- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
most nagyon csúnyákat tudnék írni.
-
lujó55
addikt
Maradék OSB lapból csináltam egy tárolót a pincébe, mert a régit megette a pára.
25mm vastagság, 3 fűrészlapot evett meg. Iszonyat nehéz vágni!!! -
Sikerült 3mm-esre vágnom a hajam (1. vágás közben nézem, ez mintha sok haj lenne, ami leesik), hát mit ne mondjak, még szerencse, hogy nem télen csináltam, sose volt ilyen rövid hajam, ehh.
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #26193 üzenetére
utiblogot olvastam és Japánnál tetszett meg ez a sapka, azt hittem japán cucc
kóla: elfelejtettem melóba innivalót hozni, kb 2deci maradt tegnapról, folyamatosan szomjas voltam, csak az ivásra tudtam gondolni, mert az kell ugye, ami nincs. kimentem innivalóért, azóta nem ittampersze a kólát lenyomtam
ne idegelj csíkokkal -
tildy
nagyúr
Na , itt is van
-
Mawyx
őstag
Megőrülök egy doboz kóláért, nem is értem ezt
-
Lortech
addikt
[Ázsiai szalmakalap, rizskalap]
Avagy Raiden kalap
-
Mawyx
őstag
Tudja valaki hogy hívják ezt a japán sapkát?
-
lujó55
addikt
a múltkori cseresznye nagyságú jég szétvert mindent a kertben.
a tegnap esti vihar közeledtével gyorsan letakartam a kocsit pléddel, rá a fóliát nehogy baja legyen......épp egy pár csepp eső. ha nem tettem volna, most úgy nézne ki mintha lőtték volna
-
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #26171 üzenetére
beszarás.
én egyszer erdélyben éltem át olyat, hogy a villám pont akkor vágott bele a villanyoszlopba, mikor a kocsival ott jártunk. csak a nagy lila fényt és a csattanást hallottuk, vagyis nem hallottunk semmit akkorát szólt. a mögöttünk jövők mondták mikor megálltunk, hogy a mi kocsinkba is belevágott a villám, ők látták, mi nem vettük észre és semmi baja nem is lett a kocsinak. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #26172 üzenetére
Nem. Azt elkerülte.
Kint 25, a szobában 29,8 fok van, az ablak nyitva..
-
BlacKSouL
addikt
Látott már valaki 18 emeletes ház tetején tetőantennát felrobbanni? Pár perce megvolt...
Épp azt néztem, hogy nagyon errefelé jön a villámlás meg a sündörgés, és épp azt néztem hogy a villámhárítók elhárítják a villámot, vagy levezetik. Amikor felnéztem hogy ott meg nincs is villámhárító, csak antenna, akkor pár másodperc kihagyás amit az agyam később rakott a helyére, és csak azt láttam, hogy az antenna teteje hiányzik, száll fel a szürkés-barnás füst, a csúcsán meg még izzik. Aztán töredezettségmentesítés után összeállt, hogy flashbang(vakság-süketség) és tüzijáték(szikraeső). Ez volt tőlem kb. 50-60 méterre, köztünk meg csak a főút meg egy 1 szintes üzletsor. Aztán ment tovább, a domboldalon van még 2 10 emeletes, na ott is rendet rakott az antennaerdőben. Tévében kurvajó nézni, de élőben kicsit összemegy tőle az ember...
Persze mindenki az erkélyeken, lesik az esőt jön-e már, a lentebbi városrészt konkrétan el is mosta, de itt csak 1-2 percig volt zápor, meg azóta olyan csendes esegetés, viszont nyugatról elborult, keleten látom a kék eget. Meg megállás nélkül dörög villog. -
fokukac
nagyúr
balotellinek egy ilyen kéne...
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
ahogy egy esmeroosm modnan: habammeg, te joeg:- )
udv
neduddki
mod: Tothgera30: ma megint leqvaztatk vkit???:- )))
-
válasz
kételkedem #26157 üzenetére
Inkább hűvősebb idő, !4!4!4!
-
kételkedem
addikt
Sör a hűtőben, tarja bepácolva, vége a munkahétnek!
Peace!
Világbéke!!!4négy!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #26152 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #26150 üzenetére
vagy gyűjtsünk valakinek..
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #26149 üzenetére
Itt az ideje, hogy a vakond klub után alapítsunk egy jogvédő egyesületet ezeknek is, már!
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #26147 üzenetére
Aztán miért pont szegény pávák? Az ő jogaikra nem gondol senki?
-
lujó55
addikt
magyarázat. (magamnak is, mert én se tudtam eddig...)
-
Winner_hun
félisten
Nem szoktam moziba járni. Hétvégén viszont megnézem a Jégkorszak 4-et 3D-ben, kíváncsi vagyok rá
Hely lefoglalva középen hátul, más még nem foglalt jegyet, nem sokat kellett vacakolni azzal hogy hova üljünk.
-
qdak
addikt
tegnap a Cool TV n hányadik Showder Klub adást adták, sajna ott nem irják
ebbe volt mikor a tanuló rendőr aki dadog igazoltatja őket -
BlacKSouL
addikt
Brútusszal összelőve Ace meg ProBook, látja a mappákat, de a fájlok egy részét nem. Képeket-videókat pl. Mit nem állítottam be/át?
-
lorcsi
veterán
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26134 üzenetére
"Kinyírták a cigányt a szomszédban"
kajakra? -
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #26119 üzenetére
Nyár van, jó ez. Egy idő után hozzászokik az ember aztán a 20 fok már hideg lesz.
-
FET-MEN
veterán
válasz
FehérHolló #26134 üzenetére
az igen
-
FehérHolló
veterán
Kinyírtak egy cigányt a szomszédban, a mentősök újraélesztették, áll a bál.
Talán a legrosszabb az egészben, hogy teljesen immunissá váltam az ilyesmire.Heti átlag 3 mentő, 1 rendőr, néha tűzoltó. 0-24-ben ordibálás, muzsika, ricsaj. Kár, hogy főleg azok a szomszédok fizetik ezért a TB-t és az adót, akiket a legjobban zavarnak az előbbiek.
-
lujó55
addikt
válasz
FET-MEN #26125 üzenetére
én meg úgy jártam, hogy bementem a vodához, hogy van egy előfizetésem és kéne egy mobil, mert a régi festékes lett és a higitó oldja az anyagát, tehát menthetetlen. aztán kérdezett egy csomót a telefonálási szokásaimról, meg az internetezésről, meg hogy mennyit beszélek havonta hálózaton belül-kívül stb. aztán kiderült, hogy a telefont telefonálásra használom, így 1Ft-ért (azaz ingyen) elhoztam egy Samsung E1230-at. Öt perc se volt, mindenki boldog
-
FET-MEN
veterán
napi lol. beegyek egy független GSM-be sopronba a tescon belül.ki van rakva egy fóliás c5-00 ami nekem személy szerint nagyon tetszik. ( a multkor a másik csávó 20 at mondott az 5800-ámre beszámolásnál egy bb-be.) most egy flegma csávó volt, mondom neki a kollega 20 ér vete volna be 2 hete, hát olyan nincs max 15 xd miért? mert vele egyárú telót akartam kihozni.. a c5-00 ki volt téve 18990 re
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26121 üzenetére
azaz?
ezzel mit akarsz mondani? -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #26113 üzenetére
kizárt dolog, engem nem érdekelnek a sportesemények, és nem szeretem a tömeget.
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem #26121 üzenetére
csak a melegből maradt itt utánuk
-
kételkedem
addikt
válasz
lorcsi #26120 üzenetére
Itt voltak, szórakoztak, sportoltak majd hazamentek. Pont mint bármely más turista!
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem #26119 üzenetére
nem csodálom, hiszen itt van a gyűlekező
-
kételkedem
addikt
Jelenleg Budapest a világ második legmelegebb fővárosa! [link]
Az ember nem is gondolná, hogy vannak olyan napok, amikor hőmérsékletet tekintve a világ élvonalába tartozunk! -
Mawyx
őstag
végre visszajött az áram, megy a ventilátor
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #26113 üzenetére
Nagy nehezen kaptunk jegyet:
Your Olympic Games tickets:
Sport: Canoe Sprint
Session code: CF002
Date/time: 07 August 2012 09:30-11:55
Venue: Eton Dorney, Buckinghamshire
Price category: C
Quantity: 2
Ticket cost: £40.00Kajak-kenu amugy, csak a kod miatt canoe sprint , kivancsi leszek
-
lujó55
addikt
Reggelt, frisset!
Kinti zuhany alatt megfürödtem, nagyon király volt! Még langyos volt a víz a tartályban -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #26088 üzenetére
Itt meg nincs nagyobb tomeg. Lehet lassan ossze kene utni egy cikket hitek es tevhitek a londoni olimpiaval kapcsolatban cimmel
Sot , amirol a hvg cikkezett, tortenesetesen hogy mindenhol egekbe szoktek az arak , az sem igaz. Ugyanannyiert eszunk iszunk sorounk a megszokott helyeinken, ahogyan eddig is.
Repjegy es szallasarak mennek fel, taxisok is emelnek, meg gondoloma puccosak ettermek, sorozok is, de ennyi. -
Jöhetne már 1 kis hűsítő eső, kezd melegem lenni, meg egyébként is kezd elegem lenni is úgy a dolgokból, illetve 1 dologból.
-
lujó55
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest