- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #29899 üzenetére
Bár a kapcsa kicsit zavaró...
mod: ja hogy 40 különböző júzernek.. az azért odébb van.
-
Winner_hun
félisten
Privátok az elmúlt 24 órában - épp kifért. A 40-es limitet eddig nem sikerült elérni bár szerintem már nincs sok hátra, ez eddig 29 címzett de többnek több is ment, nem csak 1..
-
pohár
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
MmDorian #29895 üzenetére
Itt kérdezz rá: Ki milyen parfümöt használ? Felmérés!
-
MmDorian
őstag
sziasztok srácok!
lenne egy kérdésem. parfüm kerestetik, férfi, zöld a lé, és egy ló van a cimkén. állítólag ilyen fűszeres cucc, középkorúaknak.
valakinek valami ötlet a nevéről ?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29885 üzenetére
De számít csak őt nem ezügyben veszem igénybe..
Erre van más.Amúgy meg fehér a fehérbe
-
Viszlát
addikt
válasz
Az igen.
-
fokukac
nagyúr
válasz
az igen...
degeczről származol-e..? -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29881 üzenetére
Jóvan ez így. Süt a nap. Antidepresszáns.
-
BlacKSouL
addikt
Na, megvolt a 24 óra gyilok hétköznap, mostmá' megszólalhatunk.
Drukkoltam hogy nehogy valaki közbeszóljon. -
Most olvasom a cikket errol a satras baromsagrol ferihegyen... komolyan gondolkozok rajta, hogy lemondom a picsaba az easyjetes jegyem, es veszek masikat... nehogymar olyan sorsatorban varakozzak basszameg, amiben nincs sor...
-
fokukac
nagyúr
„Egy nőt nem engedtek szavazni, mert a pólóján a MIT szó szerepelt, ezért a szavazókörben azt hitték Mitt Romney mellett kampányol. Kisebb huzavona után kiderült, hogy a MIT a Massachusetts Institute of Technology rövidítése, semmi köze a republikánus jelölthöz. A nő végül szavazhatott.”
óóó, Amerika, a lehetőségek hazája... :-)
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #29835 üzenetére
Na tobbre is valaszolok: 400-600 euro csak a csomagert? Hany boronddel utaztok? Komolyan?
Meg ha atszallas is, 1 borond kb 25 euro , az egy teljes utra is 100 euro ( 1 atszallas oda, 1 vissza) . Egyebkent mi mentunk igy nyaralni gorogbe (sator is benne volt) egy feladott poggyasz kettonkre, meg a ket kis kezi. Eleg is volt.
1. filleres baszas? Nem muszaj veluk repulni. Nov 23an hazaugrom, odafele 20 font, vissza 5 font volt a jegy. Cakkompakk. Bemegyek a boltba mar akkor tobbet koltok itt.
2. Lehetetlen idopont? Szerintem korrek: munka utan indula gep, nem kell szabadsagot kivenni, vagy kora reggel indul a gep, akkor meg megtehetem azt, hogy a reggel 6os geppel eljovok, es beerek idore a munkahelyre! Ami neked lehetetlen, masnak lehet pont jo. ( Igy leszek most is otthon , szerda reggeli geppel jovok, majd irany a munkahelt)
3. Melyik masik legitarssagnal kapsz ket emberre 18 ezer forintert returjegyet , karacsonykor , europa ket fovarosa kozt ? Oke adjunk hozza 1 csomagot, ugy 27 ezerert?
Szoval szerintem semmi baj a fapadossal, csak tudni kell esszel hasznalni. Usaba mondjuk biztosnem mennek vele, de Europan belul siman jo.
PEter: a wizznel a kisebb csomagot sem vagy koteles lentre rakni. Nema fenti helyert fizetsz, hanem a nagyobb kezipoggyaszert. Mondjuka valtoztatas nekem sem tetszik, mert pont most vettem olyan turistahatizsakot, amia regi meretet hozta, ellenben ott meg az volt a gond, hogy bar 55 cm magas lehetett de csak 20cm vastag, meg egy sima hatizsak is tvastagabb tudott ennel lenni, konkretana gurulos jansportom hiaba volt 55cmnel alacsonyabb,a 20 cm miatt sosem tudtam hasznalni.
Amugy azt nem ertem,miert nem tudjak az emberek megerteni, hogy csak egy csomag viheto fel, es merethataron belul. Fura modon engem meg sosem cseszegettek miatta.
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #29863 üzenetére
Milyen összegig vámmentes az a küldemény, amit külföldről küldenek részemre?
Maganszemelyek vamkezeles120101 (PDF)
Kereskedelmi forg vamkezeles120101 (PDF)
Van még egy pár link, itt beírod hogy vám és hajrá. -
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29862 üzenetére
nem értek hozzá, de pl. átvilágítják?
szerintem nem egy nagy vasziszdasz.amúgy régen is volt ilyen, de én 100 eurós értékhatárra emlékszem...
ez a 45 meg 22 nagyon alacsony.akkor van gáz, ha ő nem hiszi el, hogy a kütyü ennyit ér, mert itthon (pláne újonnan) a többszörösét éri.
és akkor ő kifeti rád a 8% vámot, és arra még a 27% áfát.
ki van ez találva... -
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #29859 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, de mégis milyen alapon döntik el melyik csomagot nyitják? Mert az ebayes cuccok azok könnyen kiszúrhatóak, az sima ügy, de egy csomag amin csak nevek vannak, semmi cégnév meg akármi? A rendes határon is valamivel igazolnia kell a gyanú alapját, csak úgy nem nyúlkálnak bele a csomagodba.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29858 üzenetére
vagy csak símán lenyúlja egy jól fizetett, becsületes magyar postai alkalmazott.
Vannak azért ilyen sztorik is.Amúgy pedig épp' nemrégiben volt egy NAV-os közlemény, miszerint a magán-csomagokat is nézik...
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #29855 üzenetére
siman, annyi kikotesem van, hogy mivel itt usa dollarban fizetek igy a paypal/bank accountomra is usa dollart szeretnek kapni, vagyis nem erdekel a forint arfolyama. a postat meg ki lehet szamolni a usps.com / dhl / fedex oldalain
szerk: a kindelemet is igy vettem, itteni ismeros megvette aztan feladta postan, annyi, hogy a toltoje usakos igy csak usb-rol tudtam tolteni
ezidaig -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #29847 üzenetére
ja...
-
fokukac
nagyúr
a másik kedvencem a kütyü-árak:
Nexus 7 a walmartban: 199 dollár.
Nexus 7 az edigitalban: 79 ezer Ft.
ugyanaz a termék, és Magyarországon 79%-kal drágább!
Kindle Amerikában: 89 dollár
Kindle az edigitalban: 35 ezer Ft.:76%-kal drágább.
ennyi. -
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #29844 üzenetére
hát ja.
az örök példám: 20 dollárért aludtunk a csendes óceán partján valahol félúton frisco és l.a. között.
L.A-ben pedig egy 4 csillagos Radisson SAS-ban aludtunk két (!) éjszakát 100 dollárért.B+, ha lemegyek a Balatonra, egy szutykos szobát kapok ennyiért egy éjszakára...
hihetetlen, de tényleg. -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29842 üzenetére
Las Vegas - Fort Lauderdale (FLL) $135 + $25 egy feladott borond - 3500 km
Fort Lauderdale - Baltimore oda-vissza, $117 - 1500 km iranyonkaent
Mindegyik nagy repter a varosban. Annyi, hogy mar nem adnak kajat csak chips+udito, de kit erdekel a repteren sem eszeveszetten draga kajalni mondjuk ket atszallas kozben, ha meg nincs atszallas akkor 2 orat ki lehet birni.
Szallasok olcsok, motel a tengerparttol egy utcara $250 indul egy hetre
Igazad van semmi sincsen ingyen, de elfogadthatoak az arak. Tegnap peldaul a Steak n Shakeben vacsoraztunk (gyorsetteremnel egy picit jobb, beulos hely) a szamla $19 volt, de voltak kuponaink igy $12 lett a vege. Ugyanigy vannak kuponok tartos fogyasztasi cikkekre, boltban mindig van buy 1 get 1 free vagy hasonlo akciok. Ha kicsit korulnez az ember 20%ot tud sporolni. -
válasz
fokukac #29842 üzenetére
jo pelda erre a mai hir, hogy az usa-ban a hyundai csoport karteriti a vasarlokat, mert a valos fogyasztas 2 dl-rel! meghaladja a gyari erteket... ha jol emlekszem ennek merteke az eddigi fogyasztasi kulonbozet + az auto aranak 15%-a.. most mobilrol nem keresem ki, de ez itt eyropaban elkepzelhetetlen..
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #29841 üzenetére
amúgy, ami Európában van fapados téren, az még mind semmi ahhoz, ami amerikában van.
Amerikában igazi verseny van, alig vannak illetékek, és sokkal kényelmesebbek, felszereltebbek a belföldi járatok, és nem baszakodnak ilyenekkel, hogy fapados reptér 120 kilométerre a várostól, ahova mennél.Amikor ott jártunk, elképesztő árakon utaztam, pl. amikor Las Vegas-ból (Dallas-on át) Luisville-be mentem meglátogatni a Tiv-éket, kb. 100 dollárba került a jegyem az expedián. (ez egy nagy út a nyugati partról a keletire, legalább 3000 kilométer, és akkoriban 190 Ft volt a dollár). Louisville-ből New York-ba is ennyiért utaztam.
Európában ez is sokkal drágább, pláne, ha nagy reptereken át mész.Az az igazság, hogy amerikában sok dolog nem tetszett, de azt el kell ismerni, hogy elképesztően hatékonyan és jól működik a rendszer. Igazi kapitalizmus van, alacsony adókkal.
Igaz, hogy semmi nincs ingyen, minden pénzbe kerül, de mindenki versenyzik a másikkal, a fogyasztó kegyeiért, és mindent meg is tesz, hogy a kedves ügyfél elégedett legyen. Ez számunkra abban látszott, hogy tényleg színvonalas és olcsó szállásokat találtunk a booking.com-on, és tényleg olcsó repjegyeket találtunk az expedián.
És úgy, hogy mindent az utolsó pillanatban foglaltunk le, közvetlenül előtte.
Sokkal olcsóbb minden, mint Európában, mert jól működik maga a gazdaság.Az már más kérdés, hogy ennek ellenére kitermelték magukból az aktuális világválságot, de én most a mindennapok szintjéről beszélek.
-
válasz
bobsys #29837 üzenetére
Nem vagyok egy nagy utazo, de szerintem europan belul tenyleg ez eri meg. Az en jegyem most paris cdg-re 33k volt csomaggal egyutt az easyjetnel, af-szal 52k lett volna akkor... namost kb egy olyan hosszu utert mint bp-tiszaujvaros vonattal nem fizetnek ennyivel tobbet. Nyilvan hosszabb utakra en sem kivanok minimum labterrel utazni, de ez sem rosszabb semmivel, mint egy hasonlo avolsagu busz vagy vonatut. Bar a fapadosok kozul eddig csak wizzairrel repultem, de jovoheten mar lesz ej-es tapasztalatom is majd megosztom
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29838 üzenetére
nekem a csomagdíjuk izéli fel az agyam.
a múltkoriban néztem, hogy hogy tudnánk eljutni korfura nyaralni; 40-60 euróért mérték a bőröndöt, s mivel át kellett volna szállni, kettőnknek 400 euró lett volna csak a bőröndök jegye.amúgy jó, hogy maga a jegy kijött volna kettőnknek ~200 euróból, nade ki megy nyaralni csomag nélkül?
meg különben is, nálam mindig van fényképező is, meg könyv is, szóval lehet, hogy leszállítanának
kabátdíj nincs télen: elvégre az is helyet foglal... -
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #29838 üzenetére
persze, hogy forintban, ha par ezer dollar nem szamitana akkor magangeppel mennenk
latszik nem mindegy mikor es milyen uticellal mennek az emberek, mi mindig olyan helyekre megyunk ahova nem olyan jok a fapadosok es a weboldalukon hirdetett akcios arak sohasem jonnek kiszerk: nemsokara jon a lumia 920, erosen huz a szivem, hogy megvegyem (elvileg $99 lesz 2 eves elofizetessel)
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #29837 üzenetére
Az a pár ezres az forintban?
Én is mindig megnézem egyébként a hagyományos légitársaságok ajánlatait is, de valamiért én mást tapasztalok. Augusztusban kerestem unokatesóméknak jegyet haza meg vissza, elég későn tudták meg a biztos időpontot, így két héttel későbbre kellett csak a jegy. A Ryanairnél megúszták ketten 240 fontból oda-vissza egy 20 kg-os bőrönddel a London-Budapest viszonylatot. Ugyanez a WizzAirnél 352 lett volna, az EasyJettel 354 és British Airways 585 (meg van még a jegyzet, nem fejből nyomom). Azért ezek nem kis különbségek még a fapadosok között sem, a BA meg több mint duplája.
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #29836 üzenetére
Valahogy nekem sohasem jott ki annyival olcsobban a ryan mint mas, hogy megerje. Legutobb mikor Sydneybol mentunk latogatoba parizsig volt jegyunk (addig volt akcios) utanna neztem egy parizs-budapestet es ryan nem volt sokkal olcsobb csak par ezressel raadasul nem is CDGrol indult volna. A vegen asszem Easyjet lett de az is csak azert mert egyiranyu jegy kellett. Egy returnal par ezressel tobbert rendes jarattal mehettunk volna. Easyjetnel meg tomeg, lokdosodes es ciganykodas a csomagokkal, mert egy fel literes uveg nem fer be a taskaba.
Mondandom lenyege, hogy nekem sohasem jott ki ugy, hogy lenyegesebben olcsobb lenne egy fapados a hozzaadott kenyelmetlenseggel egyutt, inkabb mindig fizetek par ezressel tobbet, de nem szolnak be ha van nalam meg egy zacsko a 2 uveg alkohollal amit vettem a duty-free boltban.Lufthansa meg mondjon le, mar nincsen szendvics az europai jaratukon
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #29832 üzenetére
Az a része okés, de mivel a Ryanair nem adott ki semmiféle nyilatkozatot olyan körülményről ami a felvételből nem derül ki, ezért számomra továbbra is kérdés, hogy vajon milyen megfontolásból szállíttatták le a hölgyet, amikor egyébként egyáltalán nem mondhatóak szigorúnak a csomagra vonatkozó előírásokat illetően.
(#29835) fokukac: szerinted kinek tetszik? De amíg ilyen iszonyatos különbség van a hagyományos légitársaságokhoz képest, addig szerintem ilyen Európán belüli távolságokon ez abszolút elfogadható helyzet.
-
fokukac
nagyúr
válasz
#47053824 #29833 üzenetére
nem mesélek, mert utoljára 2007-ben utaztam wizzair-rel.
amúgy meg leszarom, "suzukival járok, anyámmal élek, macskám van. és ne legyek kemény..?"nem tetszik ez az egész fapadosdi, ez az egész filléres b*szás, hogy olcsó, de fizess mindenért, indulj, reggel 5-kor, érj oda éjfélkor, várj fél napot, satöbbi.
-
törölt tag
válasz
fokukac #29829 üzenetére
meselj egy kicsit a wizzair-rol is, amit annyira favorizaltok:
nem viheted fel mostantol a kezipoggyaszod ingyen, nem hasznalhatod a fejed feletti tarolot sem, csak ha fizetsz. cserebe hasznalhatod az ules alatt levo labteret. errol ha egy kicsit bovebben beszelnel, azt megkoszonnem.csak, hogy ne legyen olyan egyoldalu a tajekoztatas.
tildy: esetleg egy cikket nem akarsz irni errol?
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #29829 üzenetére
Láttam én is, eléggé érthetetlen az egész számomra. Nagyjából tucatszor utaztam már Ryanairrel, sosem volt még velük gondom, a csomagkezelés meg kifejezetten laza. Két hete is oda-vissza velük repültem és csak figyeltem, hogy bár kint vannak a sablonok amibe bele kéne férniük, tesznek magasról az egészre, volt akinek rá volt kötözve a tetejére még egy kis sporttáska is. Nem védeni akarom őket, csak nem értem, hogy ebben az esetben miért voltak ennyire szarrágók.
-
válasz
fokukac #29829 üzenetére
,ég jó, hogy nem ezekkel utazok jövőhéten, de azt hiszem, hogy mostanól még csak meg sem nyitom a honlapjukat, ha repjegyt keresek... nevetséges :/ eddig, ha utaztam pélsául sosem tettem el amit a duty freeben vásároltam, ergo külön poggyász volt, de sosem volt vele probléma.
-
fokukac
nagyúr
hi!
na, ez a legújabb a ryanair-rel kapcsolatosan... -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #29824 üzenetére
Az a félelmetes, hogy majdnem ilyen megfogalmazásban szerepel mindez a 12. osztályos töri könyvemben a nemzetiszocializmus kiépítéséről szóló fejezetben. Csak kihagytad a világ
magyarságánaknémeteinek egyesítését, és a rasszizmus élénkítését (itthon egyelőre csak indirekt eszközökkel). -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29822 üzenetére
Átlagemberek kormányoznak?
Akkor figyelj. Egy átlagember, és én csak az első találati forrásból szemezgetve idézek. Sajnos/hálistennek nem megy fejből:
"... rendszeres tanulmányokat nem folytatott...; sikertelen felvételi vizsgát tett a bécsi Művészeti Akadémián, de a kudarcot mindenki előtt elhallgatta...; újra megpróbálta a felvételi vizsgát az akadémiára, de ezúttal már az előszelekción sem jutott át...;
... részt vehetett egy ilyen kurzuson, ami alkalmat adott addigi ismeretei, nézetei rendszerezésére. Itt ismerte fel azt is, hogy komoly szónoki képességekkel rendelkezik...; beszédével olyan sikert aratott, hogy néhány nap múlva levélben értesítették: felvették őt a párt tagjai sorába...; hamarosan azt is tapasztalhatta, hogy könnyen hat az emberekre, nagy politikai manipulatív és taktikai érzékkel rendelkezik. Aktivizálta új pártját, egyre nagyobb létszámú gyűléseket szervezett...; hamarosan pártja vezetői közé került...; a pártból tömegpártot kívánt formálni, ami hatalmi törekvéseinek eszköze lehet és elhódíthatja a munkásokat a szociáldemokráciától. Számított azokra a kispolgárokra is, akiket a lesüllyedés veszélye fenyegetett...;
...a tudatlan tömegek számára megalkotandó ellenségképet, a – modern kifejezéssel élve – „hívószót” azsidóságbankommunizmusban találta meg. Ennek a végletekig eltorzított alakjába aztán tetszés szerint belefoglalhatta minden ellenségét, a marxizmust, a munkásmozgalmat, a polgári baloldalt, a nemzetközi pénztőkét, a nyugati nagyhatalmakat, a polgári humanizmust, az európai jogrendet egyaránt...;
...a gazdasági válság azonban nem csökkent, a politikai válság pedig csak elmélyült az országban...; a helyzet súlyosságát hangsúlyozta: „Az örökség, amit átveszünk, rettenetes. A feladat, amit meg kell oldanunk, a legnehezebb..."...; Új választásokat tervezett, hogy az államhatalom birtokában végre olyan eredményt érjen el, amivel megerősíti vezető szerepét és megszabadulhat a többi koalíciós partnertől...; az új kormány első ülésén kinevezték forradalomnak a választást és úgy tettek, mintha hatalmas győzelmet arattak volna...; kiiktatta a parlamentet, négy évre a kormányt hatalmazta fel törvényalkotásra, beleértve az alkotmánymódosítást...; folyamatosan és merészen alkalmazta a megtévesztés, a „kettős beszéd” taktikáját. Minden hallgatósága előtt azt mondta, amit az illető közegben hallani akartak. Nemzetközi téren ez úgy valósult meg, hogy időről időre nagy békebeszédeket tartott..."Nem folytatom, de remélem nem is úgy folytatódik.
Lehet kötözködni a hsz-el, de én csupán idézek, és nem nyilvánítok véleményt. -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29822 üzenetére
aham, kosz
vegulis igaza van, realerteken tobb volt a love ugy 5%al 2005ben mint 1980ban (ezt talaltam hirtelen)
szerk: akikkel eddig talalkoztam siman tudtak merre van az a Magyarorszag, sot 1 fejvadasz csavo, egy-ket manager meg egy CIO akikkel beszeltem az elmult ket honapban raadasul meg jartak is az orszagban. Holnap meg valasztas, vegre vege lesznek a politikai reklamoknak
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #29821 üzenetére
index címlap,
parlamenti közvetítés, 15:00-s hír.
bof.igazából amerikában lehet, hogy az "átlagember" buta, de a fehér házban azért csupa harvardot végzett csávó ül. De nálunk átlagemberek kormányoznak, akik számolni sem tudnak, meg a világ működéséről sincs fogalmuk, ez a különbség. Komolyan, le vagyok ezen hidalva most,
hol az edelweissom?? -
fokukac
nagyúr
gyerekek, én ma olvastam a híreket, és sokkot kaptam.
(az angol helyett német nyelvtől kezdve addig, hogy ha az elmúlt évek reálbércsökkenéseit összeadjuk, az már reálbér-növekedés)
komolyan, hogy hazánk politikusai egy nap alatt ennyi okosságot hordjanak össze a józan ész ellenében, ez valami elképesztő....Én nem tudom, ilyen szellemi szintet képviselő emberek hogy lehetnek komoly pozícióban, hogy irányíthatnak egy országot?
Lehet, hogy túl idealista vagyok, vagy túl sok elnök embereit néztem, de tényleg nem értem...
Asszem, iszom még egy sört, mert ezt már nem bírom józanul.
Kemény nernap volt ez, na.
[boff] -
BlacKSouL
addikt
Ez a cég vagy nemtom, olyan mint Adolf. Neki is voltak a végsőkig kitartó fanatizált rajongói.
Mint amikor a 8 évre jogerősen elítélt vádlottat vezetik kifelé a folyosón, és ő meg jó hangosan végigfingja az egészet.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29813 üzenetére
Free wifi az, ha bemegyek itthon a kocsmába (ahova amúgyis mennék) elkérem a hozzáférést, és ingyen netezek?
Vagy ha felülök a Volánbuszra, és ott extra hozzáférés nélkül is ingyen netezek?
Mert előbbire itt nálunk a városban 3 példa is van, szoktam is használni, a másodikat még csak egyszer próbáltam, mikor Barcelonába indultam, és innen St.-ból Pestre V.busszal mentem.
Az más hogy a Blanes - Barcelona El Prat buszjáraton van, de azt alapból el is várja az ember. Itthon nem. -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #29815 üzenetére
HI!
ha pizt akar kersni keress ra hogy norveg olajplatformokon keresnek-e Neked valo munkat, csak bird az idojarast es a vilagvegen tul2x
udv
neduddki
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #29811 üzenetére
Nem menekültkérelemmel tervezem, ha egyáltalán tervezem.
Egyébként hasznos, és köszönöm!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #29810 üzenetére
a fene a jó dolgod..
3G nincs?
amúgy én nem nagyon láttam még magyarországon olyan free wifi-t, ami rendesen, stabilan működött volna...Gaborbol: ja, hogy a kollega hormonálisan drogozik, úgy már érthető. velem is volt ilyen 16 éves koromban... mármint, hogy nem nagyon ettem, inkább csak ittam
mindez a nők miatt -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #29806 üzenetére
-
kételkedem
addikt
Free korlatlan wifi van, jelero bezzeg nincs! A fene az ilyen szallodai szobaba!
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Tudtok olyan fórumtársról, aki kiment Kanadába élni/dolgozni?
-
fokukac
nagyúr
szerintem ez nem normális, hacsak nem vagy túlsúlyos, és van hónapkra elegendő tartalékod...
Szerintem próbálj meg mozogni.
Pl. menj, ússz egy uszodában pár hosszt. Ha nem leszel éhes utána, ott tényleg valami nagy baj van.Amúgy bél-elzáródástól lehet olyan, hogy leáll az egész emésztőrendszer, és olyankor nem is éhes a delikvens - de ebbe bele lehet halni...
-
tbs
addikt
Ropi + kóla (nem light).
Sós térkitöltő és valódi cukros (könnyen felszívódó szénhidrát) soksok lé a kiszáradás és a fizikai elgyengülés ellen. A kóla nem vicc, a benne lévő (rengeteg) foszforsav miatt a gyomor nagy barátja ilyen helyzetekben...
Jah, kóla MELLETT igyál sok mentateát - hogy átmozgassa a bélrendszered.
Ha még 1 hét múlva is kolibriétkű vagy, akkor meg el kell kocogni egy gasztroenterológushoz, hogy "hhe - mivanvaze?".
Ha esetleg főzött kaja kéne, akkor vízben felfőzött zabpehely (natúr) + rengeteg méz.
Ezek kívül meg mozogj sokat, szabad levegőn. Pont jó idő van erre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest