Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
üdv
menyasszonyom éppen vonaton ül bécsből hazafelé jövet, és valami olyasmit hallott - gondolom utasok egymás között - hogy keletibe meg nyugatiba nem is mennek vonatok, illetve hogy fél órás késéssel érkeznek majd meg. utóbbit elhiszem, előbbit nehezen. hallottatok bármiféle pályaudvar lezárásokról? szerintem nettó hülyeség, hírt sem találtam erre nagyon, de gondoltam hátha vannak itt jobban informáltak is.
-
Agostino
addikt
üdv
ontopikos kollégák, van köztetek villanyszerelő, akinek vonzáskörzete ferencváros és ráér holnap szerelgetni nekem villanyt? kapcsoló meg lámpa, nem nagy wasist volna. : )
-
Agostino
addikt
üdv
ha budapesten szeretnék angoltanárt keresni, merrefelé induljak el? egyetemisták között keressek, hol hirdetnek stb... középszinten vagyok autodidakta módon, de fejlődnöm kell, be kell lássam
-
Agostino
addikt
ahoi
van itt valaki aki nagyon ráérős és okosságos a külföldön történő kártyás fizetés kapcsán? olaszországba fogunk jövő héten utazni, chipes otp-s mastercardom van, és igazából két dolog érdekelne
1. tudok-e vele rendesen fizetni (gondolom miért ne, azért mastercard a cucc)
3. hogyan váltják az eurót a kártyás fizetésnél. magyarán hogyan jövök ki jobban. ha ott fizetek kártyával, vagy ha itthon váltok eurót? -
Agostino
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Ahoi.
Ja, ezek még rendben is lennének, a gond csak ott van, hogy annyira meg mér dereng az olasz itt-ott a fejemben, hogy tudjam, ez nagyon hülyén fordít. : )) Kiérzem, hogy ez nem stimmel. : ))
-
Agostino
addikt
Ahoi.
Tud itt valaki olaszul? Egy nagyon egyszerű kis szöveget kellene lefordítani, szobafoglalás témakörében. Nekem nem jött össze, nagyon megkopott már az olasz tudásom, az angol levelemre meg nem válaszoltak eddig a fogadósok. : (((
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi