- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #27910 üzenetére
A Hungárián a bicajút káosz és szenvedés. Sok helyen olyan keskeny, hogy a gyalogos nem fér el egyedül az osztott gyalog+bicajúton, nemhogy a bicajos. Ezen felül tele van gödörrel és keresztül-kasul átvezet a Hungária másik oldalára 300 méterenként.
Én mondjuk elvből nem iszom alkoholt cangázás előtt, de szerintem az ítélőképességet és a reakcióidőt egy pohár bor még nem rontja veszélyes szintig bicajon.
Aki viszont nem tud 30-as átlaggal tekerni, zenét akar közben hallgatni, vagy esetleg át szokott menni a piroson, az ne pofátlankodjon kerékpárral az útra...
Egyik munkatársam mondása, hogy a bicajút arra jó, hogy azon menjenek a gyalogosok és a nagymamik. Először még elleneztem, mert a kerékpár út Pécs környékén elég ritka, és itt Pesten áldásnak éreztem. Aztán 1-2 évet jártam napi rendszerességgel melóba a Lágymányosi és a Petőfi hídon (felváltva). Egy 2x5 kilométeres úton napi átlag másfélszer kerültem önhibámon kívül olyan helyzetbe, hogy ha nem korrigálok, akkor balesetet okoz egy autós... Azóta azt vallom, hogy teljesen igaza van: aki tudja rendesen hajtani a cangát és ismeri a kreszt, az sokkal biztonságosabb, ha a műúton megy. Ott legalább figyelnek rá az autósok.
(Mivel a Lágymányosi hídon van egy 70-es tábla, ezért inkább a Petőfin szeretek közlekedni. Ha kicsi a gyalogos forgalom, akkor meg inkább a gyalogos részén, mert úgy spórolok egy 3 perces lámpát.)
Mellékes megjegyzés: a ZP újranyitása óta a Lágymányosi híd biciklis sávjának 80%-a üvegcserepekkel borított. Az én kevláros külsőm nem zavarja, de ezzel kevesen vannak így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (35)
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Számítógép, i5 7400, Gtx 1050Ti 4GB, 16gb ddr4, 512gb ssd
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest