- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #29092 üzenetére
Az 37mpg. Az elso heten bereltunk egy chevi cruzet, abban nemtudom milyen motor volt (de tuti soros, mert eleg varrogep hangja volt) de 30mpg volt az atlag. Aztan volt egy Hyundai Sonata na az varosban 25mpg palyan 65nel meg 42mpg fogyasztast irt.
De kulonben is, nehogyma itt ne v6 meg v8 kocsim legyen -
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #29091 üzenetére
azt hiszem, most fel kell tennem a klasszikus kérdést: b*zi-e vagy..?
Más. Két hét szabi után ma jöttem először dolgozni. Úgy terveztem, hogy a ráhangolódás jegyében ma életemben először 5 órakor ki fogom hullajtani a kezemből a tollaz, és hazamegyek. Nem sikerült, még itt ülök, és amiatt szopok, mert egy egy idióta fizetést kap azért, hogy nem tud számolni, és nekem kell megmagyaráznom neki, hogy hogy sikerült egy 10 számjegyű összegnél 50%-ot tévednie.
Egyre inkább érzem, hogy el kéne már húznom innen.
nem tud valaki egy jó állást?Lehet, hogy elmegyek egy hamburgereshez dolgozni, mint KEvin Spacey az Amerikai szépségben... ott csak nem téved senki százmilliós nagyságrendben...
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #29055 üzenetére
Meg holnap vagyok utoljara Mo-on bereltem egy 1.6-os octaviat, de 2.0 dizel C5-ot tudtak csak adni. Kerdezem a kolcsonzot (Audi szalon) biztos nem fog lerohadni?
Uram 4 honapos a kocsi, teljesen rendben van, de miert kerdezi?
Hat, Megis csak Citroen.
Nem is banjuk, hogy vegre eltunik inmen
Kivul van akkora mint az S80 , hatul azert nincs benne akkor hely, jottem vele palyan, varosba, minden fele es 6.2 liter atlag. Es azt kell mondanom, hogy jo vezetin, motor futomu nagyon korrekt.Visszavinnem magammal szivesen. Az ottani uzemanyagarak mellett a sporolas csucsa lenne. -
SidCorky
őstag
Mivel itt elvileg minden ON, megkérdezem
Miért csak a MA ikon változott meg, a PH, LO meg a többi miért nem? És egyáltalán mi van az ikonon?
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29077 üzenetére
Hulyek azok
Btw en is hulyen alltam az elejen, mert nem tudsz csak ugy tankolni. Vagy bemesz a pulthoz lerakod a lovet mondod a kutszamot, tankolsz majd visszamesz az aproert. Vagy hitelkartya elo, lehuz, pin kod, tankolas. Viszont nem fogad el a kut csak usa hitelkartyat. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #29059 üzenetére
Csak nyugodtan, de linkeld be hogy en is megtalaljam
-
BlacKSouL
addikt
Két MIB jelenet, pontosabban a hangja kellene. Magyarul. Az egyik a: "..Bejött ide egy ember. Egy halott..." kezdetű. A másik a "...Óóóó, ti idióták!.."
Tegye fel a kezét aki tudja miről beszélek. -
Bjørgersson
félisten
-
Abban hol a logika, hogy penteken az utolso satoraljaulyhelyre miskolcon keresztul meno vonat jo esetben 6 kocdibol all, tomegnyomor van, es ulohely nincs... ellenben most 11 kocsibol allo szerelveny indul miskolcra... miert dolgoznak ilyen hulyek a mavnal?
-
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #29064 üzenetére
látszik, hogy el vannak maradva hozzánk képest. nélink már 440
-
-
fpeter07
veterán
Off lesz, de ezzel feladom a leckét:
József Attila Tiszta szívvel megzenésített változata melyik magyar népmesében szerepel? -
bobsys
veterán
200 merfold, 12 gallon uzemanyag, $45.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Szedtek mindenkit!!!!! Sziiiv!!!
Winner emlékszem mikor abszubtoztál és velem beszéltél msn!-en! Haláli volt főleg hogy felvettem az egeszet!!Juuuj de vicces vokt?!!!
Mod: Szeretek!!!
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun #29038 üzenetére
?!!
meghaltam
-
AMD Power
titán
Van valami jó Youtube "videólopó" program?
-
Winner_hun
félisten
Mókus, R.I.P.
-
pohár
félisten
-
FehérHolló
veterán
A sofőr nem volt teljesen képben.
Csak egy random jegyleírás bkv.hu-ról:
A kinegrammal védett, meghatározott számú utazásra felhasználható jegyek (metró-, vonal-, gyűjtő- és átszállójegyek, valamint a környéki vonaljegyek) időkorlát nélküli érvényessége továbbra is fennáll. Ezek a jegyek (beleértve a korábban megszűnt kétszeres átszállójegyet és a megszüntetett 20 darabos gyűjtőjegyet is) az egykori eladási áruktól függetlenül továbbra is ráfizetés nélkül, meghatározatlan ideig felhasználhatóak - az éjszakai járatokon is -, de vissza nem válthatóak. A kinegram nélküli jegyek utazásra nem használhatók fel, vissza nem válthatóak és más jegyre sem cserélhetőek át.
A kinegram jelen esetben a fémcsíkot jelenti.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #29018 üzenetére
Vagy de. Repterrol mentunk be a varosba, egy srac rakerdezett, mert regebbi 10es tombje volt, a sofor szerint nem volt ervenyes....
-
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #29030 üzenetére
Megvagyok nélküle
A jelenlegi tömegközlekés itt a városban a napi 2-3x-i busz ami körbejárja az idősek otthonát, elviszi a népet a helyi Tesco-ba majd vissza, plusz pár busz Christchurch-be (330km) meg Nelsonba (130km) azon kívül mindenki kocsival jár. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Tothgera30 #29029 üzenetére
Bő egy litert. Azért nem értem mert mikor ellenőrizték az ujjamnal a vért, akkor meg ömlött.
Amúgy azt mondták előfordul néha ilyen hogy osszehuzodik az erfal vagy valami ilyesmi...Amúgy igen, minden meg volt. ol@, szorító meg víz.....
Lampalazas volt a verem na... -
válasz
VoDaFoNe #29028 üzenetére
Húzogatták előre hátra, jobbra balra, pöckölgették - Hát azt nem kellett volna. Igazítani lehet a vénában, de ha nagyon b@szogatják szépen felszántják a belső falát, most meg szép ödéma lesz ott, míg fel nem szívódik. Stranguláló végig rajta volt, ökölbe szorítottad, ittál előtte elég folyadékot? Mert egyszer volt az egyik srácnak is reggel iv.-s vért alig lehetett levenni, erre beböki hogy 2dl kakaót ivott
. Bár értelmes volt, egy rajzszöget nyelt le, azért került oda, ahová
.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Nem tudtam idén vért adni....
Tavaly semmi probléma nem volt. Idén befeküdtem, beszúrták a tűt és nem jött a vér...
Húzogatták előre hátra, jobbra balra, pöckölgették, de semmi vér nem jött (viszont itt már kapartam a széket)....
Úgy hogy nem tudtam adni, holnap nem leszek friss, és nem tudtam segíteni az embereken..
Ja és tiszta lila a könyökhajlatom szegény szetszadizott venám... Nagyon fáj a kezem! -
AMD Power
titán
válasz
FehérHolló #29020 üzenetére
Egy az egyben kicserélik?
-
AMD Power
titán
válasz
FehérHolló #29018 üzenetére
Vigyem be egy jegy eladó helyre és fizessek rá 50Ft-t?
-
AMD Power
titán
A régi nem használt 270Ft-s BKV jegy meddig érvényes?
-
fokukac
nagyúr
Tök jó.
Kb. két havonta eljövök apámhoz Szegedre, és ilyenkor arról szól minimum egy napom, hogy a technikai problémáit oldjuk meg. De non-stop.
Ma már installáltam, szereltem, és az imént két órára meghalt a nagy gépe, szóval megkaptam azt is, hogy vigyem el pestre, és cseréljem ki a belsejét mire ő visszajön Irakból.tök jó, hogy szabin vagyok.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
parandroid #29005 üzenetére
Owned
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #29008 üzenetére
Igazad van, mindig elfelejtem, hogy tankot kevesen vásárolnak alkalomra.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #29007 üzenetére
Az más, ott gazdaságilag indokolt, gondolj csak a plusz bevételre, amit a sok karácsonyi ajándék és szilveszterre eladott vacak utáni ilyen-olyan adó az államkasszába pörget.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #29006 üzenetére
megünnepeltetni
Mint ahogy anno torka szakadtából énekelte/ordibálta mindenki, hogy milyen szépen zöldül a hajtás, aztán 1 év múlva majdnem meglincselték azt, aki így köszöntötte a tavaszt dallal.
Karácsony és újév még ennél is közelebb van egymáshoz.
peterkeT: Azért kicsit félelmetes, hogy milyen könnyen lehet manipulálni a nyájat. Ráadásul azokat is, akiknek a tömegpszichológiát és a -manipulációt hivatalból tanítják (lelkész, politikus, marketinges, társadalomszakik, ilyesmik).
Félreértés ne essék, a megfelelő tömegben mindenki (még én is) birkaként viselkedik. -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #29004 üzenetére
Szerintem túl közel van egymáshoz a kettő, gazdaságilag nem lenne Magyarország számára indokolt az aradi vértanúk napját is megünnepeltetni.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #29004 üzenetére
Nálunk a forradalom a lényeg. Hogy mehessünk az utcára, felborogathassunk mindent, és jól megmondhassuk mindenkinek, hogy bekaphassa.
Bár gondolom költői kérdés volt, és ezt te is tudtad...
p
-
FehérHolló
veterán
Valaki mesélje el nekem legyen szíves, hogy ha március 15-én extázisba kerülünk, október 23-án lázongunk, akkor Aradot miért kakiljuk telibe?
(Direkt nem holnapután teszem fel ezt a kérdést.)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #29000 üzenetére
Hát, miután elolvastam vagy 4-5 cikket a megoldásra (és ráébredtem, hogy ők nem kifejezetten pont erre adnak megoldást) hirtelen felindulásból újraindítottam a gépet. És visszajött.
Namost nem az a baj, hogy egy Win 95-nél megoldást adó művelet ennél a gépnél 30 másodperc, hanem hogy 7 generációval később is ez adja a legjobb megoldást.
Azt hittem a poén már idejétmúlt, de nem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest