem tanácsos utcán sétálni európaiként. igaz, arrafelé a villamos elosztóállomás körül is szögesdróttal emelt, 2 méteres betonkerítés volt, aminek a tetejébe bebetonoztak egy sor sörösüveget.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #29150 üzenetére
HI!
16879
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
ujabb azerbajgani kalandok, hejejsen tippelok elolvashassak:- )
udv
neduddki
p.s. Motkany : csitttttttttt
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát #29147 üzenetére
Ami elsőnek feltűnt es egyáltalán nem figyelmen kívül hagyható tény, az a melyszegenyseg es a fényűző pompa hihetetlen parhuzama, brutális... Jövőre Fokvaros a terv, az egy csöppet szebb
amúgy a városból semmit nem láttunk lényegében, valahova mindig menni kellett... Este meg mar azt javasoltak, ne maszkaljunk az utcán.
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát #29143 üzenetére
Meg csak Londonban, most pattantam fel a bristoli buszra, kb 3,5 óra es kipakolhatok, lefurodhetek, s nem utolsó sorban alhatok egy jót, tegnap reggel 8 óta nem sikerült egy percet sem, mindkét repülőn bogtek a kolkok, amúgy se tudok repülőn aludni... Nomeg all inclusive volt az ellátás, ugyhogy fogyasztottam bátran
a képek majd jönnek, kb 2000-et lőttem ugyhogy lesz mit válogatni
Kételkedem: gratulálok, jól hangzik!
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #29144 üzenetére
hajra, hajra
-
kételkedem
addikt
Új munkahely.
A próbaidő alatt is több a bruttó alapbérem, mint a korábbi munkahelyemen, igaz csak kb 6%-al. Erre jön majd jó esetben a prémium, ami a bruttó alapbér 40-50 %-a. A kafetériám több mint háromszorosára nőtt, ez is kb 140k plusz egy évben. Cserébe jóval kisebb szabadság a munkavégzés terén, nagyobb felelősség, sokkal több adminisztráció, rengeteg osztály és főosztály felettem. Önálló döntés csaknem kizárva, mindenre feljegyzés, engedély és jelentés, ezt a részét még szokni kell.
Összességében szerintem jókor, jól döntöttem. Jó lesz ez!
-
bobsys
veterán
Vicces ez a Mustang. Van benne cruise control. Beallitom, majd mondjuk lassitok akkor van egy gomb, hogy resume speed, ilyenkor eltunik a labam alol a pedal es felgyorsit a mar beallitott sebessegre. Ugyanez forditva ha a gombokkal lassitok a pedal felnyomja a labam. Vicces na. A rental autokban mar elektromos pedal volt, sohasem tapasztaltam meg ezt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #29135 üzenetére
„nyalni csak úgy lehet,
ha élvezzük az ízeket... ”
:-) -
Az lehetseges, hogy hetvegen megfaztam, de a torkom helyett a nyelvem gyulladt be?
tok ugyanaz a fajdalom, csak mas helyen... vagy rohanjak dokihoz, mert hirtelen valami extra bajom lett?
-
NoLF
veterán
A fene se gondolna hogy abu dhabiban akkora koddel találkozik az ember hogy nem latja a repülőt se, amire felszall...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #29131 üzenetére
"volt nevetni...???"
(Hofi)
-
Winner_hun
félisten
hehe
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #29127 üzenetére
Majd holnap megnézem (padláson van)!
neduddki thx!
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #29126 üzenetére
HI!
pig.bat:
date /t >> c:\ping.txt
time /t >> c:\ping.txt
ping /n 1 bix.hu >> c:\ping.txttedd be percenkenti inditasba es kis meretben
v. csak egyszerun ping -t bix.hu >> c:\ping.txt es a file elkudod nekik
udv
neduddki
-
kételkedem
addikt
Router log:
[Admin login] from source 192.168.1.5, Tuesday, Oct 09,2012 18:29:03
[Internet connected] IP address: 193.68.****, Tuesday, Oct 09,2012 18:17:17
[Internet connected] IP address: 193.68.****, Tuesday, Oct 09,2012 17:24:47
[Internet connected] IP address: 193.68.****, Tuesday, Oct 09,2012 16:32:16
[Internet connected] IP address: 193.68.****, Tuesday, Oct 09,2012 15:39:46Jól gondolom, hogy 4 alkalommal szakadt meg, majd állt helyre újra a kapcsolat?
Korlátlan kábelnetről van szó!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #29126 üzenetére
A kábelmodembe jövő kábelen nincs olyan szűrő, mint ebben a hozzászólásban az osztóból jövő felső kábelen? Ha igen, vedd ki, és nézd meg anélkül.
-
kételkedem
addikt
válasz
bobsys #29124 üzenetére
TP-Link WR841ND és Netgear WGR614 routerrel is ugyan az a hiba. Letöltés nincs, ha csak egy géppel vagyok fent és csak a böngésző van megnyitva, akkor is előfordulnak szakadások. Szerintem szolgáltató hiba. Már csak egy olyan szoftver kellene, ami log fájlba menti, hogy mikor szakad meg a kapcsolat, hogy érdemben tudjak reklamálni.
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #29121 üzenetére
Milyen routered van?
-
bobsys
veterán
válasz
Elkepzelheto, hogy a router nem bir megbirkozni a 30 megabitel
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Esetleg hálókártya vagy driver csere?
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #29120 üzenetére
Router kicserélve, problem maradt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #29119 üzenetére
Nekem régen volt egy hasonlóm, csak ott néha nagy packetloss-t is produkált. Végül a router volt a ludas. (Látszólag jól működött, de azért kipróbáltam másikkal (szolgáltató X-edik tanácsára), és segített a bajon.)
-
kételkedem
addikt
Erre esetleg tudna valaki valamilyen tanácsot adni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tomi0703 #29115 üzenetére
Én ezt általános iskolában egyszer eljátszottam, hőmérőt a lámpához. Utána 2 hétig elég durván beteg is lettem, meglett az első vérvételem ahol a nővérkére több vér ment mint a leszívókájába, legalábbis első körben. Megszúrt a tű én meg elrántottam a kezem
Utána elég rendesen le kellett fogni. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Nem kéne holnap mennem suliba... Hánynom kéne (a lázat megoldom
). Szóval valami kéne ami előidézi a hányást. Sós kávét hallottam, hogy jó erre. Szóval ez ügyben szeretnék valami módszert megtudni.
?Köszi!
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac #29113 üzenetére
Én még emlékeztem is erre a hozzászólásra, beszélgetésre.
Bezzeg néha megkeresnek privátban egy-egy régi hardveres, szakmai hozzászólásom kapcsán, hátha tudok segíteni, de sokszor még arra sem emlékszem, hogy valahova volt olyan, hogy én hozzászóltam az adott témához, nem hogy válaszolni tudnék most.
-
fokukac
nagyúr
levelezünk a kollégáimmal, és ehhez a cikkhez kerestem egy viccet, mert lusta voltam begépelni.
próbálkoztam megtalálni a különböző keresőszavakkal, hogy amerikai kertész, magyar kertész, borsó, stb., és csak csupa politikai trollkodás jött elő a gugliból.
Erre beírtam a vicc poénját, hogy "Borsó, bazdmeg!", és mit ad Isten, a gugli harmadik találata ez a hozzászólás volt, amit egészen véletlenül én követtem el itt, 2 éve
hát ennyire híres vagyok, na.
ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól...
-
AMD Power
titán
Első dolgom őket megkóstolni...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #29074 üzenetére
én nem tudom, mert marslakó vagyok
De!
szinte már hiányolom, hogy nem írtad meg, hogy hol volt ma a leghidegebb?
naná, hogy Nógrád megyében...! -
válasz
FehérHolló #29108 üzenetére
Erre én is rájöttem, de ez már így marad ma délelőtt. Valahogy ez jutott eszembe.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #29107 üzenetére
Kezeltesd, a skizofrénia nem az egészség jele.
-
Apu dühödt irigysége vagyok
.
-
fokukac
nagyúr
ezt csak, mert olyan jól néz ki.
látható, hogy hogy prosperál a magyar magánszektor, mert nálunk jó az üzleti környezet.
és többek között ez látszik a pénztárcánkon is. -
NoLF
veterán
Jelentem gorilla nem volt, mert azok nyilván nem itt élnek de azon kívül mindenféle állatot láttam, sajnos vége a nyaral ásnak, holnap irány "haza"...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest