Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Viszlát #29399 üzenetére
a Google Maps 532-re hozta ki (a legrövidebbet), megálló elvileg nincsen, mert Pestről indul a járat, az útközbeni megállások, na az viszont jó kérdés...
-
-
pohár
félisten
itt úgyis sok a nagy utazó, hátha tudjátok: Prága mennyi idő körülbelül busszal?
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #29379 üzenetére
+1
-
bobsys
veterán
Megjott a macsek. Most ertunk haza a repterrol vele
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #29390 üzenetére
thx, mester.
amúgy, miért, a másikban hány lemez van..?Peterke: nem nősültem én meg... de néha beípíteném az asszonyt a házba... :-)
a nexuson meh kapcsold ki, ami nem kell, pl. a location servicest, a háttérben futó alkalmazásokat, fészbúkot mindenképpen.
ha bepipálod, hogy csak 2g hálózatot használjon, az is nagy segítség.
nekem kibír egy napot. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #29386 üzenetére
Nodehatmar, mindenkinek bekotika fejet, vagy lebabazik? Nodehat?!
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys #29358 üzenetére
"Tetszik neked ez a Komives Kelemen. Mostanaban lapozgattad az altalanos iskolai konyveidet?"
Nem, mostanában nősült. xD
Amúgy ha már Nexus: nem nagyobb akksi kell ebbe, csak rá kéne végre jönni, mi zabálja a záramot. Az már tuti, hogy ha minden hálózati forgalmat letiltok, az sokat segít. Különben délután már töltenem kell a kis rohadékot. Ja, tegnap én is megkaptam a frissítést - ez is még a régi Nexus (I9023).
p
-
fokukac
nagyúr
valaki súgja már meg nekem, hogy mi a különbség az alábbi két WD vinyó között?
(azon kívül, hogy az egyik drágább..) -
pohár
félisten
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #29379 üzenetére
szóval óvodás vagy
a nőm is megfejtette 2 perc alatt... -
Kassadin
addikt
válasz
Winner_hun #29375 üzenetére
Köszönöm a semmit.
-
fokukac
nagyúr
na, ki mennyire óvodás..?
-
qdak
addikt
válasz
FehérHolló #29376 üzenetére
ma majdnem csinatam uj profilt
mod: minusz siros smile, androidon nem ezt irtam...
jolvan akk nincs baj -
qdak
addikt
csak en nem tudtam belepni orak ota???????
-
Kassadin
addikt
Tud valaki valami olyan weboldalt, ahol esetleg jobban belemennek abba, hogy hogyan lehet gyorsabb az ember gépe meg az op. rendszere? Mert valahogy nekem a lemeztöredezettség mentesítő meg lemezkarbantartó kevésnek tűnik, és nem csillapítja a tudásszomjamat. Köszi előre is.
-
FehérHolló
veterán
Bár nem mai termés.
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #29370 üzenetére
-
Kassadin
addikt
válasz
Pisztillus #29368 üzenetére
?
Ez év januárjában többször is kiürítették a hármas metrót, mert füstöltek a szerelvények. Az nem gyakorlat volt.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
fokukac #29366 üzenetére
"Mint azt a BKV fődiszpécserétől megtudtuk, rejtélyes körülmények között a vágányok közé került egy férfi, de szerencsére idejében észrevették, a metró nem gázolta el. A férfin vannak sérülések, a mentők vizsgálják."
Szerencsére nem.
Kassadin: Az a négyes metróban volt, ott tartottak gyakorlatot.
-
Tim82
félisten
válasz
lujó55 #29363 üzenetére
Már helyreállt a közlekedés, valamilyen műszaki hibára hivatkoztak és azért állt le a hármas metró, illetve terelte ki a jónépet az enyhén idegbeteg hangú állomásfőnök, hangosbemondón 20 másodpercenként bemondva, hogy mindenki legyen szíves elhagyni az állomást. Mindenesetre a BKV megint alakított, KöKi irányba gyakorlatilag nem jött metrópótló, Újpest felé bezzeg kétpercenként (az Arany János utcai megállónál). Aztán kb. háromnegyed óra várakozás után kinyitották újra a metrót, ott már csak 10 percet kellett várni, hogy KöKi irányba is érkezzen metró.
Amúgy a Nyugati metróállomás főnökének megmondhatná valaki, hogy biztosan segít a 20 másodpercenkénti figyelmeztetés, de lehet, hogy hatékonyabb lett volna, ha esetleg leállítják a lefelé menő mozgólépcsőt és gondoskodnak arról, hogy csak kifelé/felfelé lehessen haladni...
Blackie: akkor a BKV még hülyébb, mint vártam, "elfelejtették" megmondani az embereknek, hogy a Deáktól közlekedik rendesen a metró. (Amúgy végül jött ott is busz, természetesen totálisan lehetetlen volt rá felférni.)
-
Tim82
félisten
A Nyugatinál most ürítették ki a metróállomást.
-
válasz
Winner_hun #29336 üzenetére
Occazer megvarrtak... persze nem olyan, mintha minden patent lenne, de meg mindig jobb mintha ki kellett volna dobnom.
-
válasz
Winner_hun #29336 üzenetére
Occazer megvarrtak... persze nem olyan, mintha minden patent lenne, de meg mindig jobb mintha ki kellett volna dobnom.
-
fokukac
nagyúr
az én nexusom még régebbi, és kőkeményen egymagos.
de attól még gyors... ez volt a 2.3-as android referencia-modellje, aztán most már a 4.1.2-nél járunk, és még mindig megkapja a frissítéseket. és ezért le a kalappal a gugli előtt. nem az van, hogy csá, nincs support, vegyél újat...
csak egy nagyobb akksi kéne bele. -
pohár
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
4.2.1 a Nexuson :-)
eddig király -
BlacKSouL
addikt
..ő volt a hatodik aki leköpte a felakasztott Mussolinit..
Pedig nem először látom
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29333 üzenetére
Hivtam parat az elobb, sajnos a Charger nem annyira excuziv, hogy azt lehetne ...csak magat a kategoriat lehet es azt adnak mi eppen bent lesz: dodoge, ford, hyundai.
"The makes/models shown are examples only. We are unable to guarantee a specific make/model. Actual makes/models are subject to availability and vary by supplier. "
Vagy nem foglalok elore hanem a helyszinen van vagy 9 ugynokseg es ott probalok egyet keriteni, vagy valami mast foglalok. A mustang kabrio az kulon kategoria azt azert lehet, a merga es tarsai meg 200-300/naptol indulnak azoket meg mar lehet
-
végre 4 hét kb semmittevés után kapok tökszuper feladatokat a munkahelyen
királyság lesz holnap bemenni doglozni
viszont hazafel vettem észre, hogy a táskám elkezdett elszakadni, lehet túl sok cuccot pakolok bele :/ jó, hoghy alig van egy éves, és ebayen vettem... nincs sok kedvem visszapostázgatni, meg amúgyis szeretem..
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29330 üzenetére
Ezen gondolkodtam nagyon, de csak harman megyunk csajszi nem kapott szobit, amit esetleg szeretnek az a Charger elkezdem hivogatni szerintem a kolcsonzoket es ha van nekuk konkretan egy akkor be is foglalom. Viszont a mustang biztos nagy elmeny lenne nekik.Szoval meg agyalok rajta, de lehet egyik nap ez kene masik nap meg az
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #29324 üzenetére
Converitble Mustang jo otlet, de napkozben nemtudod lehuzni a tetejet, mert ropogosra sultok. Meg 4 ember nemigazan fer el benne. Naplementekor viszont baromi jo. Masodik nap adhatsz a szuloknek egy kis spanyol nyelvlecket csak menjetek be Miamiba
esetleg Bushgardens Tampaban.[link]
-
BlacKSouL
addikt
Emailezgetünk Ms. Ly Do Hong-al, Ms. Luong Thi Anh Tho-val, Ms. Phan Thi Kim Thoa-val, Mr. Trang Thanh Tuan-al...
-
BlacKSouL
addikt
Először azt hittem hírcsárda. De nem. [link]
-
venember83
nagyúr
Egy kis angol olvasnivaló, ha valakinek sok az ideje: [link].
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29318 üzenetére
Most neztem: 28 fok nappal ejjel meg 24. Gondolkodom, hogy kene berelnem egy nyitott mustangot.
Nem tudom honnan jott az otletMegyunk le Key West-re ott leszunk egy napot, masik kettore meg nincs ter.
Honvagy az nekem sincs, soha nem is volt, de allitolag 5 eves koromban mondtam eloszor szuleimnek, hogy vilagga megyek.
-
tildy
nagyúr
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #29316 üzenetére
Hoooo, szoljal mar ha itt vagytok elmegyunk vacsorazni/ebedelni mondjuk a cheescake factoryba vagy le az intracoastalhoz, ott mindig van akcios Margarita vagy buy 1 get 1 free
Fort lauderdale kornyeken van egy csomo jo kis hely
Az ido tokeletes. Sut a nap picit fuj a szel, tetszeni fog nekik. -
Viszlát
addikt
válasz
kraftxld #29313 üzenetére
A kaja a legkisebb gond, megcsinalom magamnak. Ismerem magam, direkt nem is mentem messzebb pont a hazautazas miatt. Meg nyilvan ha mar egyenesbe jottek a dolgaim, surubben haza tudok menni, de egyelore meg szivas van. Mondjuk nem gondoltam volna, hogy negy honap igy kifog rajtam, de ez van.
-
bobsys
veterán
válasz
bobsys #29304 üzenetére
Na hivtak. Elvileg felvettek, de majd a board meetingen meg kell beszelni (jovo het hetfo), addig elvileg elkezdik osszerakni a papirokat meg az ajanlatot. Mint tudjuk akkortol van az embernek munkaja miutan alairta a szerzodeset, igy meg nincs oromkodes
(#29307) Kassadin: ha felvettek, leirom
(#29308) fokukac: dehogynem, de este mindenki vesz a publixban par folyometert es este kipotolja amit megettek.
-
BlacKSouL
addikt
Az ilyesmi sokban függ attól, hogy mit veszel fel magadra. Mert azért a 26 és a 10 fok között nem egy vékony pulóver a különbség.
Egyébként meg politizálni nem lehet, sőt, szarkazmussal élni sem, mert az embert a nácik bemószerolják vitatható okok miatt; pináról nem eshet szó, mert Mawyx folyton besértődik; szóval valamiről csak beszélni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest