- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
lujó55 #29595 üzenetére
problem solved
csak kár, hogy tárgyalás után kiengedik... -
-
fokukac
nagyúr
éles váltás jön...
-
lujó55
addikt
tényleg van az ilyeneknek keresnivalójuk a világon? még Kanada se bír velük...
-
BlacKSouL
addikt
Azt hittem csak én dolgozom ma, de ahogy látom mindenki más is, és annyira, hogy ilyen fél napos csendet okoznak.
Lehet hogy a te apád ártatlan, de az enyém meg a legnagyobb király a sitten.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #29585 üzenetére
Nappali műszakban rám is csúnyán néznének káromkodás után. De éjszaka lehet, mert alig néhányan vagyunk bent.
-
bobsys
veterán
Azt tudja valaki, hogy mekkora, hany km/oras szelnel nem engedik fellszallni a gepeket?
-
-
bobsys
veterán
Ejha.
An Italian court on Friday sentenced former prime minister Silvio Berlusconi to four years in jail for tax fraud
-
bubi92
őstag
Milyen színű a tükör
-
bubi92
őstag
Az elefánt tudja magáról, hogy ő egy elefánt és nem egy (mondjuk) csirke
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29576 üzenetére
Na itt van e. A politika megöli a beszélgetést.
-
fokukac
nagyúr
bájdövéj, én ma ezen voltam. zsírkirály volt, levitte az agyam az első sorban, sírtam a gyönyörtől, ilyet csak a jó zene okoz nálam.
-
bobsys
veterán
Dragallom bizony. Elhiszem, hogy nagy az orszag sokba van a fejlesztes, de 350 millio user van. De itt is el van bacva mint mashol, van 2-3-4 nagy mobil/net meg tv szolgaltato oszt kesz, verseny azert nem olyan hudenagy foleg, hogy sokhelyen ugye az egyik lerakja a kabelt aztan csak tole veheted a dolgokat.
Azt mondjuk tenyleg nemtudom mennyibe kerul Magyarorszagon
, de itt ugye ugy van, hogyha teged hivnak a mobilon akkor is fizetsz am erte. Ambar ezzel egyutt sem lepem tul a havi 10orat, meg a telefonos interjukkal sem.
Aztan meg ugyis ceges telefonom lesz vagy nem
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #29564 üzenetére
Dragallod? Itt is 30 fontos csomagok vannak, korlatlan nettel, 2000 perccel, stb.
Otthon ugyanez 16 -17 ezer forint. Ahhoz kepest olcso. Es ha jol latom, fejenkent nektek is kb 40-45 fontra jon ki kb.
ui: hat , tetszettek volna a "nagy pok vagyok, de nem bantok senkit" illetve a kiallok az ut kozepere kenguru, kerulj el ha tudsz orszagaban maradni
( Csak viccelek)
-
fokukac
nagyúr
Nem hírcsárda, csak egy újabb nap abszurdisztánban...:
Állami monopólium lesz az időjárás-jelentésminden napra jut egy olyan bejelentés, ami agyrém.
nem figyelhetem meg, hogy hány fok van az erkélyemen, mert ez állami feladat?
az állam miért nem inkább utat épít, meg kórházat? -
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #29565 üzenetére
Én most fejeztem be 10 perce a munkát, délelőtt ~11-től festéket égettem. Kezdhettem volna 7-kor de nem volt mivel. Na majd holnap lesz 7-kor való kezdés.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #29565 üzenetére
En kovetkezo hetvegen ejszakai muszakban dolgozom 12 orat szombaton es vasarnap is, nem olyan rossz az. Legalabb szabadon lehet karomkodni, ha valami rosszul jon ossze. Felszabadit.
-
Holnap reggel 5-kor kelés, 12h kegyetlen munka
.
-
bobsys
veterán
Hao-haho-haho, visszhangzik az egesz topic
Ma az AT&Tnel. Hat van ara a mobilozasnak. 2 elofizetes, korlatlan beszelgetes+sms+ 4 GB adat a ket elofizetesre= $150
TV+12Mbps internet=$95 -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #29562 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #29560 üzenetére
Nálunk van olyan kis felületű opció is a kerámián, amire pont ráfér a kotyogós. Inkább attól félnék, hogy megkarcolja.
Mi is egy alacsony költségű eszpresszóra váltottunk.fokukac: Olyat is láttam már, aminek csak egy rohadt nagy felülete volt, méhsejtesen felosztva és érzékelt. Ez már nem a negyedmilliós.
Ja, jól esik mindig rádlicitálni. Kérlek hagyd meg nekem mindig ezt a perverz örömet! -
BlacKSouL
addikt
válasz
AMD Power #29547 üzenetére
A kerámialap nem túlzottan szereti, ha a hasznos főzőfelületénél kisebb aljú edényt magas fokozaton sokáig izzítanak rajta. Lehetséges, de nem szereti. Ráadásul majdnem olyan gazdaságtalan, mint a régi vaslaposon. Szerintem is a kotyogósról kéne lemondani és napi 10 adagnál már simán megéri egy eszpresszógép. Én 1500 Ft-ért vettem préselős küblit, amivel elég érdekes a kávé, de nem rossz. Viszont azóta is agyalok hogy kéne venni valami eszpresszót.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29558 üzenetére
Utannaneztem nem fog ideerni, Key Westnel elkanyarodik, aztat mondjak (nem lesz direct hit, csak kozel lesz), majd jon ide masik kicsit kesobb
De amugy is, van itt hurricane shutter, no para, 1 het hidegelelem be van tarolva ismerosoknel, valamint a pancelban van 1 shotgun, 1 felautomata gepkarabely vagy mi, meg 2 pisztoly ha esetleg valami Katrina fele jonne ami volt Louisanaban 2005-ben es a rosszarcu emberek megprobalnanak fosztogatni
-
bobsys
veterán
Jon Sandy a hurrikan, mar a Bahamaknal jar
-
bobsys
veterán
Az van, hogy nosztalgiaztam es megneztem par 90es evek kozepi house disco videot, a szamok tobbsegere siman emlekszem, az obudai diszkobol ahova jartam
-
fokukac
nagyúr
válasz
AMD Power #29547 üzenetére
szerintem símán, elvégre attól is felforr a víz? a kotyogó meg szabályoz, nem?
bájdövéj, én kapszulás nespresso-t vettem, ég és föld. Olyan kávét csinál, hogy nyammi, sehol máshol nem iszom azóta olyan jó kávét, mint otthon.
Igaz, egy adag így kb. 110 Ft, de egy 300 ft-os ikeás tejhabosítóval olyan kapuccsinót rittyentek magamnak, hogy csuhajja. -
AMD Power
titán
Sziasztok.....
Kerámia lapos sütőn,hogy fogok én kotyogós kávét főzni!?
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #29538 üzenetére
egy kiadós ungabunga csodákat tesz.
ugye, Bleki..? -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29538 üzenetére
Én például f.szt rajzolok a homlokomra
-
fokukac
nagyúr
csókolom, ez itten a tüntetéses / bankrablós topic?
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #29534 üzenetére
Ez a személyiség jogaid közé tartozó "szerzői" jogaid közé tartozik, nem az adataid védelméhez. (Kb., mert ennél balfaszabbul van körbeírva, de ez a kivonat fedi a legjobban.)
A saját képmásod jogtulajdonosa te vagy. Szerződhetsz róla - természetesen -, de lemondani a jogról Magyarországon nem lehet.
szerk.: Ja, és még egy "apróság". Portré jellegű széles körben publikált képet közterületen akkor készíthetnek rólad, ha a környezetedből jelentős mértékben kilógsz, "jelenség" vagy (nem testi okokból (rassz, fogyaték stb. nem lehet ok - ruházkodás, faszhomlok stb. igen)). Ezt meg vmi elbaszott közterületes megjelenős törvény szabályozza. Ha meg tömegrendezvényen veszel részt, akkor meg alanyi jogon bemutathat boldog boldogtalan bármilyen médiumban. Nem azért mert lemondtál a jogodról, hanem mert egy másik törvény felhatalmazza erre a képet készítőt. Ha élsz a "vétójogoddal", akkor majd homályosítanak. Utólag, nyilván. Vagy fizetnek, szabott ára van - gazdag nem leszel tüntikből
...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor #29527 üzenetére
Erről jut eszembe..
[általában értve]
Jogom van f.szt rajzolni a homlokomra, és így lemenni az utcára. Neked jogod van engem ezért hülyének nézni.
Jogom van emberek közé menni a rajzzal a homlokomon. Az embereknek joga van engem megbámulni.
Neked jogod van engem közterületen lefényképezni. Nekem jogom van ezt engedni vagy megakadályozni.Jogod van a rólam a f.szos homlokkal készült képet visszanézned a fényképezőgépeden, de nincs jogod megmutatni azt a melletted álló barátnődnek, vagy a melletted álló 2 fős baráti társaságodnak az én engedélyem nélkül, hiszen az engedély nélküli közzététel. Mindamellett nekik joguk van engem ezzel egyidőben megbámulni f.sszal a homlokomon.
Csak nekem fura ez az "adatvédelmi" törvény vagy mi?
-
bobsys
veterán
Megneztem az Expendables 2 cimu filmet. Jo nagy baromsag, de azert a 3-4 poenert megerte megnezni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #29517 üzenetére
Az azert nem rossz. Tiv Sr. pont minap csodalkozott amugy , hogy ideat milyen magasak a lakberek. Bar erdekes volt, hogy europa fovarosat ( mar ha finance-ben nezzuk) probalta osszehasonlitani egy amerikai kisvarossal. Realisan Washington D.C.-vel lehetne parba allitani, ha mar ....
Hat nem is tudom, en neki mernek-e vagni meg egy ujabb kulfoldre koltozesnek... Minden ilyen anyagilag visszaveti az ember lanyat... Raadasul az a vaj szivem, hogy probalok az embereknek segiteni. Na ez fog ember sirba tenni
-
bobsys
veterán
hajaj, de meg mennyire. Itt vagyunk tobb mint masfel honapra es lakbert nem kellett fizetnunk es meg marasztalni akarnak. Van egy kulon kis szoba-furdoszoba a nagyhaz mellett abban vagyunk, de amint lesz munka megyunk. Hianyzik az otthoni kaja, kezd sok lenni, hogy allandoan elmegyunk valahova enni valamit, nincs fozes estenkent.
-
neduddki
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #29512 üzenetére
És a V ? Mert olcsóbb, mint a H.
Persze 240-el tuti nem megyek még lejtőn sem, tehát csak az jön szóba, ha van valami kedvezőbb tulajdonsága..
Neten én sem látok T-t, de a gumisom állította, hogy a nagyker ahol egyáltalán tudna jó áron, ott csak T van, H egyáltalán nincs. Azt mondta ha tudok H-t neten, nyugodtan rendeljem meg, de annyiért ő nem fog tudni szerezni.Hogyhogy mire? Turanza ER300 ugrott le hétfőn az aluról a kukába. Már szinte rendesen ütött...nem is csak búgott meg mormogott. Most az UG7+ van fent acélon, de tavasszal kell valami a BS helyett. Addigra lepucolom a felnit, meg leműtöm az ólmokat róla, mert én ráérek műanyaggal meg oldószerrel kapirgálni, de a gumisnál nem szöszölnek vele. Tehát gumizásra és centrírre készen adom át márciusban, és akkor ráugrik a PC5
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #29506 üzenetére
HI!
h-s gummedli rosszabb sar, ho, kozott, cserebe komfortosabb, nemsi tudta, hogy pc5bol van t nfene
udv
neduddki
mod:
175/65 R14 82T TL 185/60 R15 84H TL 195/55 R15 85V TL 215/55 R16 93V TL
185/65 R15 88T TL 195/60 R15 88H TL 195/55 R16 87H TL 215/55 R16 93W TL
185/65 R15 88H TL 195/60 R15 88V TL 205/55 R16 91H TL 225/55 R16 95W TL
195/65 R15 91H TL 205/60 R15 91V TL 205/55 R16 91V TL 195/50 R15 82V TL
195/65 R15 91V TL 205/60 R16 92H TL 205/55 R16 91W TL
215/65 R15 96H TL 185/55 R15 82H TL 205/55 R16 94W TL XL
185/60 R14 82H TL 195/55 R15 85H TL 205/55 R17 95V TL XLmi a faxra akarod????
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #29510 üzenetére
én pl. most gyilkkoltam meg a billentyűzetemet.
véletlenül lelöktem, és letört a sarkából 3 centi.
A Genius minőségi műanyaggal dolgozik...De sebaj, úgyis útáltam, hangos volt, kényelmetlen, a funkcionális médiás gombjai meg sose működtek, mert rossz volt hozzá a driver.
fellendítem a kínai gazdaságot..!
asszem, ma már próbálok nem nyúlni semmihez, amúgy is annyira destruktív voltam ma...
-
BlacKSouL
addikt
Már megint gyilkosost játszunk?
-
BlacKSouL
addikt
Ha valaki azt mondja, hogy ez a kép a következő szuperscifi, a "Leigázva" c. film néhány képkockája, simán megkajálom.
[nem tudok ilyen filmről, az egyezés a véletlen műve]
-
FehérHolló
veterán
Tiltja valamilyen törvény közterületen bármilyen félálarc (indokolatlan) viselését?
-
BlacKSouL
addikt
Van T-s SI-vel Conti PC5. H-s viszont nincs ott raktáron ahonnan én szerezném be, csak T-s. Kérdés, hogy érdemes-e keresni várni máshol hátha találni H-st, vagy elvileg és gyakorlatilag elég a T-s is. Elvileg 205-től többet ha akarnék se tudnék menni, de tartósan 190-et sem akarnék. De a tudat, hogy csak T-s helyett H-s...ér annyit?
-
esetleg valaki valahogyan kedvezményes módon tud járatot módosítani easyjetnél? úgy néz ki, hogy egy nappal hamarabb kellene utaznom.. és nem vettem felxi jegyet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest