- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26299 üzenetére
irigykedek!
nagyon szép is az! -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #26296 üzenetére
Akkor azt el kell kolteni mindent es igy nem fog gondot okozni. Azt a par napot meg kibirja a zsebedben
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26296 üzenetére
nosza, merrefelé lesz az Urlaub?
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #26293 üzenetére
A 100-as nekem is a teljes magasságát kihasználja a nem kis tárcámnak.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #26293 üzenetére
Atkoltoztel?
-
kételkedem
addikt
A román lej (RON) nem kompatibilis a pénztárcámmal! Vagy nekem kell nagyobb méretű pénztárcát vennem, vagy a lejnek kellene kisebbnek lennie!
-
BlacKSouL
addikt
No. Elmeroggyantak ezek a japánok. Ezt eddig is tudtuk, de most egyre jobban kristályosodik kifele. Az egy dolog, hogy most már van Menedzser míting, és lett Menedzsment review míting. De most már van TP menedzsment míting is. Utóbbi kettő kb. ugyanaz. És az egy dolog, hogy egy táblázatot kell tölteni, ami 167 oszlopból áll, amiből 92-t ki kell tölteni, de hogy ilyen képletek legyenek benne:
=HA($AN28="";"";HA($AO28=$AO$20;"0";HA($AO28=$AO$21;"0";HA($AO28=$AO$22;"0";HA($AO28=$AO$23;"0";HA(BP$27>=$AN28;$AF28;""))))))
Namost az OK, hogy ezt nekem elvileg nem kell értelmeznem, de ha mégis meg akarnám próbálni.....nekünk az idegrendszerünk nincs erre felkészítve.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #26285 üzenetére
Tehát akkor jobb, hogy i5+HDD+ODD helyett az i3+SSD+HDD-t választottam. Mondjuk az eddig megszokott tempók helyett kifejezetten suhanósat produkál.
A gép bekapcstól a bejelentkezésig a régi gépemnek kellett általában 55-65 sec(XP). Most ez 7 azaz hét(W7). Bejelentkezéstől az utolsó észlelhető autostart műveletig a korábbi 40-50 sec helyett most 10-11 telik el. Outlook 2010 indítás régin 2 perc, ezen 5 sec. Mondjuk a levelek letöltéséig még várni kell itt is, de az már teljes mértékben a szar hálózat hibája. Kikapcsolás 50-60 sec helyett 6-7.Kíváncsi vagyok idővel hogy nőnek ezek az idők. De most nagyon örülök annak, hogy ha kattintok, vagy nyomok valamit, akkor történik valami. Eddig mindig kattintottam, és nem történt semmi. Aztán várni kellett, és aztán úgy tűnt hogy történni fog valami, majd még mindig várni kellett, és akkor elkezdett történni valami. Picit idegtépő volt. Pláne mikor siettem.
-
lorcsi
veterán
Hagymásiék jól eltűntek..
és úgy az usa moderátor részleg is.. -
BlacKSouL
addikt
Azt kipróbálták már valahol, hogy valós felhasználás esetén ugyanabba a gépbe egyszer egy erős procit és sima HDD-t tettek, majd egy gyengébb procihoz egy SSD-t. Hogy miben más.
Tudom, a processzorigényes feladatoknál az erősebb jobb, de hogy általános használatnál mi jön ki. -
válasz
FehérHolló #26272 üzenetére
nem nem nem, nem ez a cél most
-
tildy
nagyúr
Neha jobb a nyugi.
Errol jut eszembe , volt munkatarsam allandoan remegtette a labat, sajnos a volt munkahelyemen a a padlo is olyan %^&# volt, hogy nem csak a laba remegett, hanem az is, meg az asztalom is. Iszonyat jo allandoan mozgo monitoron dolgozni...
MAr kezdtem elfelejteni, erre tegnap vendegsegben esm occse ugyanezt csinalta, sajnos ott is rossz volt a padlo, muszaj voltam raszolni. Egyszeruen stresszel , ha valaki remegteti a labat. Szoval meg tudom erteni, ha stresszes melobol (tudom, hogy te maskepp ertetted) az ember vegre kikerul.
Feherhollo
-
Mawyx
őstag
válasz
lujó55 #26268 üzenetére
vannak tök holtidők, amikor kifejezetten jó lenne valakivel netezni, de mindenki alszik. Van egy szűk sáv, amikor ébren vagyok délután, akkor kellene tudnom mindent megcsinálni, főzni, tisztálkodni, boltba menni, postára, mozogni kicsit, de beszélgetni is akkor akar mindenki, hajnalban meg majdnem elalszok.
-
Mawyx
őstag
mnnymnnyy álmos vagyok
-
válasz
FehérHolló #26246 üzenetére
Éppen úszik 1-et a vízben, mert úgyis "hiányolta" ebben a melegben
Nézem Gyöngyösön is ugyanez a helyzet, ráadásul egyik videón, ép a nagynénémék utcája is látszik 1 kis időre, ahol áll a víz az úton, hát nem mondom, kissé félelmetes is egyben, mint amennyire érdekes is. -
NoLF
veterán
na akkor azt hiszem eljött az ideje a váltásnak, bár még semmi sem biztos. de mosolygok egész nap, az tuti
-
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #26246 üzenetére
Nem tud, hiszen özönvíz van!
-
pohár
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Mi a jobb a notiakksiknak? Ha napközben végig töltőről megy a gép, és csak ha muszáj húzom le a köldökzsinegről, vagy ha néha azért engedem lemerülni, és csak akkor dugom fel mikor már 10-12% körül van?
Asztalomnál van konnektor, a töltőt is el tudom valahogy rakni az asztalon.Amúgy első hiba: hétvégén már sokadszorra ráhagyítottam töltőre, és egyszercsak hibernálta magát. Nézem, nem tölt...pár perc anyázás után kiméregettük, de a csatlakozón megvolt a 19V. Némi tanakodás után kivettem meg betettem az akksit, és utána már jó volt. Nem egy jó pont az egyébként eddig végig jól teljesítő géptől. Ennyire érzékeny az érintkezője bent?
És nem várt módon folyamatosan megy a hűtője. Ráadásul nem is olyan hideget lehel ki. Valami nem jól lehet beállítva, nohy prociterhelést nem mutat, és i3 van benne. Az mondjuk igaz, hogy HD 7470M van még, de az sem igényelné a folyamatos terhelést. -
kételkedem
addikt
Új hét, új remények!
A hétvégén megtapasztaltam, hogy milyen fontos egy étel, vagy ital színe! Ételfestékkel zöldre színeztem másfél liter csapolt sört. Megkínáltam vele a haverokat, akik persze vonakodva kóstoltak csak bele. az első kortyok után felismerték, hogy sör, de továbbra sem volt sok bizodalmuk a pohár tartalma iránt. Akkor nyugodtak csak meg, mikor közöltem velük, hogy két órája vettem a sörfőzdében, és pár csepp ételszínezékkel én magam zöldítettem a sört!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Ramius #26230 üzenetére
Akkor jó.
Mert már nagyon utáltam a telet..
Én lassan teljesen hozzászokom. Tegnap hazafelé sétáltam este, és fél 10 körül már csak 28 fok volt...rendesen szinte megborzongtam.. Hajnalban 24 volt, kimenni sem mertem. Most szerencsére stabil 36 fok van, és a szél se mozdul
Azért nem gondoltam volna, hogy tudok 0-24 órában izzadni, de szerencsére ezt is megéltem.Elmondom idén mikor lesz szar idő: augusztus első 3 hetében...csak mert valószínűleg 11 környékén megyünk le Füredre.
-
Vigneau
félisten
Szolnokon meg minizápor van. Tegnap direkt lemostam a kocsit Cegléden. Ez tutibb az esőtáncnál...
-
FehérHolló
veterán
Mennyiér' adod a halat, azt?
-
BlacKSouL
addikt
Aztán érzitek-e már a nyarat?
-
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26220 üzenetére
hát nálam se volt erekció, félre ne értsd, de ezeket a magaslabdákat nem szabad kihagyni
-
ladybug
őstag
válasz
Tothgera30 #26217 üzenetére
Én is elfogadom. A hangsúly az aktívon volt.
Valószínű a fogalmazásgátlót vettem be, tényleg.
-
Mawyx
őstag
Nem birok elaludni, ez így nem lesz jó.
-
-
ladybug
őstag
Köszönöm, Tim.
Talán pont azért nem hergellek a kijelentéseimmel, mert aktív heteroszexuális életet élő férfi vagy a töbiekkel szemben.kraftxld: Jahh... Látod, már olvasni sem tudok.
Bakki, Ironman verseny van, itt köröznek a helikopterek, hallom a hangosbemondót. Tervbe is volt, hogy megyek, de most már lázam is van, és le kellett feküdnöm. Az előbb keltem fel.
-
Tim82
félisten
Szexuálisan aktív heteroszexuális férfi vagyok, de engem nem hergel ladybug egyik mondata, kifejezése sem. A sokgyógyfüves szirupról sem fogamzásgátló jutna eszembe valahogy. Bennem van a hiba, tudom.
-
-
ladybug
őstag
Tegnap elkezdett fájni a torkom. Megettem egy szopogatós tablettát, ami torokfájásra van. Semmit nem segített. Kapar, éget, alig tudok nyelni.
A tegnap leesett hőmérőm pedig beesett a második emeleti erkélyre, ahol boldogan használják. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest